Şimdi Ara

ZX HN H298A Modem 5 GHz görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben iki gün önce ZX HN H298A Modem Bağlattım Fiber İnternet 5 GHz görmüyor sorun ne olabilir.
    2.4GHz de sorun yok Wifi onunla bağlanıyor. Fakat 5 GHz görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordu52 -- 12 Nisan 2020; 20:4:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zte müşteri hizmetleri ara 0850 532 28 16 ordan yardım iste istersen internette normal ayarlardan açıldığı yazmakta .
    https://www.freeteknoloji.com/modem-kurulumlari/zte-zxhn-h298a-modem-kurulumu/
    Modem kurulumuyla ilgili döküman burda normal aktif ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmra123 -- 13 Nisan 2020; 20:2:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZTE ZXHN H298A'nin 5Ghz desteği var. Kullandığınız cihazınızın (Mobil, TV, vs.) Dual-Band Wi-Fi özelliği olduğundan emin olun. Eğer varsa o zaman Türk Telekom MH'den destek almayı deneyin. Zyxel, vs. falan başka hiçbir yeri aramayın. Zaten markası Zyxel bile değil. Sadece Türk Telekom ile iletişime geçin.
  • Arkadaşlar Türk Telekom sadece kendi müşterilerine bakıyor.
    Ben Netgalaksi Müşterisiyim malesef ilgilenen yok o ona atıyor o ona atıyor

• ordu52 O kullanıcısına yanıt
    Modem üzerinde Türk Telekom logosu varsa Netgalaksi'ye biraz daha baskı yapmalısınız. Çünkü ilgilenmek zorundalar. Sizden modem kirası da alıyorlardır. Bildiğim kadarıyla Netgalaksi firması sorunu Türk Telekom'a aktarıyor, onlar çözüyor.
  • ordu52 O kullanıcısına yanıt
    zte müşteri hizmetleri yardımcı olmadı mı ? modeme baktım v2.0 yazılım görünüyor zte sitesinde ama indirilmiyor kayıt oldum indiremedim dosyayı bir çok kişi şikayetçiymiş o modemden ekşisözlüğe bile yazmışlar
    yazılım güncellemesi end user yazan kısımda var ama indirilmiyor
    internetin 35mbps üzeri değilse şimdilik kalsın garantisi bitmeye yakın gönderirsin internetsiz kalma günlerce başka modemin yoksa tabi uzaktan yazılımla halledilek bir şeyse bağlanıp halletsin zte müşteri hizmetleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim Arkadaşlar tavsiyelerinizi deneyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.