Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kingbeter

sansa zip siparişi verecegim ( sansa fuze ses kalitesi olarak daha iyi derseniz onu da düşünürüm )buna ugun kaliteli kulaklık tavsiyesine ihtiyacım var .

dinlediğim tarz geneldir ama standart kulaklıklardan farklı olarak beni chill out (budda bar tarzı müzikler )da uçuracak , senfonik rockda parçnın içine alacak kulaklık arıyorum.

birinci tercihim wsonic gr04 flagship edition , ikincisi brainwavz m3 . bunlardan hangisi uygundur ya da bu fiyat aralığında ergonomisi iyi olan başka seçeneklere de bakabilrim

Bence gr04.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

İyi akşamlar hocam,

Yaklaşık 2 yıldır philips she6000 kullanıyorum telefon ile kullanıyordum.SONY NWZB172L kullanıyorum şimdi, kulaklıktan memnundum ama jak bozuldu.Yeni bir kulaklığa ihtiyacım var haliyle.

-Bütçem: Maks 40Tl
    -Daha çok pop olmakla birlikte jaz klasik ve geriye kalan herşey
    -Ne çok bas olsun ne de çok tiz.Tabi baslar çok zayıf kalmasın.
    -Çok narin olmazsa kulaklık çok memnun olurum.Bir de alınca kulaklığı jak kısmına bir çözüm bulmam gerek hep jaklar yedi beni
    Düzeltme: Sesi sonuna kadar asla açmam.Orta şeker kafi geliyor bana.

Çok teşekkür ederim.

Şunu gördüm ama bilemiyorum tabi,
    http://www.hepsiburada.com/liste/creative-ep630-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd49822&categoryId=520&SKU=BD49822-SIYAH&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_start_index%3d40%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price_pl%26sc%3d8%26fh_secondid%3dbd49822%26fh_lister_pos%3d43%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dkulakl%255cu0131k%252f832_dp%253d%257bkulakie7i%257d%26fh_refview%3dsearch

O kulaklık basa boğar müziği ve aradığınız olmaz. Ama sony ericsonn mh650c dengeli sesi ve yüksek detay seviyesiyle size fazlasıyla yetecektir. Ben bile kullanıyorum, duruyor çantamda :)

• Hmm peki onu doğubakta bulabilir miyim?

Peki bu philips she6000'e paralel başka bir şeyler var mı tavsiyeniz?
  • Hatta telefoncularda bile bulabilirsiniz. Neticede kimse bu alette nasıl güzel ses var ve nasıl değerlendirildiğini bilmez. Philips hakkında da bugün bir kullanıcının dediği gibi "Philipsten kettle ve baskül dışında birşey almam"

Katılıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Hatta telefoncularda bile bulabilirsiniz. Neticede kimse bu alette nasıl güzel ses var ve nasıl değerlendirildiğini bilmez. Philips hakkında da bugün bir kullanıcının dediği gibi "Philipsten kettle ve baskül dışında birşey almam"

Katılıyorum :)

Teşekkürler hocam cevaplar için.
    Açıkcası pek anlamadığım için kulaklıktan bir şey diyemiyorum ama she6000 iyi gelmişti bana.Şu 360 özelliğini sevmiştim sanırım.

Bir arkadaşım var çok iyi kulağı olduğunu iddia ediyor o dedi ep630 al da al onda var dinletti ama bilemedim.Boğuk gibiydi sanki yani kulağımı o kadat iyi kapattı ki vakumladı resmen.

• O arkadaşa selam söyleyin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

galaxy s3 te dinlemek için... 50-150 tl arası iyi bir kulakiçi kulaklık tavsiye edermisiniz...hertürlü müziği dinlerim ayırt etmem. bas ve tiz uyumu olsun yeter....ama yüksek seste bozmasın... yüksek desibelli olsun...sesin beraklığıda önemli...kulakiçi ayrıca dış ses en az oranda vermeli otobüste kimseyi rahatsız etmek istemiyorum...

s3 zaten iyi bir çalar değilken, kulaklığın da iyi olmasına gerek yok. O yüzden f/p açısından çok çok iyi olan Mh650c kafidir.

cevap için tşk. ederim. s3 dediğin gibi iyi bir çalar değildi. biraz modifiye ettik...bir kaç proğramla şu anda normal kuklığı bile yüksek seste dayanmıyor.. ben teknoloji seven birisiyim ama nedense kulaklıklara yeni yeni ilgi gösteriyorum fazla bir şey bilmiyorum...şöyle iyi bir şey olsun istiyorum illa ses tuş kontrolünede gerek yok.. varsa güzel bir kulaklık....100 tl bütçe..var.. iyi çalışmalar...

• 100 lira ile ya yurtdışından Brainwavz M2 veya Vsonic Gr06, yada yurtiçinden mh650c veya mh1c.

