Şimdi Ara

04.11.08 ==> düşürmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar baseband'ım 04.11.08 ios5 geveyli kullanmaktayım herhangi bir yeni yöntem varmı acaba bunu düşürmenin 5 gündür telefonumu kullanamıyorum

• Apple 4.3.5 dönüşlerine izin veriyordu ama dün kapattılar. Artık dönüş yok.
  • ben hergun denıyordum ya 3194 hatası verıyor sımdı pekı ne olacak ?
  • aynı sıkıntı bende de var telefonu rafa kaldırdım yapacak birsey yok artik ne kadar bekleriz gevey çıkacagınıda sanmıyorum sanırım patladı telefonlar elimizde nur topu gibi ıpad imiz oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

Apple 4.3.5 dönüşlerine izin veriyordu ama dün kapattılar. Artık dönüş yok.

ireb ile restore de falan olmuyor mu bu downgrade işlemi :/
  • Malesef. shsh kaydı varsa Tiny ile deneyin ama shsh yoksa o da imkansız. Firmware yüklense bile baseband düşmeme olasılığı yüksek..
  • peki ios 5 için gevey çıkması ne kadar sürebilir tahminen? yada hiç çıkmama olasılığı var mı? elde patlamasın telefonlar :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET.04 06 11 HAKKINDA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar bir forum sitesinde arkadasin biri bb dusurdugunu iddia ediyor insallah dogurdur. Denemedim bilginize

iOS 5 4.11.08den 4.10.01e Baseband Düşürme(Gevey Olmazsa Olmazı)
    Evet arkadaşlar aşağıdaki yazıda başlıktaki gibi 4.11.08 bbden 4.10.01'e geçiş hikayem;

ios5 sn0wbreeze ile hazırladıgım bb koruma fw değilde yanlışlıkla orjinal fwyi göstererek 4.11.08 bbye geçtim yaptığım ufak bir araştırma sonucu 4.3.5 versiyonuna düşünce baseband geri düştüğünü farkettim en sonunda baseband düşürmeye başladıktan sonra 4.3.5 fw itunes 10.5 ile yüklenmediğinide anladım sorunlar bukadarlada kalmıyor 10.4 yüklediğimde "The iTunes Music Library file cannot be read because it does not appear to be a valid library file" hatası ile karşı karşıya kaldım yaptığım araştırma sonucu çözümü;

1.Adım Windows üzerinde müziklerim klasörüne ulaşın. müziklerim klasöründe iTunes klasörüne girin.
    2.Adım iTunes dosyasında Library.itl dosyasını bulun ve silin.
    3.Adım Previous iTunes Libraries dosyasında bildiğiniz gibi bir önceki versiyonun dosyaları bulunuyor. Bu dosya içinde Library.itl kopyalayın.
    4.Adım Library.itl iTunes klasörüne dosyayı kopyalayın.
    6.Adım iTunes’u açın.

Evet iTunes 10.4.1 bizim 4.3.5 fw'mizi yüklemeye hazır DFU modda Shift + Restore ile 4.3.5fw'yi yükleyin backup yüklemeden direk yeni bir iphone oluşturun [çünkü kullanmak hiç nasip olmayacak] baktığımızda modem firmware modelimiz 4.10.01'e düşmüş oluyor.

Cihazımızın baseband'ı 4.10.01'e düştükten sonra sıra geldi iOS 5.0 yüklemeye tabi öncelikle iTunes 10.5 beta yüklememiz gerekmektedir.
    iTunes temin edildikten sonra fw dosyamızı yükleyebiliriz;
    Dileyen Buradan hazırladığım Custom FW'yi kullansın
    Dilemeyen Buradan Orjinal FW'yi Sn0wbreeze ile kendi yapsın

Öncelikle Sn0wbreeze programımızı açıyoruz.
    Resimde Görülen "OK" butonuna tıklıyoruz

Sonra "Close Credits" Yazan butona tıklıyoruz.

