Şimdi Ara

0 ATV tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar İzmir-çeşme de ikamet ediyorum şu anda. Kullanım kolaylığı ve rahatlığı açısından pazar veya orta mesafelere gitmek için bir atv almak istiyorum. Genelde asfalt ve düz zeminlerde kullanmak üzere taşıma bloğu olan güçlü ve güvenilir atv tavsiyeleri rica ediyorum sizden. Daha önce hiç atv kullanmadım, motorsiklet deneyimim ise var. Fiyatlarını düşünmeden, 0 ve güvenilir, başımı uzun süre ağrıtmayacak marka ve modelleri paylaşırsanız sevinirim. Heves amacıyla değil, gerçekten iş görmesi amacıyla almak istiyorum çünkü. Yani uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Nette uzun süre araştırma yaptım ama ne hangi model istediğim kriterlere daha uygundur hemde hangi marka ve model ülkemizde daha rahat bulunur, servis ve yedek parçası daha yaygındır... bir bilgiye ulaşamadığım için burda başlık açma ihtiyacı hissettim. Tüm önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılarımla...

• Yapay Zekanın Yanıtı

ATV Tavsiyesi: 2023'ün En İyi Seçeneklerini Keşfet

Off-road maceralarına hazır mısın? Bir ATV seçmek heyecan verici ancak kafa karıştırıcı bir deneyim olabilir. İşte ATV tavsiyeleriyle doğru seçimi yapmana yardımcı olacak bilgilendirici bir rehber:

4x4 ATV Tavsiyesi

Zorlu arazilerde üstün performans için 4x4 ATV'leri tercih et. Polaris Sportsman XP 1000, yüksek güçlü motoru ve geliştirilmiş süspansiyon sistemiyle zorlu yolların üstesinden gelirken Can-Am Outlander XT-P 1000R, etkileyici çekiş gücü ve çevikliğiyle öne çıkıyor.

ATV Önerisi 2022

2022'nin öne çıkan ATV modelleri arasında Honda FourTrax Foreman 4x4 ve Yamaha Grizzly 700 EPS yer alıyor. Foreman, güvenilirliğiyle tanınırken Grizzly ise zahmetsiz sürüş deneyimi sunan elektronik direksiyon desteğiyle geliyor.

ATV Alacaklara Tavsiyeler

ATV seçerken kullanım amacını ve deneyim seviyeni göz önünde bulundur. Yeni başlayanlar için daha küçük boyutlu ve kullanımı kolay modeller uygunken deneyimli sürücüler daha güçlü ve yüksek performanslı ATV'leri tercih edebilirler.

Hangi ATV Alınır?

En iyi ATV, ihtiyaçlarına ve bütçene bağlı. Arazi koşulları, sürüş tarzı ve özellikler gibi faktörleri göz önünde bulundur. Örneğin, çamurlu ve engebeli araziler için Goodyear Wrangler Territory AT/S gibi sağlam lastiklere sahip ATV'leri düşün.

ATV Tavsiyesi 2023

2023 için beklenen ATV modelleri arasında Kawasaki KRX 1000 ve Arctic Cat Alterra 700 yer alıyor. KRX 1000 geniş kabini ve yüksek hız performansıyla öne çıkarken Alterra 700, tutuş gücü ve off-road kabiliyetleriyle dikkat çekiyor.

