Şimdi Ara

0 araç düşünüyorum max 33bin bu araçların arasından hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • punto easy mutiair veya punto pop otomatik.
  • Bence Trendline Golf alınmaz, yeni Aveo önde gibi. Tabi kısa sürede satmayı düşünüyorsanız, değer kaybı olmaması bakımından Alman seçmek mantıklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

1. tercih orta donanim multijet dizel aveo sedan,

olmazsa

2. tercih mitsubishi colt (en az yakan benzinli ) lpgye donusturursun 6 ileri AMT tavsiyemdir

olmazsa

Golf trendline (oda iyi arac olusunun hatirina) LPG donusumu SART !

bide az yakan swift var ama arka koltuklari dardir ...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Bence Trendline Golf alınmaz, yeni Aveo önde gibi. Tabi kısa sürede satmayı düşünüyorsanız, değer kaybı olmaması bakımından Alman seçmek mantıklı...

satma gibi bir derdim yok 2-3 sene sonra babama bırakacağım arabayı adam zaten emekli parçası ucuz servis sıkıntısı olmasın yeter de artar bile
  • yeni aveoda karar kıldım antakya-anıl da buldum bir tane 1.4 lt Karbon Siyahı-Metalik ayırdılar lpg için garanti verdiler yorum yapan herkese çok teşerkkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut966

yeni aveoda karar kıldım antakya-anıl da buldum bir tane 1.4 lt Karbon Siyahı-Metalik ayırdılar lpg için garanti verdiler yorum yapan herkese çok teşerkkürler

hayırlı olsun.
    ne kadara aldınız?
    sedan mı yoksa hb mi?
    lpg uyum sorunu var mıdır acaba?
  • Aveo ile Golf kıyas kabul etmeyecek kadar farklı araçlar. Golf o fiyatı bulabilirseniz sonuna kadar hakediyor. Lpg dönüşümü ile çok mantıklı bir araç. Donanım olarak bence tek eksiği hız sabitleyici o da fonksiyonel direksiyon ile 1000TL ile ekletilebiliyor.
  • Lineada benzinli fiyatina dizel varsa dusunun derim lpg ile ugrasmazsiniz
  • eğer bayilerde golf bulabilirseniz kaçırmayın derim.

bulamaz ve bekleyemem derseniz lineadaki kampanyayı kaçırmayın. 32 bin tl ye sıfır dizel bir aracı bir daha bu fiyata bulamazsınız. 1.3 m.jet 95 hp euro5 motor avtive plus:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-altaylardan-0-sifir-km-linea-1-3-m-jet-euro-5-motor-95-bg-81170768/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doxx

quote:

yeni aveoda karar kıldım antakya-anıl da buldum bir tane 1.4 lt Karbon Siyahı-Metalik ayırdılar lpg için garanti verdiler yorum yapan herkese çok teşerkkürler

hayırlı olsun.
    ne kadara aldınız?
    sedan mı yoksa hb mi?
    lpg uyum sorunu var mıdır acaba?

LPG uyumsuz diyorlar fakat taktirip da sorun yaşayan görmedim

Bizim Cruze da aynı motor ona da uyumsuz diyolar fakat 40.000 kmdir LPG li kullanıyoruz bir sorun yasamadık

Bu arada hayırlı olsun guzel secim. Donanımlı, güvenli ve oturakli bir araç golf diyenlere şaşırıyorum insan donanimsiz arabayı ne yapsın. Yeni aveonun en bosu bile trendline golf den iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 8 Nisan 2012; 0:35:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Golf un o motoru C segmentinde en cok yakan motor. Ki oyle olmasa bile bombos araba

Opel Astra ve Chevrolet aveo arasında secim yapın derim

Marka servis v.s demissiniz. Chevrolet servisi Opel ile aynı. Onun haricinde aveo daki sanziman motor birebir olarak opelde de kullanılıyor. Yeni aveo fazlasıyla iyi bir araba test sürüsü yapın önyargılarınız gider

her ne kadar mpi-hitler motor milattan kalma teknoloji olsa da şu anda vw de lpg ye uyumlu tek motor. ve muhtemelen bu motorun kullanıldığı son araçlar. tsi-fsi gibi motorlara yüzde yüz lpg ile çalışan sistemler yapılmadığı sürece (ki biraz zor, hala yapılabilmiş değil) bu motorlar 2. elde reşat altını muamelesi görüp değer kazanacak. şu anda 1.6 passatlarda olduğu gibi. en son 42 bin tl den sıfır olarak satılan araçlar şu anda 50 binden kapış kapış gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0KRATES -- 8 Nisan 2012; 0:40:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Golf un o motoru C segmentinde en cok yakan motor. Ki oyle olmasa bile bombos araba

Opel Astra ve Chevrolet aveo arasında secim yapın derim

Marka servis v.s demissiniz. Chevrolet servisi Opel ile aynı. Onun haricinde aveo daki sanziman motor birebir olarak opelde de kullanılıyor. Yeni aveo fazlasıyla iyi bir araba test sürüsü yapın önyargılarınız gider

bigün pat diye senin yüzünden aveo alıcam
  • quote:

forum sonunda birine aveo aldırabildi. hemde rakibi golfken. tebrik ediyorum hepinizi...

umarım pişman olmaz ve aracınıza keyifle binersiniz. hayırlı olsun.
  • quote:

hayırlı olsun bencede çok iyi bir iş yapmışsınız peşin param olsa bende alırdım hemen.
  • müstakbel aracım 1.4 lt sedan metalik siyah istanbul ve hatay aşağı yukarı aynı fiyat vermiş olduğu için zaten hataya tayinim de çıktığı için orayı tercih ettim ilk defa lpg de sadece motorun belli bölümü garanti dışı kalır gerisi zaten garanti kapsamında motorada landi renzo garanti veriyor diyen 2.bayiydi -öteki ankaradaydı- bu yüzden de orayı seçtim sonuçta servis için de gideceğim herkesin kararına tercihine saygım var ama araç bana acil lazım olduğu için golfte maşallah peynir-ekmek gibi gidiyor yada doğuş grubunun problemi 12 hafta bekleyemem yani gönlüm tabi ki golf dedi ama ben bu aracı satmayacağım 3-4 sene sonra babama vereceğim adam zaten emekli yeter de artar bile.yorumlarınız için teşekkürler.sağlıcakla kalın.
  • hayırlı olsun. ben de konunun ilk mesajlarını okuyunca bir araç önerecektim ama son mesajda sipariş verdiğinizi görünce anlamsız kaldı önerim :))))

seat ibiza sports tourer'e de bakın diyecektim. kazasız belasız kullanın yeni aracınızı
  • AVEO
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.