• quote:

100 lira ile ya yurtdışından Brainwavz M2 veya Vsonic Gr06, yada yurtiçinden mh650c veya mh1c.

tşk...
  • Merhaba,

Ben MH650C 'ye baktım ne Yazıcıoğlu ve çevresinde ne de Doğubank'ta bulabildim.
    Şu an hemen alabileceğim bir yer bilen varsa yazabilir mi?
    Bir an önce bir kulaklık almam lazım şaştım kaldım
    Başka yok mudur ki ortalama böyle bir şey?
  • Sennheiser kulaklığımın jak kısmının soyulmaya başlaması ile yeni bir kulaklık arayışına giriştim. Jak sürekli sağa sola kıvrıldığı için cepte çantada ister istemez deforme olmuş. ancak 1 sene içersinde olması beni düşündürdü doğrusu.

Bende sıkça kullandığım bir şey olan kulaklık arayışına giriştim. Amacım cep telefonuma takarak gerek görüşmeleri yapmak gerekse müzik dinlemek. Müziklerim çoğunlukla jazz ve ambient ancak zaman zaman özellikle yürürken minimal tekno olarak düşünülebilir.

Bu şartlar altında nasıl bir kulaklık alabilirim bilgilerinize başvurmak istedim.

Brainwavz M5 ve Vsonic GR04 Pro Flagship dikkatimi çekti. Ancak GR04'ün cep telefonuna takıldığında konuşma özelliği var mı yok mu anlayamadım.

Yardımcı olabilirmisiniz ?

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

Merhaba,

Ben MH650C 'ye baktım ne Yazıcıoğlu ve çevresinde ne de Doğubank'ta bulabildim.
    Şu an hemen alabileceğim bir yer bilen varsa yazabilir mi?
    Bir an önce bir kulaklık almam lazım şaştım kaldım
    Başka yok mudur ki ortalama böyle bir şey?

Güvenilir bir üyedir. Şahsen de tanırım. Ondan bulabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_60994074/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60994074

• quote:

Orijinalden alıntı: T.orrent

Sennheiser kulaklığımın jak kısmının soyulmaya başlaması ile yeni bir kulaklık arayışına giriştim. Jak sürekli sağa sola kıvrıldığı için cepte çantada ister istemez deforme olmuş. ancak 1 sene içersinde olması beni düşündürdü doğrusu.

Bende sıkça kullandığım bir şey olan kulaklık arayışına giriştim. Amacım cep telefonuma takarak gerek görüşmeleri yapmak gerekse müzik dinlemek. Müziklerim çoğunlukla jazz ve ambient ancak zaman zaman özellikle yürürken minimal tekno olarak düşünülebilir.

Bu şartlar altında nasıl bir kulaklık alabilirim bilgilerinize başvurmak istedim.

Brainwavz M5 ve Vsonic GR04 Pro Flagship dikkatimi çekti. Ancak GR04'ün cep telefonuna takıldığında konuşma özelliği var mı yok mu anlayamadım.

Saygılarımla.

O müzik türleri için Vsonic Gr06 diyebilirim.

• quote:

quote:

Sennheiser kulaklığımın jak kısmının soyulmaya başlaması ile yeni bir kulaklık arayışına giriştim. Jak sürekli sağa sola kıvrıldığı için cepte çantada ister istemez deforme olmuş. ancak 1 sene içersinde olması beni düşündürdü doğrusu.

Saygılarımla.

Değerlendirmeniz için teşekkür ederim. Kulaklığın üzerinde mikrofon var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.orrent -- 1 Şubat 2013; 21:22:33 >

• quote:

quote:

quote:

Saygılarımla.

Değerlendirmeniz için teşekkür ederim. Kulaklığın üzerinde mikrofon var mı ?

Hayır.

http://1.bp.blogspot.com/-w1517Eglmik/Twsp5FyvfeI/AAAAAAAAAaw/EGKBZHfJ3oc/s1600/IMG_6298.JPG

• 30 liraya en iyi hangi kulakligi alabilirim ? Sansa clip+ im var. Daha cok rock dinliyorum. Sesin cizirtisiz gelmesi berrakligi benim icin en onemli nokta. Bi de basslarin hissedilir derecede olmasi yeterli simdilik.
    Ha bi de su kulagin icine sokulanlardan rahatsiz oluyorum kullanamam onlari pek. Var mi oneriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sperry -- 4 Şubat 2013; 23:34:51 >
  • Arkadaşlar dinlediğim müzik türleri indie ve dubstep. En iyi performansı hangi kulaklıkla alırım? Bütçem 75 lira.

Sesin dışarıyı rahatsız edecek kadar yansımaması ve dışardaki sesleri duymamam da önemli bir faktör.

Kulaklığı Galaxy Note 2'de kullanacağım.

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxmxx

sizce hangisi?

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/100-orjinal-sony-mdr-ex300sl-kulakici-kulaklik-73690348

http://www.hepsiburada.com/liste/creative-ep630-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd49822&categoryId=520

sony al bence creative kullanan arkadaşlarım vardı bu model miydi bilmiyorum ama pek memnun değillerdi sony nin bu modelleri özellikle kulağı rahatsız etmemesi açısından çok iyi insan kulaklığı taktığını hissetmiyor bile

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.