Şimdi Ara

0 Ms(Auchi bilmem ne serverı:D) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

quote:

Ya 0ms mümkün değil ve ilk açılışta öyle görünüyor. Bu tamam, ama bu forumda böyle 'sen bir halttan çakmıyorsun, salağın tekisin' şeklinde çıkışlar çok arttı. Eskiden dh de yoktu böyle şeyler. Nedir bu tahammülsüzlük? Neden tanımadığınız insanları kırıyorsunuz durduk yerde. Geçenlerde böyle bir başlıkta ben de karşılaştım benzer yaklaşımla. Artık kimseye birşeyler yazıp yardımcı olmak içimden gelmiyor. Bilen olur, bilmeyen olur, bilmeyen bilgilendirilir ona lafım yok. Ama bilgisi olanın da, olmayanın da küstahlık etmeye hakkı yok. Karşısındaki insanı aşağılamaya çalışanın kendine güveni yoktur en başta. Bir forumda tartışmaya üstün gelmek yada haklı çıkmak kimseye hayatta başarıların kapısını açmaz. Konular eskidikçe sayfalar ilerler ve tarihi zaferiniz kaybolur gider. Ama kalbini kırdığınız insanın morali yerine gelmez. Lütfen biraz daha duyarlı olun bu konularda.

Kemal abim yazmış yine yazacağını

Hoşgeldin hayırsız. Nerelerdeydin bunca zaman.

Ayol başıma gelenleri bir duysan...

Benim deli tarafıma geldi sildim benim 68 druidi sonra oyunu sildim şimdi sınıftan bir kızla beraber başlıyacağız

• hep yapmak istemişimdir ama bir türlü olamadı

kız arkadaşın night elf bir char açsın ismini safinaz koyun sende dwarf aç adını temel reis koy beraber kasarsınız warrior-priest ikilisi iyidir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ya 0ms mümkün değil ve ilk açılışta öyle görünüyor. Bu tamam, ama bu forumda böyle 'sen bir halttan çakmıyorsun, salağın tekisin' şeklinde çıkışlar çok arttı. Eskiden dh de yoktu böyle şeyler. Nedir bu tahammülsüzlük? Neden tanımadığınız insanları kırıyorsunuz durduk yerde. Geçenlerde böyle bir başlıkta ben de karşılaştım benzer yaklaşımla. Artık kimseye birşeyler yazıp yardımcı olmak içimden gelmiyor. Bilen olur, bilmeyen olur, bilmeyen bilgilendirilir ona lafım yok. Ama bilgisi olanın da, olmayanın da küstahlık etmeye hakkı yok. Karşısındaki insanı aşağılamaya çalışanın kendine güveni yoktur en başta. Bir forumda tartışmaya üstün gelmek yada haklı çıkmak kimseye hayatta başarıların kapısını açmaz. Konular eskidikçe sayfalar ilerler ve tarihi zaferiniz kaybolur gider. Ama kalbini kırdığınız insanın morali yerine gelmez. Lütfen biraz daha duyarlı olun bu konularda.

Kemal abim yazmış yine yazacağını

Hoşgeldin hayırsız. Nerelerdeydin bunca zaman.

Ayol başıma gelenleri bir duysan...

Benim deli tarafıma geldi sildim benim 68 druidi sonra oyunu sildim şimdi sınıftan bir kızla beraber başlıyacağız

Hadi bakalım. Bende private de druid açmıştım bir tane, yamadan sonra giremez oldum. Güzel classmış bu druid, oynaması çok zevkli.Ben yakında askere gideceğim size katılamam ama Ravencrestte oynuyorum, tavsiye ederim sizede. Lagsız güzel bir pvp serverı.

• Arkadaşlara katılıyorum oyuna girer girmez 0ms oluyor bazen bendede. Normal bence. Ama 3 dk boyunca?? Biraz uzun sürmüş sanki =)
  • 0 ms diye bişey olamazki ? oyundaki ms barı boktan bi algoritmayla çalışıyo gerçek msleri asla yansıtmaz oyüzden orda 0 gözükmesi bişey deil bendede 10k gözükürken 100 ms ile oynuodum
  • quote:

Gereksiz topic,diğer eleman gereksizliğini belirtmiş hafif kızarak, "sen bir halttan çakmıyorsun" diyen ben değilim gencay diğer elemana cevap olarak vermiş "bu işlerden senden çok çakıyorum,merak etme" diye,ki bana göre topici açan daha beter onu belirttim...yani senin anlattığın gibi bir durum yok ortada olayı anlamadan yorum yapmışsın.Veya yorumun bana karşı değil de gencaya karşı yapılmış bilemeyeceğim ama bana karşı gibi duruyor?
    Birde eğer o küstah lafı beni de kapsayan birşey ise bu yine senin okuyup anlama becerinin yetersizliğinden kaynaklıdır,bu paragrafını sen al komple diğer topicte kim ezdiyse seni ona yaz bence...Duyarlı olalım insanlara küstah demeyelim gibi...?

Birde Batu0792 o yazıyı okuyan herhangi bir kişi zekanın düzeyinden şüphe edebilir,bir düşünde öyle yaz...Gencayı eleştiri yağmuru felan demişsin şu ana kadar hiçbir postum olduğunu sanmam gencay aleyhinde,halende yok gencaya karşı bir kin vs. sadece topicin gereksiz olduğunu düşünen, ve buna sinirlenen adama tepkisini iade ettim o kadar...Birde öyle bir yazıdan sonra milletin birşeyleri idrak etmesini istemen ilgi çekici,önce kendin çok şeyler idrak etsen fena olmaz hani....

• ''Birde eğer o küstah lafı beni de kapsayan birşey ise bu yine senin okuyup anlama becerinin yetersizliğinden kaynaklıdır,bu paragrafını sen al komple diğer topicte kim ezdiyse seni ona yaz bence...Duyarlı olalım insanlara küstah demeyelim gibi...? ''

Birincisi, ben genel bir gidişat hakkında konuşmuştum. Sadece bu başlık için değil. İkincisi, küstah sözcüğünü üzerine alınman kadar bana verdiğin cevabın içerisinde ettiğin laflarla da zaten söylenecek bir söz bırakmadın. Üçüncüsü nezaketim de bir yere kadardır, kibar olalım dediysem bu şamar oğlanı olmaya razı olacağım anlamına gelmez ve ezilmek şöyle dursun edeceğim küfürsüz iki lafla yerin dibine sokmayı bilirim karşımdakini. Dördüncü ve son olarak, bunların hiçbirini yapmam, açar oyunumu oynarım, film izlerim yada işime gücüme bakarım ve forumda edilmiş iki laf için hiiç canımı sıkmam, çünkü yazı olarak da ortaya dökülse boş laf, boş laftır. Hayat bir gündür ve oda bu gündür.

• quote:

Orjinalden alıntı: fakenick762

quote:

Gereksiz topic,diğer eleman gereksizliğini belirtmiş hafif kızarak, "sen bir halttan çakmıyorsun" diyen ben değilim gencay diğer elemana cevap olarak vermiş "bu işlerden senden çok çakıyorum,merak etme" diye,ki bana göre topici açan daha beter onu belirttim...yani senin anlattığın gibi bir durum yok ortada olayı anlamadan yorum yapmışsın.Veya yorumun bana karşı değil de gencaya karşı yapılmış bilemeyeceğim ama bana karşı gibi duruyor?
    Birde eğer o küstah lafı beni de kapsayan birşey ise bu yine senin okuyup anlama becerinin yetersizliğinden kaynaklıdır,bu paragrafını sen al komple diğer topicte kim ezdiyse seni ona yaz bence...Duyarlı olalım insanlara küstah demeyelim gibi...?

Birde Batu0792 o yazıyı okuyan herhangi bir kişi zekanın düzeyinden şüphe edebilir,bir düşünde öyle yaz...Gencayı eleştiri yağmuru felan demişsin şu ana kadar hiçbir postum olduğunu sanmam gencay aleyhinde,halende yok gencaya karşı bir kin vs. sadece topicin gereksiz olduğunu düşünen, ve buna sinirlenen adama tepkisini iade ettim o kadar...Birde öyle bir yazıdan sonra milletin birşeyleri idrak etmesini istemen ilgi çekici,önce kendin çok şeyler idrak etsen fena olmaz hani....

Bak gencayı tanımam ama 3 lvl üstünü kesen adam topicinden beri çok üstüne geldiniz, bunun adı sürü psikolojisi, idrak etme olayına gelirsek burada bu tarz millete hakarete varan düzeyde eleştiriler arttı. Bunu yapmamanız gerektiğini idrak edin yazdım.

