Şimdi Ara

00-01 MODEL CLIO, POLO, FABIA HANGİSİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bnm oyum fabia
  • palio ncap a girmemiş ama amerikada bir teste katılmış ve iyi sonuçlar almış. ama şimdi bunun denkliği ne olacak? ncap ta segmentler arasında bile fark olduğu gibi, amerikada aldığı yıldızları nasıl ncap ile eşleştireceğiz? bu biraz muallakta kalıyo.

quote:

Orjinalden alıntı: aDoLF®

palio n cap'e girseydi baya eglenirdik

bnm oyum fabia

• ŞU ANA KADAR GÜNCELLENEN EN ÇOK TAVSİYEYE GÖRE ALINAN SON PUANLAR

RENAULT CLIO--------------> HB 1.4 16V RXT 98HP-------------> 22
    VOLKSWAGEN POLO--------> HB 1.4 16V HIGHLINE 101HP-----> 27
    NISSAN ALMERA------------> HB 1.5 LUXURY 90HP--------------> 16
    SKODA FABIA---------------> HB 1.4 16V ELEGANCE 101HP----> 29
    TOYOTA COROLLA----------> SEDAN 1.4 TERRA 97HP----------> 33

COROLLA HALA ÖNDE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koksalsoy -- 18 Ocak 2007; 22:29:43 >

• Hocam Bir polo kullanıcısı olarak tavsiye ederim 2000 model 6n2 1,4 16v motor var üzerinde ve yakıt/performans olarak gayet iyi highline olmasa bile temiz bulursan kaçırma derim, kimi kullanıcılar fren lambaları patlasa servise girdikleri için yok Vw servisleri pahalı yok polonun şu arızası var falan diyeceklerdir ama işini bilen herşeyin üstesinden gelir kendim tamir ettiğim bi sürü basit arıza biliyorum, illaki yetkili servislerde çözüm değil işini çok güzel yapan özel servislerde var ;)
  • polo da highline donanım olmayıp ta 1.4 16v olan var mı! bir bu araçların 5 kapılısı var mı? nette ilanlarda arattığımda 3 kapı buldum hep 1.4 16v olarak!

quote:

Orjinalden alıntı: cowboy

Hocam Bir polo kullanıcısı olarak tavsiye ederim 2000 model 6n2 1,4 16v motor var üzerinde ve yakıt/performans olarak gayet iyi highline olmasa bile temiz bulursan kaçırma derim, kimi kullanıcılar fren lambaları patlasa servise girdikleri için yok Vw servisleri pahalı yok polonun şu arızası var falan diyeceklerdir ama işini bilen herşeyin üstesinden gelir kendim tamir ettiğim bi sürü basit arıza biliyorum, illaki yetkili servislerde çözüm değil işini çok güzel yapan özel servislerde var ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: koksalsoy

polo da highline donanım olmayıp ta 1.4 16v olan var mı! bir bu araçların 5 kapılısı var mı? nette ilanlarda arattığımda 3 kapı buldum hep 1.4 16v olarak!

quote:

Hocam Bir polo kullanıcısı olarak tavsiye ederim 2000 model 6n2 1,4 16v motor var üzerinde ve yakıt/performans olarak gayet iyi highline olmasa bile temiz bulursan kaçırma derim, kimi kullanıcılar fren lambaları patlasa servise girdikleri için yok Vw servisleri pahalı yok polonun şu arızası var falan diyeceklerdir ama işini bilen herşeyin üstesinden gelir kendim tamir ettiğim bi sürü basit arıza biliyorum, illaki yetkili servislerde çözüm değil işini çok güzel yapan özel servislerde var ;)

var dostum 2000 den sonra 6n2 olarakta anılan yeni kasa olanlar 2000-2002 arası sanırım sonra yuvarlak farlıları çıktı yeni kasa 2002 ve üzeri 2000 modelde 2 farklı kasa var eski kasa 1,6 8v motor kullanırken yeni kasada 1,4 16v 75 bg motor kullanılıyor ;)

• quote:

quote:

polo da highline donanım olmayıp ta 1.4 16v olan var mı! bir bu araçların 5 kapılısı var mı? nette ilanlarda arattığımda 3 kapı buldum hep 1.4 16v olarak!

quote:

var dostum 2000 den sonra 6n2 olarakta anılan yeni kasa olanlar 2000-2002 arası sanırım sonra yuvarlak farlıları çıktı yeni kasa 2002 ve üzeri 2000 modelde 2 farklı kasa var eski kasa 1,6 8v motor kullanırken yeni kasada 1,4 16v 75 bg motor kullanılıyor ;)

ben 101 hp olandan bahsediyordum ama bu bilgi için de sağol!

• 1. Skoda Fabia
    2. VW Polo
    3. Toyota Corolla Terra
    4. Nissan Almera
    5. Renault Clio
  • TERCİH SIRAN İÇN TŞK. mygokhan

quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

1. Skoda Fabia
    2. VW Polo
    3. Toyota Corolla Terra
    4. Nissan Almera
    5. Renault Clio
  • ŞU ANA KADAR GÜNCELLENEN EN ÇOK TAVSİYEYE GÖRE ALINAN SON PUANLAR

RENAULT CLIO--------------> HB 1.4 16V RXT 98HP-------------> 24
    VOLKSWAGEN POLO--------> HB 1.4 16V HIGHLINE 101HP-----> 33
    NISSAN ALMERA------------> HB 1.5 LUXURY 90HP--------------> 19
    SKODA FABIA---------------> HB 1.4 16V ELEGANCE 101HP----> 35
    TOYOTA COROLLA----------> SEDAN 1.4 TERRA 97HP----------> 37