ATV seçiminde doğru bilgi ve tavsiyelerle, off-road maceralarını tam anlamıyla yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynen senin şartlarda kullanmak için ben kendim aldım 150 cc kuba st3. şana şunu söyleyeyim garanti servis konusuna hiç güvenme. garantili parça arıza yapar yok şundandır yok kullanıcı hatasıdır derler her arızada para alırlar.parça spariş ettirirsin hemen getirmezler. ben bunlarla uğraşamam dersen dersen biraz paraya kıy polaris veya kymco markalara bak derim. 8500-15000 tl fiyatları vardır .
  • kuba alınmaz başta söyliyim bütçeni yazmamışsın ama bi atv tavsiye ederim 2.el temizleri 15.000 civarı sıfırları 28.000 usd polaris sportsman 500 h.o gerçekten süper bi atv bizde var ağır arazide kullanıyoruz ve hiçbir arızası yok forumda polarisi sorabilirsin istediğiniz ustayada sorabilirsiniz kalitesi tartışılmaz 60 beygir 100 basıyor plaka yaptırırsanız heryerde sürersiniz 4x4 4x2 seçenekleri var 3 kişilik yeri var gayet kullanışlı ve sağlam uzun yıllar sizi götürebilir araba konforunu verir yukarıdada arkadaş belirtmiş zaten yada actrict bak hondalarda güzel suzukide bakabilirsin bunlar gayet kaliteli markalar ama benim söylediğim model seni gerçekten üzmez ve dağa taşa vur bişey olmaz...
  • Dediğim gibi uzun yıllar kullanıp, hemen öyle satmak gibi bir maksadım olmadığı için bir fiyat belirtmedim. Yüklü bir miktar ayırdım bunun için: 30.000 TL civarı. Yamaha nın BIG BEAR modeline baktım. Sizin dediğiniz modelleri ise şimdi inceleyeceğim. Tabiki plaka taktıracağım. Tüm resmi işlemlerini yaptıracağım. Böyle şeylerde başımın ağrımasından hoşlanmam. Polaris rahat rahat bulunur tabiki ama yamaha veya honda modelleri Türkiyede, hatta İzmirde rahat bulunabilir mi, orası muamma... Yarın İzmire gideceğim, birkaç adres edindim netten. Gidip görüşeceğim...
  • ben polaristen yanayım sizin dediğiniz markalarda çok kaliteli ve kendini kanıtlamış markalar 30.000 tlye bu modellerden rahat bulabilirsiniz biz polaris kullandığımız için onlara bişey diyemeyeceğim ama polaris yaygın servis ağıda var izmir adana ankara istanbul gibi seçkin şehirlerde sıkıntı yaşamassınız.
  • atv ye 30,000 verene kadar, o paraya bir cip almak daha mantıklı..
  • Arabadan ziyade 4 teker araba tadından hatta kat kat daha zevklisi UTV'lerede gözatabilirsiniz
  • ne gerek var atv'ye şefim benzını dert vergısı dert fıyatı dert
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.İsgenderli

Arabadan ziyade 4 teker araba tadından hatta kat kat daha zevklisi UTV'lerede gözatabilirsiniz

utv, fiyatları altüst etmiş.
    kıç kadar araba 40-50 milyar civarında, olacak iş mi bu?

bunlar zengin oyuncağı aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

Orijinalden alıntı: E.İsgenderli

Arabadan ziyade 4 teker araba tadından hatta kat kat daha zevklisi UTV'lerede gözatabilirsiniz

utv, fiyatları altüst etmiş.
    kıç kadar araba 40-50 milyar civarında, olacak iş mi bu?

bunlar zengin oyuncağı aslında

evet fiyatları altüst durumda. birazda fantezi işine giriyor benimkisi sadece tavsiyeydi.

UXV 500 28,000TL KYMCO KIRMIZI

http://www.kymco.com.tr/html/uxv500.html

http://www.youtube.com/watch?v=zvdotKf_WS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A641C116 -- 4 Ocak 2012; 8:59:46 >

• kymco bu kadarsa,polarise hiç yaklaşılmaz.

türkiyede satılan çoğu şey, çoğu zaman hep kazık fiyatlara satılıyor ve bu artık bir kural olmuş gibi..

amerikada en üst model atv 11000 dolar. burda ise 31000 küsür, 30000 dahi değil. aradaki 20000 dolarlık fark inanılmaz. bunun %37 ötv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 4 Ocak 2012; 13:49:56 >
  • quote:

atv ye 30,000 verene kadar, o paraya bir cip almak daha mantıklı..

inandinmi bu ergene..
  • 30 bin tl atv ye verene kadar 95 model cherokee jeep alabilirsiniz. Atv sahibiyim kullanmak keyifli ama 30 bin tl yazik gunah bu araclara.
  • Merhabalar,

Üstad alıcaksan sana tavsiyem yuki yk250st modeli güç ve arazi performansı süper
    2 tane atv var bende ikiside yuki memnunum
    polaris cad-am gibi markalarada bindim gerçekten çok süper ama fiyatı ülkemizde uçuk
    yuki parçası ucuz servis ağı iyidir
  • atv alınır ama birçok üründe olduğu gibi sadece Türkiye'de alınmaz !
    Abd . en üst model 11,000 dolar.
    aynı model burda 30,000 ise bunu almak pek akıllıca olmasa gerek.

Yuki ise çin malı olup, arazide işi şansa bırakmamak için tercih edilmeyecek bir ürün olduğunu düşünüyorum.
    Heybetli görüntüsüne aldanmamak lazım, çin malı mı, ihtiyatlı olacaksın
  • quote:

atv alınır ama birçok üründe olduğu gibi sadece Türkiye'de alınmaz !
    Abd . en üst model 11,000 dolar.
    aynı model burda 30,000 ise bunu almak pek akıllıca olmasa gerek.

Yuki ise çin malı olup, arazide işi şansa bırakmamak için tercih edilmeyecek bir ürün olduğunu düşünüyorum.
    Heybetli görüntüsüne aldanmamak lazım, çin malı mı, ihtiyatlı olacaksın

Sana kullanıcı olarak yorumumu yaptım
    sana link veriyorum orada 7 kişide yuki var videolar her hafta ekleniyor
    litroskros.tr.gg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.