Şimdi Ara

0 Faizli Araç Kredisi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 0 km araç araba almayı planlıyorum. Clio4 1.2 joy aklımdaki araç. Liste fiyatı 41.000 TL. Ama ayrıca 15.000 TL kredi çekmeyi planlıyordum. Bankaların faiz rakamlarını araştırırken renaultun 15 ay sıfır faizli kredi diye bir kampanyası olduğunu fark ettim. Bende bundan yararlanmak istiyorum. Fakat biraz araştırma yaptğımda dosya masraf ücreti filan aldıklarını öğrendim. Ne kadar ücret alınıyor bir bilgisi olan varmı. Ayrıca 41.000 TL olan liste fiyatına ekstradan rakam ekliyorlar mı. Yoksa bu rakama peşin alımların üzerine eklenmiş faizli miktar mıdır. Mesela peşin alsaydık. 39.000 TL mi olacaktı. Bu konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.

• öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun şimdiden. beni yanlış anlamayın fakat şöyle bir gerçekle yüzleştirmek istiyorum sizi. buraya yazana kadar bir bayi numarası bulup arasaydınız emin olun daha kısa sürede size gerçek sayıları söylerdi görüştüğünüz kişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogoank

öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun şimdiden. beni yanlış anlamayın fakat şöyle bir gerçekle yüzleştirmek istiyorum sizi. buraya yazana kadar bir bayi numarası bulup arasaydınız emin olun daha kısa sürede size gerçek sayıları söylerdi görüştüğünüz kişi.

Kesinlikle haklısın dediğinizi buraya yazmadan önce yaptım. Telefonla bilgi vermediklerini söylediler yüzyüze görüşelim vs. dediler. Ben işten kolay kolay izin alamıyorum. Zaten işe yeni başladım. En azından bu konularda bilgi sahibi olan arkadaşlar olur diye düşünmüştüm. Elimizde biraz bilgi olur. Pazarlığımı ve planını öyle ayarlayabilirim diye düşünmüştüm.
  • örn 40binlik araba için 15 nakit istiyor.

kalanını 24 taksitle veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300-500 lira dosya masrafı vardır. Bir de kredi kullanacağınızdan kasko yaptırmanız gerekiyor. Liste fiyatı kredi kullanınca geçerli fiyattır, peşin alıyorum derseniz indirim yaparlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    galeri kredisi hakkında!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.