COROLLA HALA ÖNDE... AMA FABİA DA GELİYOR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koksalsoy -- 19 Ocak 2007; 15:07:17 >

• ALMERA DAHA AĞIR ABİ DİĞERLERİNE GÖRE...
  • toyot<a
  • Bunların arasında corolla

Diğerlerine göre hem daha uzun ömürlü ve konforludur bence.
  • üzerindeki ambleme çok bağımlıyım demezsen illa ki fabia derim ilk tercihin olarak. araba polo platformunda bilindiği gibi ama gerçi bu biraz da zevk işi araç dayanıklı donanımı da fena sayılmaz yakıtsal anlamda zaten uygun. uzun vadede binilebilecek bir araç sıralamam :
    **1-)Skoda Fabia
    2-)vw polo
    3-)toyota corolla
    4-)renault clio
    5-)nissan almera
  • TŞK. alibekir, eggy13, greatchecker, sallabimesaj YORUM VE TAVSİYELERİNİZ İÇİN SAĞOLUN. ELLERİNİZE SAĞLIK.

TABİKİ BURDA İKİ FARKLI SEGMENTTE ARAÇLAR VAR. B SEGMENTİNDE CLIO, POLO VE FABIA; C SEGMENTİNDE DE ALMERA VE COROLLA VAR.

ANCAK TAVSİYELERİNİZDE KULLANIM, YAKIT, DÜŞÜK KM. İÇİN BULANABİLECEK UYGUN FİYATI, KONFOR, GÜVENLİK, PARÇA-SERVİS FİYATLARI VE BAKIM MASRAFLARI GİBİ KONULAR HEP BİRLİKTE ELE ALINMAYA ÇALIŞILIRSA, BİRAZ FAZLA OLDU GİBİ AMA EN FAYDALISI BU OLACAK KANAATİNDEYİM HEM BENİM HEM DE KONU İLE İLGİLİ DİĞER FORUMCULAR İÇİN!

ŞU ANA KADAR GÜNCELLENEN EN ÇOK TAVSİYEYE GÖRE ALINAN SON PUANLAR

RENAULT CLIO--------------> HB 1.4 16V RXT 98HP-------------> 29
    VOLKSWAGEN POLO--------> HB 1.4 16V HIGHLINE 101HP-----> 40
    NISSAN ALMERA------------> HB 1.5 LUXURY 90HP--------------> 24
    SKODA FABIA---------------> HB 1.4 16V ELEGANCE 101HP----> 43
    TOYOTA COROLLA----------> SEDAN 1.4 TERRA 97HP----------> 45

COROLLA HALA ÖNDE... AMA FABİA DA GELİYOR... SIRALAMA PEK DEĞİŞMEDİ...

• 1-Corolla
    2-Almera
    3-Clio
    4-Polo
    5-Fabia
  • TŞK. ugrvw!

quote:

Orjinalden alıntı: ugrvw

1-Corolla
    2-Almera
    3-Clio
    4-Polo
    5-Fabia
  • rica ederim..
    quote:

TŞK. ugrvw!

quote:

Orjinalden alıntı: ugrvw

1-Corolla
    2-Almera
    3-Clio
    4-Polo
    5-Fabia

• üzerime düşmez belki ama anket yaparak araba almak bana pek mantıklı gelmiyor.sizin beklentileriniz ve bunları saydığınız marka/modeller de ne kadar bulacağınız önemli.bunun içinde hepsini mutlaka test etmelisiniz.

özellikle de direk sıralamadan ibaret olan mesajlara pek önem vermeyin bence,neye göre sıralama yapılmış neden öyle_?sizin için sıralamadan çok sıralamanın gerekçeleri önemli zannerim

kolay gelsin...
  • söylediklerinde çok haklısın! anket yapmaya çalışmadım. ilk mesajı okursan sıralamadaki neden ve sebep benim için önemli orda belirttim bunu. neden vermeyen arkadaşlara birşey diyemem. ama ben nedenleri olan tavsiyeleri dikkate alıyorum.

bir de benim alacağım araç bu 5 ten biri olacak inşallah ama hangisi sorusunu dediğin gibi ilk bulduğum temiz olan da olabilir. çünkü bence bu 5 aracın 5 ide alınmayacak araç değiller. benim bu konuyu açmamdaki sebep bu 5 aracın bilmediğim yönlerini öğrenmekti. neden ve sebep istememdeki gaye de budur.

keşke dediğin gibi 2. el de ki her aracı deneme imkanı olsa 0 km ler gibi de deneyip alsam. ilk aracım olmayacak belki ama hiç daha önce bu 5 aracı kullanmadım. bu sebeple en çok çekincem de budur; aracı sevip benimseyememek. kredi ile alcağımdan sat tekrar başka araç al herhalde kabus olur benim için.

neyse senin sıralaman nedir sebepleriyle lütfen..

quote:

Orjinalden alıntı: roomi02

üzerime düşmez belki ama anket yaparak araba almak bana pek mantıklı gelmiyor.sizin beklentileriniz ve bunları saydığınız marka/modeller de ne kadar bulacağınız önemli.bunun içinde hepsini mutlaka test etmelisiniz.

özellikle de direk sıralamadan ibaret olan mesajlara pek önem vermeyin bence,neye göre sıralama yapılmış neden öyle_?sizin için sıralamadan çok sıralamanın gerekçeleri önemli zannerim

kolay gelsin...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.