Image Code kalktıktan sonra bot ile oyuna girmek 10dk sürmüyor.
Oyuna bottan girmek için illa bot sahibi olmam gerekiyor mu ? Yoksa botun clientini indirip oyuna botsuz olarak girebilirmiyim ?
Veletlere Yaramış Harbiden
Bir de ben restart yaptım gene eskisi gibi karakter ekranı gelmedi Restart çekip karakter ekranı gelen var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Aras Topuz
Bir de ben restart yaptım gene eskisi gibi karakter ekranı gelmedi Restart çekip karakter ekranı gelen var mı?
ilk yaptığımda Sro kendini update etmişti bi daha da denememiştim
restart ekranı geliyorsa iyi olmuş.. neden yapmıyorlar derdim hep.. bu arada image code kalkması kötü olmuş bir bakıma girmek kolaylaştı diye düşünebilirsiniz ama herkese kolaylaştı..Böyle şeylerle oynanması da ilginç chat ekranı eskiden daha iyiydi mesela gitgide oyunun orjinalliğini bozuyorlar..
quote:
Orjinalden alıntı: FaTaL
Daha güzel olucak,auto login de daha kolay olucak.Ama şu Türkçe nin uygunsuz kullanımını merak ettim ne gibi bi değişiklik yapıcaklar.
türkçe küfürlerden bahsediyo
Güzel olmuş harbi den ama şu restart olayını anlayamadım?
bu update bana yaramadı çar gözükmüo yaw:D
Bu image code yi kaldırma fikrini ortaya süren gm nin taaaaaa neyse
Ee Beleşe Kaldırmazlar Pre Aldırcaklar Ya Buglu Yada Pre ^^
quote:
Orjinalden alıntı: -PiToN-
Ee Beleşe Kaldırmazlar Pre Aldırcaklar Ya Buglu Yada Pre ^^
aynen
Restart değişti gene galiba.. Restart atınca eskisi gibi oyundan çıkıyor, karakter seçme ekranına gelmiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD
Restart değişti gene galiba.. Restart atınca eskisi gibi oyundan çıkıyor, karakter seçme ekranına gelmiyor.
3 kere denedim 3üde eskisi gibi oldu...
Oyuna girse bende deneyeceğim ama girmiyor. Sırf bu nedenle bırakıcam sro yu yahu. Adamın siniri bozuluyor girmeyince
quote:
Orjinalden alıntı: FaTaL
Hello. This is Silkroad Online.
In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.
Weekly server inspection will occur every Tuesday.
Game Inspection Period : June 2, 2008 13:00~16:30 Silkroad Standard Time (3 hour 30 minute duration)
[Patch] - Massive bot punishment will be done. - Change in login system (Image code verification system will be removed) - Improvement in chatting system (Blocking inappropriate use of in Turkish and Arabic)
TÜRKÇESİ
-Botlar banlanacak. -Giriş sistem değiştirilecek. (İmage kod sistemi kaldırılacak.) -Chat sistemine iyileştirilecek. (Türkçe ve Arabçanın uygunsuz kullanımı engellenecek.)
Restart değişti.
Yeni bi durum daha var.Mesela karakterinizdeyken oyuna restart atarsanız aynı ıd ye giriyo.Başka bi acc den girmek için oyundan tamamen çıkmanız lazım.Yani premium olmayanlar için çok güzel.
İmage Cod'un kalkmasıyla beraber girmek imkansız gibi birşey oldu (premiumsuz)
İmkansız falan olmadı,entera basılı tutunca bugda oluyo çar.Verirdim ama entera 4-5 saniyede bir basan bir programla girmek çok kolay
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme