Şimdi Ara

0.97d+0.99 kurulumu yapıp açıkları kapatacak kişi aranıyor! (ücretli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 0.97d+0.99 mu online server kurulumunu yapıp açıklarını kapatacak arkadaş arıyorum.
    İstediğiniz ücret görüşülüp uygun görülürse kurulum yaptırılacaktır.
    Trden kiralıyacağımız windows sunucumuza uzak masaüstü bağlantısı ile kurulum yapılacaktır.
    Fiyat teklifinizi direk konuda belirtebilir veya msne ekleyebilirsiniz....

emirx_@hotmail.com

• şu oyunun kurulumunuda paralı yaptınız ya helal olsun :)

asi.chocuk@hotmail.com ekle kendini tanıt elimden geleni yapiyim (ücretsiz)
  • yapamaN :D benım kanatımca OlsayDı 97d Server DolarDı
  • Bir arkadaş bulup anlaştık. Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmirX

Bir arkadaş bulup anlaştık. Teşekkürler...

Rica
  • arkadaşım hiçbir şekilde server kurulumu için para verme ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 28 Ocak 2008; 21:48:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PATEVRA

arkadaşım hiçbir şekilde server kurulumu için para verme ...

eğer yardıma ihtiyacın olursa admin@archangelserv.com ekle yardım ederim yeterki para verme

Arkadaşa Katılıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: PATEVRA

arkadaşım hiçbir şekilde server kurulumu için para verme ...

eğer yardıma ihtiyacın olursa admin@archangelserv.com ekle yardım ederim yeterki para verme

Bana server kurarmsın Seanson III Yeni karakter olanı olursa daha iyi olur
  • Server Kurmada ParaLı oLduya Yazık Mu-OnLineye.
  • Wicking Mi öle bi şahız dh ilk mu kurulumunu yazdığında paralan söyledi herkes up up up dedi ozman kimse sesini çıkarmadı Şimdi Hepiniz alim oldunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: By-Archil

Wicking Mi öle bi şahız dh ilk mu kurulumunu yazdığında paralan söyledi herkes up up up dedi ozman kimse sesini çıkarmadı Şimdi Hepiniz alim oldunuz

Eğer ßana Diyosan ßen Server Kurmayı ßiLmiyorum ßiLe.
  • quote:

Orjinalden alıntı: By-Archil

Wicking Mi öle bi şahız dh ilk mu kurulumunu yazdığında paralan söyledi herkes up up up dedi ozman kimse sesini çıkarmadı Şimdi Hepiniz alim oldunuz

O zaman Patevradan server kurmasını isteme :)
  • kardes ler ALLAH rızasi ıcın sumu server kurulumunu 97d+99items biri bana ayrıntılı mail atsin kurulumu ona bol bol dua edrim
  • Allah rızası ıcın bırı yardım etsın kafayı yıyecem devil_cagri_devil@hotmail.com bi mail lutfen
  • Daha 2 Gün önce Ortalıq server kaynıyo diyen adamlar Şimdi millete server kuruyo..Yazik..Laf'inizin arkasında durun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Limit

şu oyunun kurulumunuda paralı yaptınız ya helal olsun :)

asi.chocuk@hotmail.com ekle kendini tanıt elimden geleni yapiyim (ücretsiz)

katılıyorum sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

Daha 2 Gün önce Ortalıq server kaynıyo diyen adamlar Şimdi millete server kuruyo..Yazik..Laf'inizin arkasında durun.

msnde gelipte ekmeğimle oynama diyen benmiydim
  • quote:

quote:

Daha 2 Gün önce Ortalıq server kaynıyo diyen adamlar Şimdi millete server kuruyo..Yazik..Laf'inizin arkasında durun.

Msn'de dedigim gibi Hepinis aynısınız..ÖzeL die bişi yok sizde warsa yoksa DH..ßenim bi serverim var..Ve Bu yüzden dedim sana yoksa benim gidip o adama paralı server kurcagim yok..Kursam saten Coktan para babasi olmustum..Cok kez başkalarına server kurdum..ama Ne Para için nede sizin gibi hava atmak için..Ve Burda Bole bagirip ardından server kurmadim..Server'lari önce kurmuştum ve baktım çok oldu kurmuyorum artık kimseye..Sanada Dicek bişeyim yok daha..

• quote:

+
  • quote:

quote:

quote:

Msn'de dedigim gibi Hepinis aynısınız..ÖzeL die bişi yok sizde warsa yoksa DH..ßenim bi serverim var..Ve Bu yüzden dedim sana yoksa benim gidip o adama paralı server kurcagim yok..Kursam saten Coktan para babasi olmustum..Cok kez başkalarına server kurdum..ama Ne Para için nede sizin gibi hava atmak için..Ve Burda Bole bagirip ardından server kurmadim..Server'lari önce kurmuştum ve baktım çok oldu kurmuyorum artık kimseye..Sanada Dicek bişeyim yok daha..

benim kurdugum serverlar sayılıdır..bunu bil.hava atmak ün yapmak isteseydim her önüme gelene server kurardım bunuda ayrıdan bil.ama şu var server kurucagım kişileri seçiyorum..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.