Şimdi Ara

0.5 mi 0.7 mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
1
Favori
18.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

0.5 mi 0.7 mi?

(En Son Oy Tarihi: 2.11.2024)
Giriş
    0.5 profesyonel işidir.
  • Rotring 0.7 forever. 12 senelik öğrencilik hayatımda kullandığım en iyi kalemlerden biri. yaklaşık 5 senedir aralıksız bunu kullanırım. Nickimde o7 zaten severim karizmatik rakamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

0.5 mi 0.7 mi?

bu kalemi kullanıyorum hastasıyım kalemin

Evet bu kalemden bir adet hediye almışlardı bana 0.7 mm'likten. 7 senedir kullanıyorum, ucu paslandı filan öyle işte.. Hastasıyım ben de
  • 0,5 vazgeçmem

• Rotring rapid 0.5
  • en iyisi 0.3 diğerleri kalın geliyor ama 0.3 kalemi kaybettim 0.5 kullanıyom
  •  0.5 mi 0.7 mi?

1.8
  • eskiden herkes 0.5 kullanıyodu kalemi kaybetmiştim babam 0.7 kullan daha güzel yazarsın demişti o günden beri 0.7 kullanıyorum ama hala kötü yazıyorum
  • kangal alır
  • Siz hala kalem mi kullanıyorsunuz ?
  • 0.5 kullanıyorum 0.7 çok kalın geliyor ayrıca kullanmasını bilince hiç kırılmıyor Şuana kadar kırdığımı hatırlamıyorum elbet kırmışımdır ama çok çok azdır. Ayrıca geometri sorularında işe yarıyor ince yazması ve denemelerde falan matematik çözerken küçük yazmak daha kolay oluyor. 0.3 bulursam onu da denemek isterim
  • 0.1 kullanıyorum
  • 0.3 ler çok kırılıyor mu acaba? hiç kullanmadım ve merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

0.3 ler çok kırılıyor mu acaba? hiç kullanmadım ve merak ettim.

0.3 kullananlardan bi açıklama bekliyorum.
  • bende 0.7ciyim bide ben 10 yıldır bu kalemi kullanıyorum aynı kalemden 10 kadar almışımdır
     0.5 mi 0.7 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 9 Aralık 2010; 23:38:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

0.3 ler çok kırılıyor mu acaba? hiç kullanmadım ve merak ettim.

rotringin bi tane 0.35 kalemi vardı bende. Çok güzel yazıyordu. Kullanmasını bilene çok güzel kalem. Ama dengesizin,hayvanın teki kalemi tutmayı bilmeyen mahlukatın tekiyseniz çok kırılır evet.

0.35 Bulmak zor olduğundan 0.5 Kullanıyorum.
  • 0.5

• quote:

Orijinalden alıntı: Sun&Set

quote:

Orijinalden alıntı: zenci ürolog

BUDUR

0.5 mi 0.7 mi?

Türkiyede var mı bundan?İstiyorum aşık oldum kaleme..

hepsiburadada var,

http://www.hepsiburada.com/Liste/faber-castell-tk-fine-vario-lux-versatilbasmali-kursun-kalem/ProductDetails.aspx?productId=ofisfcas106&categoryId=15232

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 9 Aralık 2010; 19:00:01 >

• küçükken 0.7 idi. artık 0.5
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.