Şimdi Ara

0 Km Hangi Aracı Tavsiye Edersiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Manuel olur derseniz bundan daha iyi bir seçenek pek yok gibi geliyor bana.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-v50-1-6-d-d2-preium-edition-paket-53589534/detay/

3 çocuk var, bagaj ihtiyacı mutlaka artacaktır, geniş araç, düşük yakıt tüketimi, son seviye güvenlik. Böyle bir aileye bence sw araç yakışır, Volvo'da bu işi iyi yapar

• focus C max bence fiyat ve kalite oranı ve aracı alacak kişinin beklentilerine en uygun seçenek gibi duruyor!

C-Max Titanium 1.6TDCi 115PS 55.690 TL

0 Km Hangi Aracı Tavsiye Edersiniz?
  • 1.4 tsi dsg passat comfortline tavsiye edicem ama 67 bin e kadar dayadılar fiyatı
  • işin sonu... ve 5 yıl garantili olması yeter artar bile, bence tam bir aile arabası

0 Km Hangi Aracı Tavsiye Edersiniz?
  • bence alınacak araç

scenic yada megane sport tourer olmalı
  • Citroen C5 Tourer Mcp
  • Reno Latitude veya 508 konfor,güvenlik,güncel araçlar olması artıları
  • 1 - VW JETTA 1.6 TDI DSG COMFORTLİNE veya HİGHLİNE
    2 - VW Passat 1.4 TSI Comfortline
    3 - Opel Insignia 1.6 Cosmo (otomatik değil , otomatik vites olanı 93000 TL)
    4 - Renault Grand Scenic Privilege Edition 1.5 dCi EDC 110 bg - 5 Koltuklu
    5 - Ford c-max 1.6 tdci
    6 - Peugeot 3008 1.6 hdi
    7 - Peugeot 5008 1.6 hdi
    8 - Toyota avensis 1.8
    9 - VW Cadyy 1.6 tdi dsg
    10 - Peugeot 508 1.6 THP Active Otomatik
    11 - Citroen c4 grand picasso
    12 - Reanault Megane Sport Tourer Privilege 1.5 dCi EDC 110 bg
    13 - Toyota verso
    14 - Hyundai Elantra
    15 - Citroen C5 Tourer Mcp

Öneride bulunan arkadaşlara çok teşekkürler ediyorum. 3 Wv , 1 Opel , 2 Renault , 1 Ford , 3 Peugeot , 2 Toyota , 2 Citroen , 1 Hyundai olmak üzere 8 markanın 15 modeli tavsiye edildi. Kafamız zaten karışıktı iyice karıştı diyebilirim ama Hayat şartlarının ne getireceği belli olmaz aracımızı elden çıkarmamız icap edebilir onun için 2. el piyasası olmayan ve ticari amaçla üretilen (Ruhsatımda kamyonet yazmasını istemiyorum. Binek Oto yazmalı) araçları almamaya karar verdik. Büyük bir ihtimallede Wv alacağız galiba. Listemize Yeni Astra Sport Tourer 1.4 140 HP Active Select Cosmo 58.569 olan aracıda dahil ettik. Araç bize hemen lazım olduğu için 3-4 ay gibi bekleme lüksümüz de olmadığından 2. ele de yöneldik. Forumdan okuduğumuz kadarıyla gerek yeni astra olsun gerekse Wolksvagen grubu olsun 0 km araçları almak için 3-4 ay beklenebiliyormuş. Hem 60 bin TL yi firmanın hesabına yatıracaz hem 4 ay bekleyecez hemde 2011 model alacağız. Ağustosdan sonra 2012 modellerin geleceğini düşünürsek çok gereksiz geldi bize. Yılda maksimum 10000 km yol yapacağımızdan benzinli mi dizel mi olacağına da karar vermek zor oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karizmaunl

5 kişilik bir aileyiz. En küçüğü 6 en büyüğü 14 yaşında 3 çocuğum var. 0 km araç alacağız.O kadar çok marka o kadar çok model varki seçim yapamadık. 60.000 TL civarı bütçemiz var. Hangi Markanın hangi modelini alacağımıza bir türlü karar veremedik ama alacağımız araçta mutlaka olması gerekenleri sıralarsak ;

1- Fahiş bandrol fiyatlarından dolayı 2000 cc nin altında olmalı
    2- Öncelik sırasına göre yazarsak güvenliği had safhada , konforlu ve tatminkar edici seviyede performanslı olmalı
    3- Şanzıman otomatik olmalı
    4- Yakıtı tasarruflu olmalı

Vereceğiniz tavsiyeler için teşekkürler.

Mrh aile arabası 5008 deyince akan sular durulur,peugeot 5008 1.6 premium pack auto 6R otomatik,7 kişilik rahat ve geniş,video pack + full...
    mutlaka test edin,ayrılamayacaksınız ve almadan gitmeyeceksiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerka48 -- 8 Temmuz 2011; 19:27:43 >

• 60000 tl para ile renodan araba almakla kendini kopruden asagi atmak ayni sey bence delirmek lazim 60000 tl yi renoya vermek icin bence
  • Alıntıdır..
    "sakın ha PEUGEOT'dan uzak dur.2011 model 3008'le 3 defa yollarda kaldım,ailemle perişan oldum,resmen maskara oldum.Müşteri hizmetleri,garanti hikaye resmen.Yahudi mersedesiymiş hepsi yalan.ALLAH AŞKINA rezil olmamak istiyorsan FRANSIZ'ın sakızını dahi alma ALMAN diyorum,2.Ye JAPON diyorum.Anlayanlara bir nusubet bin nasihatten iyi gelir demişler.
    Çekicilere dikkat edin PEUGEOT'lar hep üzerinde elektronik problemler hat safhada,paranızla rezil olmayınız lütfen,aynı sıkıntıları çekmenizi istemem.CITROEN'de yan kuruluş hpsi aynı PSA GROUP'a bağlı."

