Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kafaüstü Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
11
Favori
68.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Sony Mdr300 kulaklığımın kablosunu kedim kemirdi İlk aldığımda ses pek tatmin etmiyordu ama Ipod nano 4. nesilde ekolayzır ayarlarında rock'a getirince tam istediğim seviyede oldu. Şimdi almışken biraz daha iyi bir kulaklık alayım diyorum. Sony'den de şaşmak istemiyorum tabi. Sony MDR-V55 ve Mdr600 arasında kaldım. Dışarıda, otobüste, serviste kullanıyorum.

Muse dinlerim en çok ama genel olarak dinlemediğim müzik türü yok. Keman da dinliyorum, dubstep'te.
    En çok dikkat ettiğim bateri sesleri. O vuruşları hissetmek istiyorum.
    Bu durumda bana tavsiye edebileceğin kulaklık var mıdır?

Bütçe: 200-250 TL
    Ipod Nano 4. Nesil kullanıyorum.

Son olarak kulakiçi kulaklık kullanmadım gibi bir şey. En fazla 20 liralıklardan kullandım. Yine 200-250 lira çevresinde belirttiğim müzik özelliklerine sahip bir kulakiçi varsa bu tavsiyelere de açığım.

Edit:
    Şimdilik şu 3 kulaklık arasındayım

Marshall Major
    Sony MDR-V55
    Sony MDR-600
    AKG K450

dostum mdr600 derken bir model belirtmen gerekiyor: MDR-V600 mü MDR-ZX600 mü yoksa MDR-XB600 mü?

eğer ZX600 ise, V55 in ZX600'den daha güçlü ve sert bir kulaklık olduğunu belirtmek isterim. Diğer kulaklıklar hakkında bir bilgim yok. bu ikisi arasından V55'i kesinlikle tavsiye ederim

Edit: Kediye dikkat

• quote:

Orijinalden alıntı: _HYPNOTIC_

quote:

Orijinalden alıntı: Chrstrr

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mair

quote:

quote:

quote:

*bütçe 150tl
    *daha çok club dance türü şarkılar dinliyorum
    *ses seviyesi ve özellikle bassları yüksek olsun
    *daha çok dışarda kullanacağım bu yüzden kibar olmalı büyük olmasın
    *son olarak teknoloji mağazalırından gidip alabileceğim bişey olsun

tavsiyelerinizi bekliyorum..

O zaman Sony-ZX600.

cevap için teşekkürler ama bu kulaklık için bassları iyi değil denmiş başka önerin var mı?

Denenlere bakmayıp birden çok kaynaktan araştırın ki net bir cevap olsun. 150 için ancak Koss Portapro denebilir.

benim istediğim böyle kulaklığı takınca bass tan uçuyum sony mdr v150 nasıldır?

ZX-600'ü dinlemedim fakat yeni almış olduğum MDR-V55 son derece başarılı bir kulaklık. özellikle Mid-Baslarda kendisini gösteriyor. Tizleri de bir o kadar dengeli. Sonuç olarak çok güçlü bir kulaklık. Fakat fiyatı biraz yüksek.

Ben de Trance-Club müzik dinleyen biri olarak senin için en uygun kulaklığın SENNHEISER HD202 olduğunu düşünüyorum. Vatan bilgisayardan 3 hafta önce 103Tl ye aldım ve son derece memnunum. Bassları çok başarılı, hassasiyet bir o kadar yüksek. Dışarıda da rahatlıkla kullanabilirsin abartı durmaz. Müzik dinlediğinin farkına varacaksın. Tereddüt etmeden alabilirsin.

arkadaşım yorumun için çok teşekkürler ama kulaküstü kulaklık almaktan vazgeçtim kibar ve iyi ses kaliteli bişey bulamadım o yüzden kulakiçi almaya karar verdim aynı kriterlerde önerebileceğiniz güzel bişey var mı?

