Şimdi Ara

00:55 Gececiler Lokali (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.206
Cevap
8
Favori
194.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 ay bitmişti... sesini duyunca yine her şey sıfıra döndü. aynı sigara gibi bıraktığını sanıyorsun ama bir kez içince sanki hiç bırakmamış gibi devam ediyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: tapdk

6 ay bitmişti... sesini duyunca yine her şey sıfıra döndü. aynı sigara gibi bıraktığını sanıyorsun ama bir kez içince sanki hiç bırakmamış gibi devam ediyorsun

ben 2 yıldır aynı durumdayım. insan kendisi içinde bitiremezse zaman mekan fark etmiyor. yine bir şey vesile oluyor ve tekrar aşık olduğunu anlıyorsun. sonra gidiyorsun içiyorsun. gelip paylaşıyorsun sonra sana gıcık oluyorlar

• kiz milleti iste elinde seni oynatmaya calisiyolar boyle seylere gelmeyin beyler soyleyin eer adam gibi sevecekse sevsin yoksa cekip gitsin. siz onlarin aleti olmayin onlari o hale getirin yoksa buralarda gelir boyle aglarsiniz
  • erkekleri kendine böyle acımasızca aşık aden kızlara bannnnnn

• quote:

Orjinalden alıntı: tHe_iMmpPxX

kiz milleti iste elinde seni oynatmaya calisiyolar boyle seylere gelmeyin beyler soyleyin eer adam gibi sevecekse sevsin yoksa cekip gitsin. siz onlarin aleti olmayin onlari o hale getirin yoksa buralarda gelir boyle aglarsiniz

işte bizimde yaptığımız tam işte bu burda ağlamak.hiç bir erkek hiç bir zaman senin dediğin durumlara düşmek istemez.kızın karşısında salya sümük olmaz.
    insanların yaşadıklarını bilmeden bilmeden yorum yapmamak lazım. sen nerden biliyorsun benim gururum için sevdiğimden vaz geçmediğimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemir_ -- 20 Ocak 2007; 2:55:05 >

• rakım da bitti sızamadım nasıl sabah olacak! hiç olmazsa gündüzleri vakit bir şekilde oyalanarak geçiyor; ama insan kendisiyle kalınca vakit de geçmiyor be...
  • ya bak zaten seninle oynuyorsa sana asik mi deil. peki sna hayrimi var. yok. daha niye uzatiyosun ki zaten sevseydi sana boyle biseyi yapmazdi .
  • en umutsuz vakalardan bi durum bence
  • saat 3:00
  • quote:

ya bak zaten seninle oynuyorsa sana asik mi deil. peki sna hayrimi var. yok. daha niye uzatiyosun ki zaten sevseydi sana boyle biseyi yapmazdi .

haklısın ama kimse o bana aşık diye aşık olmuyor ki. aşık olduğun için oluyorsun. ben onunla bana aşık olursan sana aşık olacam diye bir sözleşme de yapmadım...
    düşenin halinden düşen anlar.
  • HÖÖÖÖÖÖÖYTTT

03:03 Efsane geri döndü !
  • quote:

ya bak zaten seninle oynuyorsa sana asik mi deil. peki sna hayrimi var. yok. daha niye uzatiyosun ki zaten sevseydi sana boyle biseyi yapmazdi .

@tHe_iMmpPxX bana dedin sanırım. İşte insanların yaşadılarını bilmeden böyle konuşmamak lazım. Senin dediğin genelde doğru olabilir ama genelleme yapmak yalnış olur. Bu senin dediklerin kişiden kişiye değişir
    forumda böyle konular açılınca herkes senin dediğini diyor

ama herkesin derdi kendine göre büyüktür. sokakta aç olan insanında derdi derttir. bir aşk yüzünden acı çeken birinin de derdi derttir. tek fark var hayattan beklentiler farklıdır. ama sakın yalnış anlama sokakkta aç olan insanın derdi tabiki daha büyüktür daha zordur

• kız milleti parmağında oynatmayı seviyo önce yakın davranıyolar vıcık vıcık etrafında sen teslim olduktan sonra işi bitiyo
  • sende haklisin ama yani senin sevginin degerini anlamiyorsa da napcan abi baskasini bulursun zaten unutursun onu. ama eer seni seviyosa o farkli tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

HÖÖÖÖÖÖÖYTTT

aha geldi işte
    anket yapmaya gerek kalmadı beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

HÖÖÖÖÖÖÖYTTT

arabesk bi muhabbetin ortasında hiç hoş olmadı

yalnız dikkat ettim sınavlar bitince milletde bi hormon fazlalığı ortaya çıkıyo hemen manita işleri

• quote:

sende haklisin ama yani senin sevginin degerini anlamiyorsa da napcan abi baskasini bulursun zaten unutursun onu. ama eer seni seviyosa o farkli tabi

emin ol ki hiç bir acı sonsuza kadar sürmüyor
    insan annesinin babasının ölümüne alışıyor sevgi acısına mı alışmayak

burda önemli olan beni veya bizi sevmeleri değil
    asıl olan sevebilecek kadar insan olnak. sevmek beklenti ile değildir. sevmek sadece sevmektir onu hissetmektir

insan bir şeylerin yürümeyeceğini anlayınca yol veriyor sonra giden gidiyor. kalan ise baş tacı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemir_ -- 20 Ocak 2007; 3:09:41 >

• Bak bizim ayni dertden ozdemii in derdinden yanan bi arkadas vardi kis olk once kabul etti sonra basladi uyuzluga trib e faln cocu ne yapsa yaranamiyo ne yapti:

tuttu kizi cekti bi kanera adam akilli konustu ben bi daha kizda bu tur davranislar gormedim
  • Valla kardeşler, size benden bi tavsiye ; hatunla taksime çıkmayın, zira tam randıman içemiyosunuz Bu akşamki nevalem: 7 70'lik bira 3 tekilla shot... Bünyeye göre normal, belki bazı arkadaşlara ağır gibi gelebilr ama burda yılların alkolikliği var Kız arkadaşımı evine bıraktığım için tam randıman içemedim bu gece, tabii bu vesileyle aranızdayım

EDIT: 7. sayfa ge-le-cek

EDIT2: ozdemir; çok doğru söylemişsin, gidenle ölünmüyor ne kadar sevsen de. Bazen mutluluk dışarı giden kapıları açmakla gelir tamamen; olmazsa olması gerekir diye bişey yok... Yol vermek güzel günlere saygı duymaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 20 Ocak 2007; 3:14:42 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.