bu söylenilenler doğru diyelim ,peki neden bakiye yokken TL düşümü yapılamaz iken facebooka istediğin kadar girip çıkabiliyorsun bende bu sorunu çok yaşadım, vodafoneda böyle ince ayar duymadım turkcellde hassas bi noktası var paraçokomel eğrisi işliyor
aynen öyle..bakiye yokken hiç sorun olmuyor..az once 2 liram kalmıştı..bi gireyim dedim 50 kuruş çekti hemen..müşteri hizmetlerini aramak ücretli mi?isticem hemen valla
son faturamda 7.5 TL internet ücreti gördüm ve müşteri hizmetlerini aradım... Dedim ben 0.facebook ve ntv mobil haberler dışında nete girmiyorum gerekli incelemeyi yaptı ve 7.5 TL hesabıma geri yüklendi...Belki sizde de bu tarz bir durum vardır ;)
Ben, bendeki TL düşme sorununu cihazıma Firewall uygulaması yükleyerek ve belli portları engelleyerek çözmüştüm. Bu Turkcell'in değil, kullandığımız cihazın bir özelliği, para ödediğimiz yani. :D Sorun biraz NetBIOS ve Broadcast iletilerinde. Kullandıkları portları engelleyin, rahat edin. :) Bkz.http://www.f-blog.info/turkcell-ucretsiz-cevrimici-hizmetlerde-ucretlendirilme-sorunu/
turkcell den 5 lira iade almistim. bu arada faturasiz kullananlar, turkcell ve vodafone da eksi bakiye olayina dikkat.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme