hakkaten çok ucuz yaptırmışsın hangi sigorta şirketi???
axa galiba tam emin değilim
Kasko sigortası satın alırken en önemli şey size verilen teminatlardır arkadaslar, ucuz diye teminatı cok düşük bi sigorta satın alıpta pişman olabilirsiniz, bie kendinizi yavas yavas primlerin artmasına alıstırmalısınız cünkü sigorta şirketleri gecen sene 400 milyon liraya yakın zarar ettiler trafik ve kasko poliçelerinden, son bikac senedir (özellikle anlaşmalı tutanak çıktıgından beri) baya zarar ediyorlar, artık dayandıkları yere kadar dayanırlar sonra primlerde artış kaçınılmaz olacak, 25 yaşında ve ilk kez sigorta yapılacak biri için sigorta priminin biraz fazla çıkması normaldir, ama 900 lira da bi tuhaflık var o kadar düşük çıkması için bazı şeyler teminat dışı bırakılmış olabilir
Yapı kredi nin içeriğini henüz kontrol edemedim ama tanıdık vasıtasıyla aldım o fiyatı.Yapı kredi nin bazı dönemlerde düşük fiyat verdiğini söyledi.Full kasko olucak,deprem,terör,sel gibi durumlarda aracın bedelini tamamen ödüyolar,muafiyet yok.
Bir de yine başka bi tanıdıktan ergo isviçre fiyatı var bana uygun gelen o da 1200tl,yine full kasko.
Yapı krediyi iyice inceleyip beğenirsem onu yaptırcam yada ergo isviçre yaptırıcam gibi görünüyo.
@zugasi_berepe hocam groupama 2400 tl gibi bi fiyat verdi bana.millet 3500 tl ye renault spring alıp geziyo.çok aşırı geldi bana o kadar para vermem.
@TAVCI euroka dan fiyat almamıştım onu da araştırıyım.ama ben aracın parasını ödediğim gibi beni tek arayan acente(doğuş oto aracılığıyla) ergo isviçre oldu.
@Larkyn Yapı kredi sigorta nasıl peki çok işiniz düştü mü ?
Axa,groupama ve yapı kredi teklifleri az önce mail olarak ulaştı.hepsini inceledim ve aralarında yazılı teminatlar açısından bir farklılık göremedim.Ancak fiyat farkı 1000tl nin üzerinde.
Şimdi bunları incelerken nelere dikkat etmeli,anlaşmalı servisler falan mı,bunlar yazmıyo çünkü
Hocam 2bin tl verilmez zaren 1 yil sonra yani 12 ayda 24bin ytl yapiyor araba fiyati :). Birde basak grupama dene bn cidden dusuk bir fiyata yaptiriyorum hemde gold olanindan. 488 ytl 2005 opel astra g clasic icin. Ilk kez yaptiriyorsan tabi biraz yuksek oluyor indirimleri seneler gectikce aliyorsun
Pardon uyku sersemligi ile yanlis birseyler yazmisim. Neyse yinede fazla 2bin tl.
@enforacle anldım hocam sağol zaten bir kaç yıl eğer bi sorun olmazsa sigortayı değiştirsem bile yine daha ucuz fiyat alırım diye düşünüyorum o yuzden şimdiden bu kadar para vermeye gerek yok. Poliçelerin arasında hiç bir fark yok,okudum.Büyük ihtimalle 1000 tl ye yapı kredi yaptırıcam.Auto king anlaşmalı ve aracı aldığım esenyurt doğuş oto servisiyle de anlaşmalı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme