Şimdi Ara

0 km araç ama plakası takılı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel bir avantaja almıştım ben de zamanında bir araç bu şekilde. Sadece araç kredisi biraz yüksek çıkmıştı ikinci el gözüktüğü için. Ben de ihtiyaç kredisi çekmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçla ilgili bir kaç dakika konuştum. Kesinlikle hiç bir sıkıntısı olmadığı belirtildi. Ama yinede güven olmuyor, expertiz şart. Aslında 0 km araç ama yapılan bütün işlemler 2. El statüsünde oluyor. Hatta kredide bile 0km kampanyasına sokamiyorlar. En yüksek faizden veriyorlar. Bundan dolayı maliyet çok yükseldiği için alamayacağız. Satış temsilcisine son sms attım. 0 km araçlara yeni kredi kampanyası başladı, belki bu statüye sokabilirlerse alma ihtimalimiz var. Yarın belli olur alıp alamayacağımız.

Fiyatı avantajı olarak 2018 modele göre net 10.000tl indirimli teklif aldık. Belki kesin olarak masa başına otursak 1-2 daha inerler.

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Içinize nasıl siniyorsa öyle yapın. Kafada soru işareti olmasın. Sonuçta kolay kolay alınabilen birşey değil.

• Renault mais de yapıyor bunu. Bayi sağlamsa sıkıntı olmaz normalde.

Ama aklıma takılan şu: 8 ayda neden satılmadı? Birde tabi aracın 8 aydır yatıyor olması var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asderty A kullanıcısına yanıt
    Bu dediginizide sordum. Kota doldurma amaçlı yapılan satışlarda 6 aydan önce satışa çıkaramıyorlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

araç oldu ki bayinin üzerine test aracı olabilir ?
    Bir çok sebep olabilir
    Ayrıca hangi resmi bayi böyle bir satış yapıyor ismini öğrenebilirmiyim ?

butür sıfır diye satılan araçlar genelde galerilerde oluyor ben opel,renault veya doğuşta böyle bir satış görmedim

Anlamıyorum forumda yüzlerce konu açıldı bayilerin yaptıkları ile ilgili buna rağmen inanıyor herkez

Ben sıfır aracı alırken bile boya kontrolü yaptım boya ölçme cihazı ile kafamda soru işareti kalmasın diye

tekrar söylüyorum bu araç alınmaz diye bir şey yok alınır ama 2 el olarak alınır alırken 2 el araç alırken hangi işlemler yapılıyorsa o işlemler yapılır ve fiyatlandırma da ona göre olması gerekir

Alıntıları Göster
    Test aracı ise zaten ister istemez yıpranmalar olur ki test aracı kullanılmış olacağından kilometresini düşürmeleri kanunen de suç olacaktır. Neyse buraya çok takılmayalım artık sizin dediğiniz de olabilir Türkiye'de yaşıyoruz.
    Ama zaten 2018 model bir araç ile birebir aynı fiyata almayacaksınız. Araç hem geçen seneden kaldığından kaynaklı 2018 modele göre bir dezavantajı olduğundan daha ucuza olacak, hem 2017 fiyatları ile olduğundan daha ucuza olacak. Yani araç zaten yeterince ucuza gelecek, kalkıp bu araca "2. el" diye daha da fiyat kırmanın yersiz olduğunu düşünüyorum sadece. Hani "Bu araç 2. el, sıfırı 100 bin TL 2. eli 80 bin TL ben bu araca 80 bin TL veririm" demek biraz abes. Sonuçta plaka çıkmışsa bile kullanılmamış bir araç alıyorsunuz.
    Ha bu tür şeyler midenizi bulandırıyorsa ki son derece normal; ya fiyat farkını verip ilk plakayı sizin takacağınız 2018 modelini alacaksınız, ya da aynı paraya daha alt donanım/motor/sınıf araç alacaksınız. Sonuçta bir taraftan feragat edeceksiniz (Kafanın sorgusuz sualsiz rahatlığı) ki bir taraftan kazanasınız (Aynı paraya daha üst donanım veya benzinli yerine dizel veya bir üst sınıf). Tabii ki ucuz olacak ama tutup araba 2. el diye öldürmemek gerekir.

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    aracı bilmiyorum ama liste fiyatları o kadar arttı ki 10 bin zaten iniyorlar. şu an ki liste fiyatına göre ise daha fazla indirim olmalı gibi.
  • quote:

2 el fiyatına satıyorsa ekspertize sokulup alınabilir bende farklı bir şey söylemedim 2 el araç alıyorsunuz doğal olarak fiyatı uygun olacak

ama yok 0 fiyatına göre 2-5 bin tl ucuzsa o arabayı almak bence kerizlik

dünya para veriyorsun sadece 5 bin ucuz diye 2 el araç alıyorsun

Alıntıları Göster
    Ustacım ya anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun. Arkadaş düşük kilometreli bayi garantili araç diye konu açmamış, 5-10 km yani bayiden çıkmamış ama plaka takılmış araç diye konu açmış. Teknik olarak ikinci el olduğu doğru, fakat araba bayi arabası yani “kullanılmamış” oluyor.

• quote:

2 el fiyatına satıyorsa ekspertize sokulup alınabilir bende farklı bir şey söylemedim 2 el araç alıyorsunuz doğal olarak fiyatı uygun olacak

ama yok 0 fiyatına göre 2-5 bin tl ucuzsa o arabayı almak bence kerizlik

dünya para veriyorsun sadece 5 bin ucuz diye 2 el araç alıyorsun

Alıntıları Göster
    Ustacım ya anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun. Arkadaş düşük kilometreli bayi garantili araç diye konu açmamış, 5-10 km yani bayiden çıkmamış ama plaka takılmış araç diye konu açmış. Teknik olarak ikinci el olduğu doğru, fakat araba bayi arabası yani “kullanılmamış” oluyor.

• Kredi oranlarının yüksek olması ve yasaya göre üst ödeme limitinden dolayı vedeyi çok uzattığı için alamıyoruz, maliyeti çok fazla yükseliyor. Belki bi arkadaş alır diye linkini ekledim.

Yardımcı olan herkese teşekkürler

• fiyat avantajı olduğu için özellikle bu aracı alırdım tüpüde orjinalmiş,bulunmaz nimet

• gerçekten bu forumda hastalıklı takıntılı çok adam var. yıllardır nerdeyse her bayi bu işi yapar. yok pertmiymiş yok km düşürmüş yok 2.el miş

tamamen 3.dünya ülkesiyiz.

abi bilmiyorsan yorum yapma değil mi. herkes herşeyi bilmek zorunda değil.

• Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı, yok alınmaz boyalıdır o gibi pimpirik yorumlar almış yürümüş. Sıfır araca 2. El gibi expertiz yaptıran da varmış daha neler öğreneceğiz kim bilir. Bayi olsam böyle tiplere araba satmam yok abicim satıldı diyeceksin bakalım o zaman nasıl tepki veriyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.