Şimdi Ara

0 KM B SINIFI ARAÇ TERCİHİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: redred1001

opel astra clasic sürmeden alma bunların hiçbirini...

bence de 1.6 Astra 3 ; çok mantıklı.
  • Suzuki swift seçeneklerdeki bütün araçlardan daha donanımlı ve çok daha iyi motora sahip. Suzuki swift değerlendirin derim. Hayati öneme sahip esp havayastığı gibi donanımlar standart. Sırf ikinci eli iyi diye kazık yemeyin, uzun vadede zarar edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anilatay

selamlar aracımı sattım ve hafta içinde yeni araç alacağım. 32-35 bin tl arası bütçem var

seçeneklerimi bugün 4'e indirdim.

1. Hyundai i20 1.2 Sense 33.750 tl
    2. Skoda Fabia 1.2 Elegance 34.250 tl
    3. Opel Corsa 1.4 Enjoy Active 34.000tl
    4. Ford Fiesta 1.25 Trend 32.000tl

bu 4ü içinden ne almalıyım?

Hyundai i20 nin debriyajı biraz alttan alıyor daha önce kullandığım araçlara göre çok değişik geldi ve normalmidir bilemedim onun dışında aracı zaten çok beğendim.
    Fabia o motorla nasıl gider bilemiyorum motor diğerlerine göre biraz zayıf
    Corsanın yeni kasası çıkacak ve donanımı daha zayıf diğerlerine göre fakat 2. el satışı rahat olduğu için silemedim
    Fiesta ise biraz baz model ve açıkçası baz model de almak istemiyorum en azından çelik jantı olsun

önerileriniz nedir?

teşekkürler..

eski bir fabia kullanıcısı olarak kesinlikle fabia diyorum seri, geniş, kaliteli, tok sürüşü var.. alın pişman olmazsınız

• swift veya 208
  • Bence de Ford. Arkadaşların da önerdiği gibi güvenlik paketiyle tabii
  • Fiesta + Security Pack
  • Bence i20 nin donanim farki one geciriyor. Ic konfor olarakta tabsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta bence makyajlansada güncelliğini benim gözümde kaybetti. Şahsen sıralama olarak lansmanı nispeten yeni yapılmış clio IV, yaris yada i 20 tercih edin derim. Fiestanın çıkalı 4 yıl olmuş makyajdan başka bir numarası yok.
  • 2013 Chevrolet Cruze Hatchback 1.6 LS alirdim ben olsaydim... 35,508 TL.

ABS-ESP-Hiz Sabitleyici-8 havayastigi standart
  • Benzin olarak Fiesta az yakar. Trend olsa da donanım olarak sizi tatmin eder. Ve Ford olarak içiniz rahat edecektir. Güvenlik paketi 1100 lira. Ancak sizi bekletirler.. çelik jant ne kadar bilmiyorum ama sizin 35 binlik bütçenizi aşmaz diye düşünüyorum..
  • şu an fiestaya baya sıcak bakıyorum. 206+ tan sonra fiestanın daha dar olacağını düşünmüyorum. aracı kullanırken ya tek başıma olacağım ya da yanımda bir kişi daha olur 3 kişi ve üstüne çıkma durumu çok az olacak. i20 donanım olarak daha zengin ama alışamadım açıkçası i20 ye bi türlü. donanım olarak fiestada keşke olsaydı dediğim sadece sis farı ve jantlar bunları da sonradan ekletebilirim gibi geldi. gerçi fiestanın yeni jantlarını da pek beğenmedim oyuncak gibi duruyor bence kapaklar daha yakışmış :) hyundai de 5 sene garanti var. fordun garantisi 3 sene fakat yanlış hatırlamıyorsam 400 tl gibi bi rakama 2 sene daha veriyorlar ve aradaki fiyat farkını da düşünürsek hala ucuza geliyor ford. fiestayı da ankarada otokoça sordum güvenlik paketli araç yok dediler ama başka bayilere de sormak istiyorum. hatta güzel fiyat verirlerse bütçemi 1.4 titanuim a zorlamak istiyorum. kısacası şu an önceliğimi forda verdim.

• güvenlik paketi ekletebilirsen fiesta al.trand alırsan bildiğim kadarıyla sis farı zor ekleniyor.tamponun kesilmesi filan lazım.yok eğer güvenlik paketsiz olursaayreten 208 urban soul u incele derim.araç bayağı dolu.yanlız çok saçma bir şekilde esp si yok.tek dezavantajı bu.yakıtı fiestadan daha ekonomik
    edit. 206 dan sonra fiesta çok açık şekilde dar gelir.kesinlikle sana kasvetli gelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 22 Temmuz 2013; 17:24:00 >
  • Fransiz markalari ve Volkswagen i kesinlikle düşünmüyorum ve su an fiestaya karar kildim. Tekrar gidip inceleyip son kararimi vercem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • honda jazz a bakmadan diğerlerini alma. yakıtı çok düşük.sessiz bir araba.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.