Şimdi Ara

zyxel p660hn f1z kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı açınca 1 dakika sonra net gidiyor.sonra geldikten bir yarım saat kadar sonra tekrar kopuyor.lütfen yardım edin.kablo ile bağlanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: crazykirikhan

bilgisayarı açınca 1 dakika sonra net gidiyor.sonra geldikten bir yarım saat kadar sonra tekrar kopuyor.lütfen yardım edin.kablo ile bağlanıyorum

bendede 2 senelik tp link modem var masaüstünü ethernet kablo ile bağlayıp açtığımda modemim admin panelinde snr marjin 16 dan 8-9 düşüyor sonra kopuyor, ama kablosuz laptoplarda sorun yok, için enteresanı modem kablosu bağlı olmasada (masaüstünde) hat düşüyor sende bağlı olmadan bir dene eğer öyle ise elektrik tesistaında problem var gözüküyor.
    umarım sorunu bulmana yardımcı olur ben artık uğraşmıyorum

• sağ olasın kardeşim sorunu çözdük galiba zaten güncel firmware yüklemiştim fakat yükledikten sonra cihaza reset atmak gerekiyormuş onu yapmadığımdan dolayı devam ediyordu.bu saatte zyxel çalışanları bize yardımcı oldular çok teşekkür ederim valla çok şaşırdım üstelik ben sadece bir mesaj attım.Allah razı olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazykirikhan

sağ olasın kardeşim sorunu çözdük galiba zaten güncel firmware yüklemiştim fakat yükledikten sonra cihaza reset atmak gerekiyormuş onu yapmadığımdan dolayı devam ediyordu.bu saatte zyxel çalışanları bize yardımcı oldular çok teşekkür ederim valla çok şaşırdım üstelik ben sadece bir mesaj attım.Allah razı olsun .

bende almayı düşünüyorum zyxel mi önerirsin yoksa asus mu ?
  • bence iyi modem servisde çok duyarlı sorunu giderene kadar bırakmıyolar
  • asus hiç kullanmadım zyxel daha önce ttnetin verdiği bir modem vardı onda hiç sorun olmuyordu bu modemi ikinci el aldım bu sorun çıktı günde 2-3 defa kopma oluyor ama benim ağda çok cihaz var en azından 3 cihaz bağlı. IP çakışmasından dolayı mı oluyor acaba çünkü ben ilk baktığımda benim Ip 192.168.1.33 iken bugün 33 başka cihaz olmuş, ben 38 olmuşum
  • bana kalırsa bu modemin sıfırını al kullan derim .
  • arkadaşlar sorun şöyle çözüldü modemin son firmware güncellemesini yükledikten sora modemin reset tuşuna basılı tutacaksınız modem güç düğmesi kapanıp tekrar yanıp yanıp sönmeye başlayınca düğmeden elinizi çekin gidip modem ayarlarını yapın en üstte adsl gm.d gibi bişey vardı onu seçin . sorun ortadan kalkıyor
  • ZyXEL hem kaliteli ürünler üretiyor hemde servis açısından gayet başarılı bende zyxel markasını öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.