quote:Orijinalden alıntı: Frécoß Tutmuyor , çabalama her saat başı. of ya sırf bunun için bu saate kadar bekledım
neyse ben cıkıyorum 2 yı bekleyemıyecegim ama biri yaparsa mutlu olurum yapan bırısı olursa lınkı buraya mesaj olarak atsın
quote:Orijinalden alıntı: mira19 neyse ben cıkıyorum 2 yı bekleyemıyecegim ama biri yaparsa mutlu olurum yapan bırısı olursa lınkı buraya mesaj olarak atsın necusun bakum sen evlattt sevuncen mu tutunca hıı
quote:Orijinalden alıntı: gladyo38 quote:Orijinalden alıntı: mira19 neyse ben cıkıyorum 2 yı bekleyemıyecegim ama biri yaparsa mutlu olurum yapan bırısı olursa lınkı buraya mesaj olarak atsın necusun bakum sen evlattt sevuncen mu tutunca hıı evet bro hep bunu yapmak istemişimdir
quote:Orijinalden alıntı: mira19 quote:Orijinalden alıntı: gladyo38 quote:Orijinalden alıntı: mira19 neyse ben cıkıyorum 2 yı bekleyemıyecegim ama biri yaparsa mutlu olurum yapan bırısı olursa lınkı buraya mesaj olarak atsın necusun bakum sen evlattt sevuncen mu tutunca hıı evet bro hep bunu yapmak istemişimdir ssen daha burdamusun sabaha kadar senun ıcun denucem deluganlu
quote:Orijinalden alıntı: gladyo38 quote:Orijinalden alıntı: mira19 quote:Orijinalden alıntı: gladyo38 quote:Orijinalden alıntı: mira19 neyse ben cıkıyorum 2 yı bekleyemıyecegim ama biri yaparsa mutlu olurum yapan bırısı olursa lınkı buraya mesaj olarak atsın necusun bakum sen evlattt sevuncen mu tutunca hıı evet bro hep bunu yapmak istemişimdir ssen daha burdamusun sabaha kadar senun ıcun denucem deluganlu ulan saat kurdum kalktım yıne yapamadım http://forum.donanimhaber.com/m_52439840/mpage_1//tm.htm#52439840