• alakasız olcak ama gencay ne zaman orj serverlarda oynamaya başladın yav ..
  • Saatin delay yemiş 3dk sürmez ((:
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabeyefe

quote:

Orjinalden alıntı: GencayAkcay

ULYSES,Batu0792 teşekkür ederim.Ben yaklaşık 1,5 yıldır WoW oynuyorum.Sanki oyuna ilk girildiğinde 0 ms gösterdiğini bilmeyeceğim.Oraya yazdım uzun bir süre öyle gözüktü diye.Genelde böyle uzun 0 ms gözükmesinin nedeni servera girdiğin gibi dc yemendir.Dcyi yersin orada öyle 0ms kalır.Ama ben dc yemedim ve ayrıca gerçekten resmen 0msti ve 0 ms hissettiriyordu.Hemen geldiniz öyle şey olmaz vs. vs.Ben bilmesem bile insan bir düzgünce anlatmayı dener yahu bu ne böyle direk laf sokmalar.

Hala 3dk 0 ms ile oynadım diyorsun. 0 ms yi hisstemişsin.. 3 dk orda 0 ms yazması 0 anlamına gelmiyor arkadaşım. Tazeleme sırasında birşeyler ters gitmiş olabilir, paket kayıpları olmuştur farketmiyeceğin sırada vs bunlar olağan şeyler. Bugün kalkıp bilgisayarından modemine ping atsan 1ms'e yakın süreler alırsın. 0ms diye zaten birşey olamaz ama 0 dan küçük ms'lerden kastediliyorsa burada mili teriminin yerine başka birşey gelir ama yine 0 olmaz. Sen bu oyunu 1.5 yıldır oynuyor olabilirsin ama ben avrupada başladığı tarihten itibaren bu oyunu oynuyorum(bir çok kez bırakıp geri geldim) ve bunun 1 yıla yakın süresi Fransada eğitimimi gördüğüm sırada idi. 35ms ile molten core yapardık biz siz daha bu oyunun adını bilmiyorken...

Tamam sen çok biliyorsun, iyi biliyorsun, sağlam biliyorsun ama senin bilgilerin bize fazla geliyor ne yapalım bizde çıktığından beri oyunuyoruz ama hiç 35ms'lerle MC yapamadık biliyormusun maalesef, gidip de fransa da bu işe okumadık sen en iyisi bu tartışmalarını senin gibi bilgili insanlarla konuş biz kaldıramıyoruz :)

• Bırakın ya kimse kimseyi çekemiyor.
  • impasıbıl is notink
  • auchindoun serverı çoğu telia serverına göre gerçekten düşük ms değerleri veren bir server ancak 0 ms diye konu açmak kendi kişiliğiyle alakalı bir durum herkes hoşuna giden şeyi yapar forum sonuçta askeri düzen değil. daha önceki bir çok konusuna kızarak cvplar yağdırmıştım ama bu arkadaşımız böyle yani böyle kabul etmek gerekiyo. kızıp akıl verip kendinizi yormak yerine gülüp geçebilirsiniz

bu arada yaşadığım bir durumu belirteyim wow u bıraktıktan sonra şuan tabula rasa oynuyorum ve adamların serverlarında sorun var. 500-600 ms oyun oynatıyordu spike lar ise çok komik 5 sn ekran donuyo ama moblarda aynı şekilde donuyo direk server bazlı neyse oyun daha yeni adamlar patch çıkarıp sistem iyileştirmesi mslerde düzelme olcak dedi oyun birden 35 ms göstermeye başladı öyle 5,10 dk değil 2 gündür o şekilde oynuyorum ama gel gör 500 ms e devam gibi oynuyorum dahada komiği ping attığımda adamların serverı 140 ms alırken oyun içinde 40 ms yazıyodu. yani o ms hesaplayan araç hikaye olabiliyor çok ta o rakamlarda kalmayın spikesız ve lagsız olduğunu hissettiğiniz server sizin için en iyisidir

wow da da şunu kıyaslayabilriim grim batol serverının 250 msi ile auchindoun un 250 ms i bir değil emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santanio -- 17 Kasım 2007; 13:46:16 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.