Şimdi Ara

0,34 prml alkole ceza yazılması ????? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
5.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mc.kork

Sıfır promil mümkünmü arkadaşlar? Yanlış biliyorsam cahilliğime verin ama sigara içince bile promil çıkmıyormu? Tükettiğimiz bazı ürünlerdede aynı şekilde. Konudan uzak merakımı gidermek için soruyorum bu soruyu?

Mümkün değil sigara ve portal suyu promilin çıkmasına yeterli zaten...Ama gel gelelimki danıştay kararı böyleymiş yönetmelik çok çok ağır.bunun bir düzenlenmesi olmak zorunda !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

bundan sonra dıkkat et hocma ben 2.ye verdım cok pişmanım

Çok geçmiş olsun hocam . O 2 yıl bitmez.
  • O alkolmetrelere bakarak hiç içmesek bile 0 promil çıkacağına hiç inanmıyorum.Aslında alkolden şikayet eden şakirtin başına gelecek bu olay o zaman göreceğim.Portakal suyundan bile alkol çıktığına göre çoğumuz ticari araçla ehliyeti kaptırabiliriz.
  • Hocam benim 4. ayım bitti 5. ayıma girdim. Çok zor oluyor, hele ki benim gibi iş durumundan mecburiyetiniz var ise yusuflaya yusuflaya kullanmaya devam edersiniz.
    Geçmiş olsun, siz bu şakirtlere çok takılmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pt_death

quote:

Orijinalden alıntı: Arif

ticari araçların hususi kullanımına karşı biri olarak son derece yerinde buluyorum...

Neden ? sizin binek araçlar yolda gidiyoda bizim kamyonet havada mı seyir ediyor ? sadece geniş bir aile aracı hepsi bu . ne trafiği katlediyorum nede başka bi sorun yaratıyorm bu anti kamyonet olayı nedendir.?

geniş aile aracı arıyorsanız mpv ya da suv segmentinde bir çok seçenek mevcut... her taşıt tasarlanma amacına uygun kullanılmalıdır benim "şahsi" görüşüm budur. minibüs alın mesela daha geniş bir "aile" aracı ne de olsa...

bu olayın genişlikle falan ilgisi yok, "tamamen duygusal" sebeplerden... opel combo ile zafira'yı ya da caddy ile touran'ı aynı fiyata satsalar kaç kişi aile aracı olarak combo ya da caddy alır?

• Öncelikle geçmiş olsun.. İtiraz etmekte fayda var, bence peşini bırakmayın itirazınızı yapın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pt_death

quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

bundan sonra dıkkat et hocma ben 2.ye verdım cok pişmanım

Çok geçmiş olsun hocam . O 2 yıl bitmez.

teşekkur ederım ama cok sukur doluyor 2 aydan az kaldı kasım 1 de elime gececek inşallah ehliyet ! lanet olsun ya bu ne kötü bir durummuş.. ben ki tuvalete bile arabayla gidecek kadar cok kullanan biri 1 bira ile tekrar ehliyete el koydurdum.. artık bundan sonra su bıle ıcmıyorum valla ! işin ucunda 5 yıl var çok çok daha uzun ve sıkıntılı süreç başlar.. tövbeee birdaha aslaaaaaa...

• quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Iyi olmus.

Git arastir bakalim 0,25 promilin bile ne etkileri var diye.

Ben 0.16 promille kaptırdım bunun etkisi neymiş varsa bilmek istiyorum ben de.

Yasanın bir an önce düzenlenmesi lazım. 0.2 promile kadar desinler bari, 0.00 çok saçma bir sınır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freakism

quote:

Iyi olmus.

Yasanın bir an önce düzenlenmesi lazım. 0.2 promile kadar desinler bari, 0.00 çok saçma bir sınır...

Yalnizca 0,2 promil icin bile; ruh halinin degismesi, davranislar uzerindeki kontrolun azalmasi.

Diger promiller ve etkileri icin de arama motorlarini kullanabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Iyi olmus.

Yalnizca 0,2 promil icin bile; ruh halinin degismesi, davranislar uzerindeki kontrolun azalmasi.

Fazla abarttığınızı düşünüyorum. İnanınız biraz uykusuz ya da halsiz-hasta bir sürücü 0,20 promilliden daha çok tehlike arz ediyor trafikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

quote:

quote:

quote:

Iyi olmus.

Fazla abarttığınızı düşünüyorum. İnanınız biraz uykusuz ya da halsiz-hasta bir sürücü 0,20 promilliden daha çok tehlike arz ediyor trafikte.

Dogru da ben buna itiraz mi ettim ? Alkolun veya tedbirsizligin azi cogu olmaz... Uykusuz adamla alkollu adam ayni sekilde tehlikeli diye yapacak bir sey yok.

Trafige alkollu cikan kadar, uykulu veya uygunsuz cikan da sucludur.

