Şimdi Ara

0 araba ya özel plaka (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sıradaki plakayı beğenmediğim de mevcut çıkmalara bakıyorum kafama uyan varsa alıyorum. Olmadı 1-2 gün bekleyip harf kombinasyonu değişince alırım.

*Hiç bir zaman muameleciye vekalet vermem, hem boşa masraf hem de kafasına göre alıp geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz kayincoya edirne de 250 tl ye aldık. İkameti buraya aldırdı. Trafik vakfina para yatırdı. İşlem tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

siz önce gönderme kinaye nedir onu öğrenin adam demiş ki dgn plaka alacam bende dgs al dedim dsg yi andırması bakımından hem niye bu kadar zorunuza gidiyor anlamıyorum.

vw babanızın şirketi mi?

ya arkadaş bizim artık buramiza kadar geldi.seni tanımam etmem.gıcıklıgım filanda yok.ama bu nedir yahu.ayip.dsg dsg dsg.ya bak logonda bmw var.biz bmw nin elektronik calışmayan ozelliklerinden söz ediyormuyuz?mercedes icin ozellikleri sorunsuz kusursuz denilen şey bmw icin gecerli degil devamli bozuluyormuş.siz dsg ile yatiyorsunuz dsg ile kalkiyorsunuz.hayatinizda bırakın dsg li arac almayi binmemişsinizdir bile dsg li araca.biraz saygı yahu.adamlar milyon tane arac satti bu alet bu kadar sorunlu olsaydi vw suan kapısına kilit vurup kapatırdı.yapmayin etmeyin bu kadar ya.

• Therocqula kullanıcısına yanıt
    DSG nin orjinali = Direkt-Schalt-Getriebe dir hocam.
  • EkmekArasıEtiPuf kullanıcısına yanıt
    Hocam içerde adam varsa her türlü halledilir. Çok hallettik öyle. 2 tane 508 aracın plakalarını hallettik sonu 508 le bitiyor. Ortadaki harfler de şirket adını tamamlıyor.
  • Bedelini ödeyerek bu işi aracı kişilere yaptırabilirsiniz. DGN, doğan isimli kişiler için uygun olduğu için biraz daha pahalı olacaktır. Alakasız ama eşinin veya çocuklarının baş harflerini isteyen kişiler daha ucuza halledebiliyor.
  • emniyette tanıdık bulursan hallederler
  • Emniyette tanıdık bulduk diyelim bunu nasıl halledecez . Sonuçta 0 araba plakayı acenta takacak?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.