Başka bir forumdan 3008 le ilgili böyle bir yoruma rastladım. Ne yalan söyleyim 3008 e karşı biraz soğudum.
  • Fluence Privilège 1.5 dCi EDC 110 bg 56.200 TL
    Opsiyonlar
    Deri Döşeme 1.500 TL
    17" Alüminyum Alaşımlı Jantlar 750 TL
    Navigasyon sistemi 1.000 TL
    Toplam 59.450 TL

1 hafta içerisinde bu modelin altındaki opsiyonları ile birlikte almayı düşünüyorum. Fiyatta ne kadar indirim talep etmeliyim. En son kaça bırakırlar. Ayrıca hediye olarak neler talep edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmaunl

5 kişilik bir aileyiz. En küçüğü 6 en büyüğü 14 yaşında 3 çocuğum var. 0 km araç alacağız.O kadar çok marka o kadar çok model varki seçim yapamadık. 60.000 TL civarı bütçemiz var. Hangi Markanın hangi modelini alacağımıza bir türlü karar veremedik ama alacağımız araçta mutlaka olması gerekenleri sıralarsak ;

1- Fahiş bandrol fiyatlarından dolayı 2000 cc nin altında olmalı
    2- Öncelik sırasına göre yazarsak güvenliği had safhada , konforlu ve tatminkar edici seviyede performanslı olmalı
    3- Şanzıman otomatik olmalı
    4- Yakıtı tasarruflu olmalı

Vereceğiniz tavsiyeler için teşekkürler.

Merhaba,
    Öncelikle aracınızı sıfır alacağınız için diğer arkadaşlar ne önerirse önersin, satarken minimum zararla satacağınız aracı seçmenizi tavsiye ederim. Zamanında 100.000TL'nin üstünde fiyatla aldığım aracımı 40.000Tl li rakamlara satmak zorunda kalmış durumdayım.

Bu nedenle satın alacağınız aracın ülkemiz şartlarında VW grubundan olması en mantıklı seçim gibi gözüküyor. 8 ay önce Scirocco alan bir arkadaşımın aracını satın aldığı fiyatın 4000tl üstüne şu an almak isteyen kişi var. VW seçimi ile zarar etmek şöyle dursun kar etme şansınız bile var.

VW grubunda da ihtiyacınıza yönelik araç nacizane deneyimlerime göre Passat olmalı. Hatta bütçeniz ve göz zevkinize göre Passat Variant'ı da düşünebilirsiniz.

Motor seçimine gelince, yine nacizane tavsiyem eğer ayda 2500-3000km civarında yol yapmıyorsanız 1.4TSI motorlu DSG şanzımanlı Passat'ı tercih etmeniz. Eğer yakıt tüketiminiz çoksa 1.6TDI motorlu olanını da tercih edebilirsiniz. 2500km'nin altında iki motorun yakıt tüketimindeki farkı 200tl yi geçmez. Ancak TSI motor ile daha keyifli bir sürüş deneyimine sahip olursunuz.

Forumdaki bir çok arkadaş Linea'sından Accent'ine çok enteresan araçlar tavsiye edecektir. Passat fiyatını düşünmediğiniz zaman sınıfındaki tüm araçlardan daha konforlu daha güvenli hissettiren bir araç. En yakın rakibi olarak gördüğüm Mondeo da bu gruba dahil. Siz her tavsiyeye kulak asmayın. Mümkünse bir test sürüşünden sonra neden Passat'ın diğerlerine göre daha pahalı olduğunu kendiniz farkedin.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    Saygılarımla.

• Ayrıca VW'nin 6 ay sonraya araç vermesi işi biraz şehir efsanesine dönmüş durumda. İyi bir satış temsilcisi ile karşılaşırsanız, tüm bayiileri telefon ile arayarak size tercihinize en yakın aracı 1 aya teslim şekilde bulabiliyorlar. Genelde bu durum satış temsilcisinin o anki ruh haline kalıyor malesef.
    Eğer Ankara'da iseniz sizi yardımcı olacak bir arkadaşa yönlendirebilirim.
    Saygılarımla.
  • kusura bakmayın ama dizel çift kavramalı vitesten uzak durun derim ben araştırmalarıma göre arıza riski çok.onun için ben grand cmax aldım .hatta sordum niye yok diye forda arıza veriyor dedi pejo da bizde o yüzden robotize olanından var dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusssss

kusura bakmayın ama dizel çift kavramalı vitesten uzak durun derim ben araştırmalarıma göre arıza riski çok.onun için ben grand cmax aldım .hatta sordum niye yok diye forda arıza veriyor dedi pejo da bizde o yüzden robotize olanından var dedi.

Hangi markaların kullandığı çift kavramalı şanzımanların genelde arıza verdiğini belirtirseniz, seçimlerimizi ona göre yapabiliriz. Özellikle size araç satmaya niyetli satış elemanlarının mühendis kıvamındaki yorumları yerine bu şanzımana sahip araçları alıp da arıza yaşayanlardan duyduğunuz deneyimleri aktarırsanız sevinirim.
    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.