Şimdi Ara

0,89 tl verdiğim müzik Zil Seslerinde yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 0,89 tl ye bi müzik indirdim ama ayarlar>zil sesleri'nde göremiyorum. Neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• müziklere girersen görürsün onu da ondan. zil sesi almamışsın ki müzik almışsın. nokiada kaldı onlar... ios da kendin o parçayı zil sesi yapıp itunes üzerinden atman lazım telefona. bunun için hem appstoreda hem de normal olarak uygulamalar mevcut :)

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benim2 -- 4 Şubat 2014; 22:23:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benim2

müziklere girersen görürsün onu da ondan. zil sesi almamışsın ki müzik almışsın. nokiada kaldı onlar... ios da kendin o parçayı zil sesi yapıp itunes üzerinden atman lazım telefona. bunun için hem appstoreda hem de normal olarak uygulamalar mevcut :)

Lumia kullandınız herhalde "Nokia'da kaldı onlar" dediğinize göre
  • quote:

müziklere girersen görürsün onu da ondan. zil sesi almamışsın ki müzik almışsın. nokiada kaldı onlar... ios da kendin o parçayı zil sesi yapıp itunes üzerinden atman lazım telefona. bunun için hem appstoreda hem de normal olarak uygulamalar mevcut :)

İtunes store dan zil sesi satın almak mümkün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1st World Problems

quote:

Lumia kullandınız herhalde "Nokia'da kaldı onlar" dediğinize göre

en son kullandığım nokia 5800dı. o yüzden öyle yazdım. android kullanmadığım için bilmiyorum, nokiadan örnek verdim o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguneren

quote:

İtunes store dan zil sesi satın almak mümkün

0.89 tlye bir müzik indirdim diyor. ben zil sesi olarak algılamadım arkadaşın yazdığını. zil sesi yok da yazmadım. tam olarak yazdığımı "zil sesi almamışsın ki müzik almışsın." şöyle tekrar belirteyim.

• Müzik ile zil sesi farklı şeyler itunes store'da. O yanılgıya ilk seferinde ben de düşmüştüm. Mesela game of thrones yazarsanız arama kısmına seçenek olarak zil seslerini seçin ve onları satın alın. Yoksa ilk etapta çıkanlar genelde müzikler oluyor. Siz kendiniz seçeceksiniz zil sesi seçeneğini.
  • iTools ile rahatça yapabilirsiniz Media kısmına gelin indirdiğiniz müziği ringtones'a atın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.