SENNHEISER IE8'in çok başarılı olduğunu duydum, fakat dinleme şansım olmadı. Forumda kullanan arkadaşlar var onlardan bilgi alabilirsin. Mümkünse dilnle ve öyle al. Çünkü tecrübelerime dayanarak söylüyorum; kulaklık almak Poker oynamak gibidir. Almadan önce yapılacak 2 şey; kullanıcı yorumları okumak ve mümkünse denemek. Bol şans...

yalnız teknoloji mağazalarından gidip almayı düşünüyorum ie8 yok heralde öyle satılmıyo varmı başka önerin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

yalnız teknoloji mağazalarından gidip almayı düşünüyorum ie8 yok heralde öyle satılmıyo varmı başka önerin?

malesef dostum genellikle head-arch kulaklıklar ile ilgilendiğim için in-ear olarak şunu al diyemeyeceğim.
  • quote:

quote:

malesef dostum genellikle head-arch kulaklıklar ile ilgilendiğim için in-ear olarak şunu al diyemeyeceğim.

yardımların için teşekkürler..

• quote:

quote:

quote:

yardımların için teşekkürler..

rica ederim..
  • IE8 artık üretilmediği için ya 2.ele düşmesini bekleyeceksiniz, ya da Metan'ı arayıp kontrol edeceksiniz.
  • quote:

Sony Mdr300 kulaklığımın kablosunu kedim kemirdi İlk aldığımda ses pek tatmin etmiyordu ama Ipod nano 4. nesilde ekolayzır ayarlarında rock'a getirince tam istediğim seviyede oldu. Şimdi almışken biraz daha iyi bir kulaklık alayım diyorum. Sony'den de şaşmak istemiyorum tabi. Sony MDR-V55 ve Mdr600 arasında kaldım. Dışarıda, otobüste, serviste kullanıyorum.

Muse dinlerim en çok ama genel olarak dinlemediğim müzik türü yok. Keman da dinliyorum, dubstep'te.
    En çok dikkat ettiğim bateri sesleri. O vuruşları hissetmek istiyorum.
    Bu durumda bana tavsiye edebileceğin kulaklık var mıdır?

Bütçe: 200-250 TL
    Ipod Nano 4. Nesil kullanıyorum.

Son olarak kulakiçi kulaklık kullanmadım gibi bir şey. En fazla 20 liralıklardan kullandım. Yine 200-250 lira çevresinde belirttiğim müzik özelliklerine sahip bir kulakiçi varsa bu tavsiyelere de açığım.

Edit:
    Şimdilik şu 3 kulaklık arasındayım

Marshall Major
    Sony MDR-V55
    Sony MDR-600
    AKG K450

Aklınızı fazla karıştırmayın, V55 kraldır 200lira için. Dünki buluşmamızda epey denendi, onların da ortak görüşü oydu.

• quote:

quote:

Aklınızı fazla karıştırmayın, V55 kraldır 200lira için. Dünki buluşmamızda epey denendi, onların da ortak görüşü oydu.

Teşekkür ederim hocam. Zaten Sony'den şaşmak da istemem. Adamlar yapıyor

Edit: BtSony.com'dan 179 TL'ye siparişi verdim.

quote:

Hocam son olarak, Ipod nano 4. nesil uygun mudur sürdürme vs. konusunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 27 Ocak 2013; 16:04:18 >

• 50 TLye kadar kulak dışı, klipsli olur, bantlı olur kulaklık tavsiyesi istiyorum. Bu konuyu görmeyip başlık açmışım kusura bakmayın.
    düşündüğüm modeller:
    Philips SHL3000
    SONY MDRV150
    Philips SHL3000 e göre 22 lira fazla vermeye değer mi?

çok fazla ses yüksekliği beklemiyorum, önemli olan dinlerken enstrümanların sesi birbirine girmesin.
    Progressive, Heavy Metal, Hard Rock dinlerim genellikle.

Bir de Sony mdr-q68 çok hoşuma gitti ama piyasada bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tEaMpRaEn

50 TLye kadar kulak dışı, klipsli olur, bantlı olur kulaklık tavsiyesi istiyorum. Bu konuyu görmeyip başlık açmışım kusura bakmayın.
    düşündüğüm modeller:
    Philips SHL3000
    SONY MDRV150
    Philips SHL3000 e göre 22 lira fazla vermeye değer mi?

çok fazla ses yüksekliği beklemiyorum, önemli olan dinlerken enstrümanların sesi birbirine girmesin.
    Progressive, Heavy Metal, Hard Rock dinlerim genellikle.

Bir de Sony mdr-q68 çok hoşuma gitti ama piyasada bulamadım.

