Nasıl oluyor beyler biri açıklayabilir mi? Kafayı yemek üzereyim, düşeyim de kurtulayım MMR rezil oldu zaten, düşmek istiyorum olmuyor...
Amaç
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
ben 2 oyun kaybettimde düştüm geri çıkmak için snelerimi verdim be
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Nasıl oluyor beyler biri açıklayabilir mi? Kafayı yemek üzereyim, düşeyim de kurtulayım MMR rezil oldu zaten, düşmek istiyorum olmuyor...
gümüş 5,altın5 ,platin5......................oralardan düşülmüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: manisalı_genç
quote:
5 değilim 1im fakat düşmek istememin sebebi bir üst lige çıkana kadar +2 +3 gelmesini istememem.
yeni bi lige çıkıldığında zafer alana kadar düşülmüyo ayrıca elon o ligin çok üstündeysede düşmezsin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: manisalı_genç
quote:
5 değilim 1im fakat düşmek istememin sebebi bir üst lige çıkana kadar +2 +3 gelmesini istememem.
oyun bugta kalmış
quote:
Orijinalden alıntı: The Rainmaker GG
yeni bi lige çıkıldığında zafer alana kadar düşülmüyo ayrıca elon o ligin çok üstündeysede düşmezsin
Beklediğim cevap buydu teşekkür ederim artık düşebilirim yani
MMR yüksek işte düşmenin hiçbir faydası olmaz 3-4 puan gelmesine zaten gümüşte 100 maç yaparsan gümüş içinde her kümede veteransın düşük gelir eskiye göre eğer altına çıkarsan düzelir sandığın gibi değil yani
düşmek istiyorsan oynama
8 lose streak yaptığına göre iyi bir oyuncu değilsin, ligin silver kaç?
quote:
Orijinalden alıntı: kinataki
Bilmiyorum, artık silver ligde böyle yok öyle tipler sanırsam. Bronz 1 sanırsam yukarda kendisi de demiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Abyss
quote:
Bilmiyorum, artık silver ligde böyle yok öyle tipler sanırsam. Bronz 1 sanırsam yukarda kendisi de demiş.
n'apsın işte bunlar hep victorious elise kazanma çabaları...
bu gibi kişilerle aynı oyuna girenler dikkatli olsunlar :s
adam oyunun açığını bulmuş rıza baba
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Abyss
quote:
n'apsın işte bunlar hep victorious elise kazanma çabaları...
bu gibi kişilerle aynı oyuna girenler dikkatli olsunlar :s
Tamam dalga geçmeyin ligimle ben sadece victorious elise'ı çok istiyorum ama takım arkadaşlarım çok noob hep nooblar bana geliyo karşıyada diamondlar geliyo .s.s
Gerekli cevabı vermişler ama bende söyliyim dedim gold 5 deyim 5-6 lose streak yaptım 0 lig puanındayken. Lig düşmüyosun ama MMR berbat oluyor o şekilde gelen lp azalıyor. Ben altın 3 den düştüm 2 kere şu ana kadar en fazla 19 geldi o günden beridir seriye bile giremedim şu an 79 lp deyim bir umut deniyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Gandalf Or Troll
Gerekli cevabı vermişler ama bende söyliyim dedim gold 5 deyim 5-6 lose streak yaptım 0 lig puanındayken. Lig düşmüyosun ama MMR berbat oluyor o şekilde gelen lp azalıyor. Ben altın 3 den düştüm 2 kere şu ana kadar en fazla 19 geldi o günden beridir seriye bile giremedim şu an 79 lp deyim bir umut deniyorum
Normalde 10-15 küsür gelmesi gerekiyordu şimdi +4 +3 filan geliyor yandım ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme