Şimdi Ara

0 dan edebiyat halletmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan tmde 10kdayım edebiyat temelim sıfır neredeyse ama şu aralar edebiyatın zevkli olduğunu farkettim ve çalışmaya başladım.Sizce edebiyat halledilebilir mi ? Ve ilk 2 k ya çekebilir miyim ? Edebiyata çalışırken nelere dikkat etneliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ygs5 10k mi geldi hocam anlamadim tmde 10k nedir

• Mfsin galiba tm10k ise mf kac kardes
    Bi de edebiyat zevkli diyen birini tebrik etmek isterim

Ayrıca istersen ilk bin icinde bile olursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim nasıl çalışıyorsun ? Genel olarak izlediğin yolu öğrenebilir miyim?

• ygs 5 demek istedim kusura bakmayın beyler :) şuan matematiğime ve geometrime çok güveniyorum ve sevdiğim dersler ve birazda edebiyat yapmayı felsefeyi ve insanlarla uğraşmayı sevdiğimi düşündüm tmse iktiaat vs. okursam önümün kendimi geliştirip biryerlere gelmeye daha uygun olduğunu gördüm sizxe yaptığım mantıklı mı ? Ve edebiyat çalışmayla ilgili öneride bulunursanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TonyStarkHero -- 28 Mart 2016; 4:51:21 >
  • Justice- J kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şuan edebiyata çalışırken hoşuma gidiyor mesela divan edebiyatı çalışırken mesela Nesimi gelsi yazar olarak araştıyıyorum şiirlerini falan okuyorun biraz açıyorum neşetten Haydar haydar türküaünü dinliyorum daha iyi anlıyorum türküyü , anlattıklarını bu şekilde çalışıyorum. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum.

• Bende ygs5'te 10 k olsam banada zevkli gelir Mecburiyetten zevkli geliyor olmasın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle14 -- 28 Mart 2016; 3:25:36 >
  • Yok be romantik adammışım yeni anladım :D tmde 10 k iyi bir sıralamamı sizce buradan uçar mıyım ilk 1k ya falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TonyStarkHero -- 28 Mart 2016; 5:35:45 >
  • Halledemezsin 3 ayda 0dan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öldüm

• Kaç net istiyosun? Ben geçen sene 0dan 44net yaptım. Ygsden bi hafta sonra başlamıştım çalışmaya galiba.

• Ben ygs 5 - 198k oldum

Edebiyatım sıfırdı başlarken.
    Yaklaşık 10 gün önce başladım. Limit cep kitabı + Limit soru bankası kullanıyorum. Bir konunun özetini deftere çıkarıp çalışınca direm soru bankasından çözüyorum o konuyu.
    Planlarıma göre 4 haftaya cumhuriyet'e kadar bitecek. Sonrasında 2 soru bankasından Cumhuriyet'e kadar çözerim. Daha sonra Cumhuriyet'e başlarım.

• 45 50 net arası istiyoeeum hocam

• Biter hocam edebiyat matematik gibi degil ama surekli tekrar yapmaya calis

• Hocam 50 üstü bile yapılır sen bakma burdakilere 3 ayda yapılmaz vs dediklerine onlar yapamayan tipler ki bende geçen sene çalışıp son 2 ay 27 net mi ne yaptım :D ama yapılır yani sana bağlı bu seviyorsan ezberin iyiyse sürekli tekrar edersen çok rahat 50 üzeri yaparsın. Sürekli tekrar yapıp 5-6 tane soru bankası çöz 50yi görürsün.

• son 4 gün çalışarak 30 yapmıştım geçen sene

Bir zahmet çalışan adam 45-50 yapsın
  • TonyStarkHero kullanıcısına yanıt
    3 ayda 50 net de yaparsın 55 de yaparsın kimsenin sözüne bakma çalışan yapar öncelikle temelim 0 demişsin güvenderin konu anlatımını almanı öneririm 700 sayfa gözünü korkutmasın ama düzenli çalışırsan olur çoğu kişi limit el kitabını önerir ama limit yüzeysel almış biraz soru kaçırmak istemiyorsan güvender al yanına güvenderin tek soru bankasını al 4 kitap falan var onla uğraşma daha sonra yayındenizi,palme,birey alabilirsin konuya çalıştığında 4 ya da 5 soru bankasından çöz 2 ayda konuları bitirmeye bak 1 ay denemeye kalsın daha sonra genel tekrar yaparken en son limitin soru bankasını çöz bence daha sonra kendin bir defter yap bütün roman özetleri olsun kahramanlarıyla falan birlikte ben öyle yaptım palmenin eser özetleri kitabını da alabilirsin bence bu sana rahat 50 yaptırır ha bir de günde 20 soru paragraf çözmeyi ihmal etme tabi biraz uzun oldu ama iyi çalışmalar :)))))

• TonyStarkHero kullanıcısına yanıt
    Ben denedim olmadı kardeşim ki ezberim o kadar kuvvetlidir ki anlatamam ama çok eser çok yaZar var yetiştirmek zor olur cumhuriyet eksik kalır yüzde doksan geçen sene baya kolaydı sınav bu sene de öyle olur mu bilmem ama zor bekliyorum bu ygs den sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: serenatay

Ben denedim olmadı kardeşim ki ezberim o kadar kuvvetlidir ki anlatamam ama çok eser çok yaZar var yetiştirmek zor olur cumhuriyet eksik kalır yüzde doksan geçen sene baya kolaydı sınav bu sene de öyle olur mu bilmem ama zor bekliyorum bu ygs den sonra

Ha olmadı dediğim de 46 doğru 10 yanlış berbat değil ama edebiyatta zaten 45 yapmak çok zor değil ama 45 yapmak bi şey de kazandırmıyor

• serenatay S kullanıcısına yanıt
    kac net yapmistin ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.