Philipsten alacağım 2 şey; baskül ve ketıldır

Sony al rahat et

• Bütçem 70 TL,
    Genel olarak alternatif rock, akustik falan dinliyorum, ağır müzikler değil yani
    Bilgisayarda kullanacağım için film izlerken de kullanırım, ona göre uygun dengeli bir kulaklık istiyorum.

İnternet üzerinden bir an önce almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam. Zaten Sony'den şaşmak da istemem. Adamlar yapıyor

Edit: BtSony.com'dan 179 TL'ye siparişi verdim.

quote:

Hocam son olarak, Ipod nano 4. nesil uygun mudur sürdürme vs. konusunda?

Kötünün iyisidir. Ama v55 empedansı yüksek birşeydi. Biraz zorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Layne

Bütçem 70 TL,
    Genel olarak alternatif rock, akustik falan dinliyorum, ağır müzikler değil yani
    Bilgisayarda kullanacağım için film izlerken de kullanırım, ona göre uygun dengeli bir kulaklık istiyorum.

Forumda da satılan mh650c o zaman. Veya sahibinden'de de vardır.
  • quote:

quote:

Bütçem 70 TL,

Forumda da satılan mh650c o zaman. Veya sahibinden'de de vardır.

Baktım modele ama Sony'nin kulakiçi kulaklığı o sanırım. Ben normal kulak üstü istiyorum hatta kulak kısmı mümkün olduğunca düz, rahatsız etmeyecek biçimde olanlardan istiyorum.

Sennheiser PX 90 düşünüyorum kendim baktığım kadarıyla, biçim ve fiyat olarak istediğim gibi ama yorum bulamadım hakkında, o nedenle tavsiye istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TraceurPsycho

150 tl bütçem var.
    4. nesil ipodum ile kullanıcam.
    genellikle rap,rock,dubstep falan dinliyorum(arada klasik müzikte oluyor)
    dış görünüş olarak şık,kulakları uzun kullanımlarda rahatsız etmeyecek bir kulaklık arıyorum.
    şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim :)

pek takan olmadı sanırım -_-'
  • quote:

Bütçem 70 TL,

O rakama dengeli birşey yok. Ama Sony mdr zx300 bulabilirsiniz. Veya 2.el bir Sennheiser px100.
  • quote:

150 tl bütçem var.
    dış görünüş olarak şık,kulakları uzun kullanımlarda rahatsız etmeyecek bir kulaklık arıyorum.

200 yapın bütçeyi ve siz de v55 alın. Veya yapmayın ve Koss PortaPro alın. Bu arada ancak kulağı komple saranlar uzun vadede rahatsız etmez ama yinede bu tüm kafaüstülerin yaşadığı ortak bir sorundur.
  • Sony mdr zx300 mu?
    Sony mdr v150 mi?
    ayni fiyatlara bulunabiliniyor, aralarinda ne gibi farklar var?

• quote:

Orijinalden alıntı: tEaMpRaEn

Sony mdr zx300 mu?
    Sony mdr v150 mi?
    ayni fiyatlara bulunabiliniyor, aralarinda ne gibi farklar var?

v150 eski bir model, zx ise daha yeni :) Ve kimisi eski olduğu için nostaljiye kapılsa ve v150'yi daha iyi olarak adlandırsa da zx300'ten şaşmayın. v150 90ların sonunda piyasaya çıkmış ve zx100 tarafından noktalanmış bir kulaklık.
  • quote:

quote:

150 tl bütçem var.

200 yapın bütçeyi ve siz de v55 alın. Veya yapmayın ve Koss PortaPro alın. Bu arada ancak kulağı komple saranlar uzun vadede rahatsız etmez ama yinede bu tüm kafaüstülerin yaşadığı ortak bir sorundur.

Mdr300 uzun süre kullanmama rağmen rahatsızlık vermiyordu ama V55 kesinlikle rahatsızlık veriyor.
    Mdr300 kafaya taktığında kaba duruyor. Ama v55 direkt kafanı sarıyor. Bu yüzden rahatsızlık veriyor.
    Kulaklığı test etmek amaçlı otobüs beklerken(Mecidiyeköy'de Cevahir AVM ilerisindeki durak. bilen bilir bayağı kalabalıktı ) kulaklıkta son sese getirip Muse - Follow Me açtım. Millet cins cins bana bakıyordu. 30 saniye sonra çevrem en az 2 metre boşalmıştı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.