Şimdi Ara

0000000ın gerçek resmi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: anilka_77

action boy senin o röpörtajım yalan dolan. bu 0000000 ..... inin dinizmize bize küfür ettiğini herkez bilir.adam bir kere türk düşmanı.bunun birsürü örnekleri var.arese gir aresdeki herkez bilir bu şeref. in küfür etiğini.

bu resmi 123456789 kere koydum bu foruma sen bunu görmediysen sana diycek bişeiym yok.
    bu resim bu forumdan bir arkadaşımız tarafından çekildi.

0000000ın gerçek resmi?

https://store.donanimhaber.com/76/ac/bc/76acbc7e2ef099f2d2f9d0dc960b956c.jpg

hay ben sizin ingilizcenizi ordaki şahsa küfürdür b.k atmak kolay tabi

• xarinth peki orda 2. kelimenin yerine niye başka bir şey kullanmıyor da müslümanlıkla ilgili birşey kullanıyor?örneğin man kullanbilirdi.sen bu resimde bir bo. olduğunu ortaya çıkartmak için gö.ünü yırtıyorsun.forumdan bir arkadaşına karşı bu gavuru savuınuyorsun.gir arese sor herkeze bilemeyne yok bunun ne olduğıunu?
  • muslim bencede bir nick bir oyuncunun nick i demekki pm den küfür etti ki o da ona öyle demiş (dikkat et müslümanlara küfür etse fuking muslims derdi ingilizce bilmiyorsan bu senin sorunun tabi)ayrıca

anchovy kişisi demişki 0000 ismi bile top 0 (sıfır) bu bir rakam senin mantığına bakıcak olursak kimlik kartı numarasında 0 olanlar da top ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkMourning -- 25 Temmuz 2006; 20:35:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Action_Boy

muslim bencede bir nick bir oyuncunun nick i demekki pm den küfür etti ki o da ona öyle demiş (dikkat et müslümanlara küfür etse fuking muslims derdi ingilizce bilmiyorsan bu senin sorunun tabi)ayrıca

anchovy kişisi demişki 0000 ismi bile top 0 (sıfır) bu bir rakam senin mantığına bakıcak olursak kimlik kartı numarasında 0 olanlar da top ?

o kadar nikden muslim nikli bir oyuncu mu geldi karşısına?

BU ŞEREF.... HAKLI ÇIKARMAK İÇİN GÖ.ÜNÜZÜ YIRTIYORSUNUZ.
    ŞU ADAMA KÜFÜR YAZMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTUYORUM.AMA SİZ DELİLER GİBİ HAYRANI OLDUĞUNU ŞU ADAMIN.ADAM UĞRUNA ÖLCEKSİNİZ NEREDEYSE.ADAM .......... TEKİ.SİZDE ONUN GİBİ ... OLMAK İSTİYORSANIZ ONU BİLEMEM.

YAZIKLAR OLSUN BU FORUMA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilka_77 -- 25 Temmuz 2006; 20:47:14 >

• Dostum tekrar saçmaladın..

ben bu adamın hayranı falan deilim bunu ilk baştada belirttim...

bir kere orda muslim nickli oyuncu mu buluyo diyosun...

bulur her ne kadar az şans olsada bulur kardeşim belki de şu şekilde yapılmış bi hiledir...

örn: ActionBoy: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    0000000: fucking muslim

olamaz mı ? olabilir ?
  • quote:

Dostum tekrar saçmaladın..

bulur her ne kadar az şans olsada bulur kardeşim belki de şu şekilde yapılmış bi hiledir...

olamaz mı ? olabilir ?

sen o adamı savunduğuna göre onun hayranısın demekdir.

oyundaki kişilerin % 90 ının niki zaten muslim

hem bu resmi çeken kişi bu forumun saygın kişilerinden ceek dir onun öyle birşey yapacağını kimse düşünmez.(senden ve xartinh den başka)

hala inanmıyorsan arese gir bu adamı iyi tanıyanlara sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilka_77 -- 25 Temmuz 2006; 21:01:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: anilka_77

quote:

Dostum tekrar saçmaladın..

olamaz mı ? olabilir ?

sen o adamı savunduğuna göre onun hayranısın demekdir.

oyundaki kişilerin % 90 ının niki zaten muslim

hem bu resmi çeken kişi bu forumun saygın kişilerinden ceek dir onun öyle birşey yapacağını kimse düşünmez.(senden ve xartinh den başka)

hala inanmıyorsan arese gir bu adamı iyi tanıyanlara sor.

yeter artık bu kadar ben onun hayranı deilim sadece haksız bir yere onun bu şekilde ayak altına alınması hoşuma gitmedi ayrıca CeeK i tanımadığımımı sanıyosun tabiki tanıyorum onun böyle bişi yapmaya en uzak kişi olduğunuda biliyorum ben zaten onun yaptığını söylemedim burda hiç kimsenin yaptığını sölemedim ki ben yapılmış OLABİLİR dedim gözlerine bi baktır bence ben o peki şunu biri bana açıklasın o fotoğrafta satır atlatma hilesi yoksa neden en üstte gösterilmişte o fuking muslim yazısının üstü görünmüyor ? bunu açıklayın ?

• arama butonu yukarda

ayrıca gereksiz tartışmalara girmeyin
  • şunuda belirtiim zer0 veyaf9devil dediğiniz oyuncular muslümanlara küfür etmedi dielim ama önlerine gelen her forumda "idiot turks,stupid turks,f**kin turk" die bağırıolar ben bunlara çok denk geldim beyler kendimizi kandırmayalım ve mümkünse artık f9devil zer0 muhabbeti yapmayalım bizim oyuncularımız çok daha kaliteli emin olun tabi oyun oynamayı bilmeyen kendini kaptıranlar ve gerçekle sanalı karıştıranlar hariç
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.