Sizlerden ricam almak istediğimden 1 tane 91 model suzuki alto yu aldım...İstanbul Anadolu yakasında işini bilen bir ustaya ihtiyacım var şayet tavsiyeniz varsa değerlendirmek isterim...Araçtan mucize beklemiyorum ama en azından bir ön takım elden geçmesi gerekiyor zannediyorum özellikle sağ ön tekerde sıkıntı olduğunu düşünüyorum artık aks ya da neyse buna benim karar vermem zor...Lakin seneler önce bir swift almıştım benzer sıkıntıları vardı gösterdiğim servis nerdeyse satın aldığım kadar tamir parası istemişti geçmiş zaman bostancıda bir usta nerdeyse onun istediği paranın %30 una arabayı saat gibi yaptı...Bende bir teknisyenim ama branşım farklı gereksiz aldanışlar yaşamak istemiyorum...Son olarak motor yağını değiştirmek istiyorum bugün yaklaşık fiyat bilen var mı.....
Saygılarımla...
aynı bostancıdakı ustaya goturursen daha iyi olur. japonlar benzer saglam araclar uretirler
quote:
Orijinalden alıntı: Vendetta
1 yıl sonra acaba ne durumda konu sahibi
bol bol gezıyodur napsın
merhaba arkadaşlar kolay gelsin kardeşim için otomatik araç bakıyoruz uygun fiyata birkaç aylığına işini görmesi için otomatik 86 model alto buldum yaşına göre iyi durumda sayılır ancak araç ilk kalkışı D de yapmıyor kalkışı L de yapıp bir süre sonra d ye alıyorsunuz satıcı bütün eski model altolarda bu böyle dedi bana pek inandırıcı gelmedi bilgisi olan varsa sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: efens123
merhaba arkadaşlar kolay gelsin kardeşim için otomatik araç bakıyoruz uygun fiyata birkaç aylığına işini görmesi için otomatik 86 model alto buldum yaşına göre iyi durumda sayılır ancak araç ilk kalkışı D de yapmıyor kalkışı L de yapıp bir süre sonra d ye alıyorsunuz satıcı bütün eski model altolarda bu böyle dedi bana pek inandırıcı gelmedi bilgisi olan varsa sevinirim
Olur mu yahu öyle şey? Arıza olabilir. İyi araştırın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme