Şimdi Ara

031 sürümünün kulaklığın sesi az diyenler bunu bi denesin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sağol kardeşte uymadı ya sağ kulaklıktan az ses geliyor eski haline döndürdüm w800 akustikleri w200 e uymuyor umarım içimizden bir kardeşimiz w200 içinde radyo akustiği yapar yükleriz:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: memethemyn

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

quote:

quote:

elinde w800i R1BC002 sürümünün orjinal akustiği olan varmı peki

yokmu

dostum bende mevcut değil üzgünüm bu konuda yardımcı olamıcam ama neden ısrarla orjınal acoustığı aradığına anlam veremedim mesela bu yukarda verdiğim acoustic senin telefonada uyumlu ben at dene derim

arkadaşın w800 ü var bende ise w810:) aynı parçayı aynı kulaklıkla dinleyince onun megabass ı sanki çok daha etkili gibime geldi.. o yüzden ısrar ettim.. ben son günlerde hangi akustiği denersem deneyim istediğim kaliteyi alamıyorum.. galiba artık sorunu akustikte değilde kulaklıkta aramam gerekicek.. 192 kbps şarkılarda bile bi boğukluk var.. bu arada zaten siteye koyduğundan beri senin akustiği kullanıyorum.. gayet güzel.. (radyo biraz daha iyi olabilirdi) ellerine sağlık..

kardeşim eğer sürekli radyo dinlerim diyorsan al sana radyo sesi için acoustic yalnız sunu belirteyim ben denedim radyoda inanılmaz bi ses artısı oldu ama galiba biraz walkman sesini bozdu gibi geldi bana ama dediğim gibi radyoyu fazla dinliyorsan dene ses epeyce arttı yapman gereken sey bu verdiğim dosyanın içeriğini suan kullandığın acoustiğin içine atmak dene bakalım beğenmez yine burdan acoustiği değişrirsin

http://rapid-share.com/files/56961765/max_1_.radyo.rar.html

not aradaki (-) cizgiyi kaldırın........

• @ahmetbaba_48

radyo akustiği için teşekkür ederim

aslında hazır akustikten laf açılmışken benim problemim galiba akustikten değil.. bence benim HPM-70 mefta olmuş gibi.. çünkü sesi normalden 3 kademe kısık dinlediğimde ses gayet net gelirken sesi sona dayadığımda bu defa boğuk bir ses alıyorum.. hangi akustiği denediysem sonuç bu şekilde.. bu arada ortalıkta aşırı tiz ses veren ve neredeyse kulakların ırzına geçecek derecede yüksek ama bi o kadar da kalitesiz akustikler var seninki kesinlikle onlardan değil bas mid ve tiz dengesi gayet güzel tekrar eline sağlık

bence ben biraz çuvaldızı kendime batırıp hatayı birazda benim kulaklıkta aramalıyım..

teşekkürler...

• sesi son kademeye kadar alırsanız sony nin müzik için cıkardıgı bütün aletlerde oldugu gbi(eski DNE-1 cd çalarım) bass ları kısıyor.
  • ses son 4 yarım kademeye (2 tam) gelmeden bogulmaya başlıyor yaw
  • başka bi akustik yükle derim birader..bu arada yüzbaşı olmuşum vatana millete DH'ye hayırlı olsun
  • YENİ BİR ACOUSTİC DAHA KONUNUN BASINA EKLEDİM DOSTLAR DENEYİN UMARIM BEĞENİRSİNİZ rus dostların eline sağlık hadi yemeside bizden
  • Kardeş eyvallah bu akustik yapmak zor bişimi ben muzik işiyle ilgileniyorum güsel bişeyler yapılabilirmi acaba. saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray6852

Kardeş eyvallah bu akustik yapmak zor bişimi ben muzik işiyle ilgileniyorum güsel bişeyler yapılabilirmi acaba. saygılar

dostum yapma işi nasıl bende bilmiyorum ama bi kaç acuostiği birleştirerek kendine özel acuosticler meydana getirebilirsin ama sesin bozulmaması cok önemli bazen diğer acuosticte güzel calışan ses bir diğerinde sesi bozabiliyor mesela yukarda radyo acuostiğini verdim faydası oluyo ses artıyo ama ses biraz bozuldu gibi geldi mesela bana yani dicem orantıyı iyi kurmak lazim
  • yukardaki iki acuostic arasında kalan arkadaslar için söylüyorum bence ilk verdiğim acuostic daha başarılı ne bileyim bası daha iyi gibi geldi bana kulaklıkta yani ilk dediğim konunun en üztündeki acuostic işte deneye deneye en iyisini bulmaya calışıyoruz suan kullandığım ahmetbaba_48acuostics ve bundan iyisi cıkıncaya kadar kullanmaya devam
  • bu verdikleriniz tabi hep w810 için..w200 e uymuyor değilmi..radyo için verdiğin uymamıştıda tekrar sorayım:) benimderdim radyo şu an..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.