Şimdi Ara

0 ARACIN 0 OLDUĞUNU ANLAMAK İÇİN... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: degobar

quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Test aracı yola çıktığından plakası, ruhsatı çıkarılmış olur. Ruhsatta ilk tescil tarihi ile tescil tarihi aynı ise aracın ilk sahibisiniz.

Yok kast ettiğiniz bayide sergilenen araç ise bunu almış olabilirsiniz tabi ki. Bu durumda da genel olarak (her zaman değil tabi ki) bayi küçük ise zaten fazla araç olmuyor elinde, araca fazla bakan da olmadığından yıpranma olmuyor, elindeki aracı satıyor. Büyük bayilerde ise galerideki aracı sabit tutuyor, en son o aracı satarken iyi bir indirim yapıyor.

Senelerdir ruhsattaki ilk tescil tarihi olarak gümrük giriş beyannamesindeki tarih yazılıyor ve ilk muayene tarihi buna göre belirleniyor.

Emin misiniz? Benim bildiğim ilk tescil tarihi plakanın takıldığı tarih, muayene olayı ithalat evraklarına bağlı olarak giriliyor

• arabayı bayram sonrası teslim alıyorum, sağolun arkadaşlar daha iyileri sizin olsun inş.
  • TOYOTA'da öyle dalavere vs olmaz.Bayiiler de araçlar gibi dürüst ve güvenilirdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: justinbjk

quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

quote:

Arkadaşlar merhaba, bugün makyajlı auris premium aldım. Önemli bir nokta var, ben bu aracın 0 olduğunu nasıl anlarım çünkü kullandıkları test aracı ile aynı renk ve modeldeki aracı aldım, düşük bir ihtimal olsa dahi bana test aracını itelemesin bunlar yeni diye :) çok önemli teşekkür ederim.

Test aracını sıfır olarak satamaz plaza. Sonradan ikinci el araç olarak satılır. Bariz yıpranmalar olur iç döşemede, direksiyonda vs.
    Hangi rengini aldınız? Metalik mavi bir renkti yanılmıyorsam bayilere giden test araçları. Çokta hoş bir renk. Sizden rica etsem daha sonra full led farları fotoğrafını paylaşır mısiniz hafif aksam karanliğinda? Ve bir de inceleme bekleriz forum ahalisi olarak :)
    Hayırlı olsun.

evet arkadaşım metalik mavi aldım, acayip gösterişli, sağolasın, bir resim var onu atayım..
     0 ARACIN 0 OLDUĞUNU ANLAMAK İÇİN...

Bu rengi şahine koy mustang gibi durur

• PNOUMA kullanıcısına yanıt
    ford dan bi ağzımız yandı, kimseye güvenemez olduk ama şu anda sorunum kalmadı.. bayii de personelde çok sıcak gelmeye başladı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justinbjk -- 12 Temmuz 2015; 19:53:39 >
  • Auris mi bu araç?
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    evet
  • quote:

evet

Hayırlı uğurlu olsun...Allah kaza bela vermesin...
  • Harika renk süper araç 😊 kazasız belasız inşallah

• Landrenzo lpg (300 bin km garantili), kasko + nano boya koruma 4700 tl daha bayıldım :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.