Şimdi Ara

0 iPhone hasar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün akşam 9 civarında Media Markttan 0 iPhone11 aldım.Telefonun kutusunu orda ki çalışanlarla açıp hediye olarak koruma ekranı takıldı ve kutusuna yerleştirildi.Eve gelip telefonu incelediğimde telefonun kasasında ufak bi boya kalkması tarzında hasar olduğunu fark ettim.Telefona hat takmamıştık o sırada hatta telefonun kurulumuna bile başlamamıştım.Bu durum birazcık huylandırdı sizce telefonun kullanılmış olma ihtimali var mı?Yoksa üretim hatası mıdır? Yarın sabah telefonu değiştirmelerini talep edicem nasıl karşılarlar sizce.Teşekkürler

Hat takma yerinin hemen yanında

0 iPhone hasar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kullanıcı hatası demezlerse şanslı sayın kendinizi

• Üretim hatası da olsa iade cihaz da olsa oradaki küçük boya atmasının ilerlemesi muhtemel, inşaallah mağaza arkasında durur da değiştirir hiç zannetmiyorum ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun Hocsm, kaça aldınız acaba ve kaç GB

• Keşke kutu açıldıktan sonra detaylı bir şekilde inceleseydiniz.

• Birşey olmaz ondan takılma moralini bozma

• Mediamarkt bagli oldugu yetkili servise yonlendirir basindan savmak icin. Bahaneleri de islemler daha hizli yurur olur. Gidip gosterirsiniz serviste, bu hata kozmetik biz yalnizca donanimsal hatalara mudahale edebiliyoruz, isterseniz tuketici hakem heyetine gidin derler. Tuketici hakem heyetine giderseniz buyuk ihtimalle lehinize sonuclanir ama cok uzun is

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    9 yıl önce açıldı
    iPad 9 vs iPad 10
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güle güle kullan, her ürünü böyle dikkatli incelerseniz bir kusur bulursunuz, bu ama dert edilecek bir kusur değil, pil sağlığıda %100 ise kafana birşey takma kullan...

• Beyaz ise normal

• Değişim olacağını hiç zannetmiyorum. Evde düşürmediğiniz ne malum bile diyebilirler. Evet gerçekten çok can sıkıcı bir durum haklısınız ama değişim işi yaş. Bende de iPhone 11 var bir ay olacak alalı. Geniş açılı lenste toz parçası var küçücük. Servise versem kullanıma etkisi yok diyecek ya da açıp içini temizleyecekler. Yeni ürünümü açtırtmak istmem ya da serviste başına başka şeyler gelmesini de. O yüzden şuan böyle kullanıyorum ki zaten bu sorunu yaşayanlarda varmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.