• Arkadaşlar, sakin olun, bu davayı kazanacağız, işine geldiği gibi kanunu anlayan valiliklere de kanunla hadlerini bildireceğiz. Davamın ilk derecesini kaybetsem de derdest yani kesinleşmemiş olup, sonuna kadar gideceğim, ANCAK GERİDEN BİR KAÇ ARKADAŞIMIN DAVA AÇMASI GEREKİYOR, ÇÜNKÜ HAYAT BU; ÖLÜM OLURSA DAVA KAYBEDİLMİŞ SAYILACAK. Anladım ki İdare mahkemeleri dosyayı okumuyor bile ancak Danıştay’da % 60, Anayasa Mahkemesinde ise % 100 davayı kazanacağım gözüyle bakıyorum. Geç cevap verdiğim için arkadaşlardan özür diliyorum, bu tamamen forumu kullanmamayı bilmememden kaynaklandı, çok özür, HAZIR DAVA DİLEKÇESİNİ KULLANIMINIZA SUNUYORUM, SUNDUĞUM DAVA DİLEKÇESİ TAŞIMACILIK YAPMAYAN YANİ K BELGESİ OLMAYAN HUSUSİ PANELVANLAR İÇİNDİR. Bu dilekçeyi 2 aylık süreyi kaçırmadan veriniz, 2 aylık süreyi geçiren arkadaşlar için maalesef yapacak bir şey yok, ancak bir şekilde farklı dilekçeyle başvuruyu zamanında yapmış ya da yanlışlıkla sulh cezaya gitmiş arkadaşlar muhakkak bu beyanı sunmalıdırlar, çünkü ancak bu beyan ile dava kazanılacaktır, başka türlü açıklamalar durumu kurtaramayacaktır. YAPMANIZ GEREKEN SARI YERLERE KENDİ ÖZEL BİLGİLERİNİZİ YAZMAK, RENGİ KALDIRMAK, İMZALAMAK VE İDARE MAHKEMSİNE BU DİLEKÇEYİ SUNMAKTIR. O KADAR UMUTLUYİM Kİ ŞİMDİDEN ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN, BİR KISIM DEVLET KURUMLARI DA BU ÜLKENİN BİR HUKUK DEVLETİ OLDUĞUNU ANLASINLAR, KAFALARINA SOKSUN O POLİS TAYFASI. KALIN SAĞLICAKLA. BUNDAN SONRA TÜM SORULARINIZA TARAFIMDAN CEVAP VERİLECEKTİR. Hepiniz Allah’a emanet olunuz.
    NOT: ÖZELDEN MESAJ ATAN ARKADAŞLARA ÖZEL YARDIMCI OLABİLECEĞİM GİBİ DAVA DİLEKÇESİNİ ADRESLERİNE GÖNDERECEĞİM, KANUNSA KANUN, CEZAYSA CEZA … AMA KAYPAKLIĞA HAYIR …

• Dr.Hasan YAĞAR
    1.Sınıf Emniyet Müdürü
    Polis Akademisi Trafik Hukuku
    Öğretim Görevlisi

Sayın Hasan YAĞAR, sizin gibi gerçek bir hukukcudan, şu 97 / b-1 maddesi kanunun amacını da bir duymak da isterdik hele. Açıklamanız bir hukukcudan beklenene göre sığ, eksik ve de dolayısyla yanlıştır kanımca. Yoksa siz tam anlamıyla tecrübeli bir hukukcu değil misiniz ? Acaba diyorum bu kadar haksız bir idari işlemin ne kadar doğru olduğunu profösör olduktan sonra mı bize anlatmaya çalışsanız...

Tarafımdan dava kazanılınca gizli gerçek bir hukukcuyu bu konuda haksızlığa uğramış ve uğramaya devam eden tüm dostlarım görecektir Hasan Bey, bir de o zaman düşüncelerinizi bizle paylaşınız.
  • Örümcek kafalılar doluşmuş yine demediğini bırakmamış, bunlar müslümanı da dinden soğutur. Resmen terbiyesizlik bu yapılan. Adam zaten hatalı olduğunu kabul ediyor, kaldı ki 1 bira içmiş, benim nazarımda bira alkollü içecekten bile sayılmıyor, adam bundan 6 ay ehliyetini kaybetmiş, o da hafif ticari diye aracı, ayıptır. Gerçi ayranla kafa olan topluma bira fazla gelir.

Kardeşim geçmiş olsun demekten başka bir şey yok malesef. Bu arada aracın ruhsatı hususi ise itirazda bulun bence haklısın ama hükümetimiz sağolsun kendi zihniyetinde olmayan herkesin canını çıkartmanın derdinde.
  • Herşey çok açık istediğin gibi iç ama araç kullanma zormu bu kadar anlamak.
    He yok anlamıyorsan neden ağlıyorsun. Arkadaş bende içiyorum ama bir düşünün ya
    alkollü iken yaptığın ölümlü kazada sen ölsen önemsiz, ya suçsuz durakta bekleyen yolda yürüyen insana yazık değilim.
    Neymiş bira alkol değilmiş, evet bencede 4-5 şişeye kadar alkol değil ama 1 şişeye bayılan tipler ver.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.