Sağa yön gösteren mavi oka tıklıyoruz.

Browse diyoruz

Orjinal FW dosyamızı seçiyoruz

Yine Sağa yön gösteren mavi oka tıklıyoruz.

Baseband Preservation Mode seçerek kendi fw dosyamızı oluşturmaya devam ediyoruz...

Hazırlanan veya indirdiğiniz custom fw dosyasını iTunes 10.5 Beta ile Shift + Restore ile cihazımıza yüklüyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: rez

Selamlar bir forum sitesinde arkadasin biri bb dusurdugunu iddia ediyor insallah dogurdur. Denemedim bilginize

Evet arkadaşlar aşağıdaki yazıda başlıktaki gibi 4.11.08 bbden 4.10.01'e geçiş hikayem;

ios5 sn0wbreeze ile hazırladıgım bb koruma fw değilde yanlışlıkla orjinal fwyi göstererek 4.11.08 bbye geçtim yaptığım ufak bir araştırma sonucu 4.3.5 versiyonuna düşünce baseband geri düştüğünü farkettim en sonunda baseband düşürmeye başladıktan sonra 4.3.5 fw itunes 10.5 ile yüklenmediğinide anladım sorunlar bukadarlada kalmıyor 10.4 yüklediğimde "The iTunes Music Library file cannot be read because it does not appear to be a valid library file" hatası ile karşı karşıya kaldım yaptığım araştırma sonucu çözümü;

1.Adım Windows üzerinde müziklerim klasörüne ulaşın. müziklerim klasöründe iTunes klasörüne girin.
    3.Adım Previous iTunes Libraries dosyasında bildiğiniz gibi bir önceki versiyonun dosyaları bulunuyor. Bu dosya içinde Library.itl kopyalayın.
    6.Adım iTunes’u açın.

Evet iTunes 10.4.1 bizim 4.3.5 fw'mizi yüklemeye hazır DFU modda Shift + Restore ile 4.3.5fw'yi yükleyin backup yüklemeden direk yeni bir iphone oluşturun [çünkü kullanmak hiç nasip olmayacak] baktığımızda modem firmware modelimiz 4.10.01'e düşmüş oluyor.

Cihazımızın baseband'ı 4.10.01'e düştükten sonra sıra geldi iOS 5.0 yüklemeye tabi öncelikle iTunes 10.5 beta yüklememiz gerekmektedir.

Browse diyoruz

Baseband Preservation Mode seçerek kendi fw dosyamızı oluşturmaya devam ediyoruz...

Hazırlanan veya indirdiğiniz custom fw dosyasını iTunes 10.5 Beta ile Shift + Restore ile cihazımıza yüklüyoruz...

Bu 4.3.5 e dönme ısını ne zaman yaptın ?

• arkadaşlar ios5gm versiyondayken basebandınız yükseldiyse size yardımcı olurum ben bizzat kendim downgrade yapyım ve 4.3.5 e düştüm tekrar baseband koruyarak ios5 geçtim bilginize
  • doğru düzgün okumadan yorum yapmayın lütfen. dediğiniz yöntem 19 ekimde son buldu. apple açığı kapattı artık 4.3.5 e downgradelerde baseband düşmüyor hiç bir şekilde unlock yok şuan ipodunuz hayırlı olsun.
  • cihazınıza 5 sürümün GM versiyonunu kurdu iseniz 4.3.5 kaydınızda var ise baseband düsme calısıyor.
    5 sürümün final sürümünü yuklediyseniz 1 bardak su icin üstüne...
  • not: soğuk olsun ..
  • Gm ne hocam?
  • gold master. kısacası beta sürümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: rez

Selamlar bir forum sitesinde arkadasin biri bb dusurdugunu iddia ediyor insallah dogurdur. Denemedim bilginize

6.Adım iTunes’u açın.

Browse diyoruz

Hocam kopyala yapıştır yaptığın şeyin tarihine bi baksaydın. Bu yöntem artık işe yaramıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.