Şimdi Ara

08-2012 FORMULA 1 GRAND PRIX OF EUROPE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
7.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Maliyeti oldukça yüksek. Araç başına 80 Milyon €'yu aşan paralardan bahsediyorlar..

Ayrıca LMP1 sınıfı olmasa bile McLaren MP4-12C'nin yarış versiyonu ile LeMans Series'e katılıyor ve seneye de LeMans 24 saat yarışına da katılacaklar sanırım..

LeMans'ın da 24 saatlik yayınının 19 saat civarında bi kısmını izledim. Eurosport ekibi harika iş çıkarttı. O kadar saat izledim hiç sıkılmadım doğrusu.. Çok şahane sohbetler güzel muhabbetler bilgi dolu saatlerdi gerçekten. Özellikle Berkem Ceylan, Yiğit Top ve Serhan Acar'ın olduğu bölüm çok iyiydi. Yüzümde gülücük bile oluştu bazen muhabbeti dinlerken inanılmaz keyif aldım. Gece süresince de en çok etkisini gösteren ve ardından bugün yayını da kapatan Sinan Kolat ta oldukça iyi iş çıkardı. Uzun zamandır böyle keyifli motorsporları muhabbeti dinlememişitm. Tadı damadığımda kaldı vallahi.

aralıksız mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Maliyeti oldukça yüksek. Araç başına 80 Milyon €'yu aşan paralardan bahsediyorlar..

Ayrıca LMP1 sınıfı olmasa bile McLaren MP4-12C'nin yarış versiyonu ile LeMans Series'e katılıyor ve seneye de LeMans 24 saat yarışına da katılacaklar sanırım..

LeMans'ın da 24 saatlik yayınının 19 saat civarında bi kısmını izledim. Eurosport ekibi harika iş çıkarttı. O kadar saat izledim hiç sıkılmadım doğrusu.. Çok şahane sohbetler güzel muhabbetler bilgi dolu saatlerdi gerçekten. Özellikle Berkem Ceylan, Yiğit Top ve Serhan Acar'ın olduğu bölüm çok iyiydi. Yüzümde gülücük bile oluştu bazen muhabbeti dinlerken inanılmaz keyif aldım. Gece süresince de en çok etkisini gösteren ve ardından bugün yayını da kapatan Sinan Kolat ta oldukça iyi iş çıkardı. Uzun zamandır böyle keyifli motorsporları muhabbeti dinlememişitm. Tadı damadığımda kaldı vallahi.

aralıksız mı ?

Yok canım aralıksız olursa anlamı olmazdı. Şayet sonunu izlememiş olurdum.
    Başından başladım izlemeye sabah 6ya kadar falan izledim , sonra 11 gibi kalkıp devamını izledim.

• peh favoriymiş. kardinal, külahından tavşan çıkarırsa...
  • şeytanın bacağını kıracak bu sefer şumi neticede çok şanssızlıklar yaşadı ve hepsi üstüste geldi.

Ama bu sefer olacak inşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conistr -- 21 Haziran 2012; 17:22:58 >
  • Neden sevmiyorsunuz ya ben gayet seviyorum burayı F1 2011'de ilk podyumumu gördüm ben bu pistte

Bu arada haftasonu yokum o nedenle tahminimi şimdiden yapıyorum

1- Vettel
    2- Alonso
    3- Schumacher
    4- Rosberg
    5- Hamilton
    6- Raikkonen
    7- Button
    8- Grosjean
    9- Webber
    10- Petrov

EHT: Schumacher
    İYD: Massa

HAYDİ SCHUMİ!!!!!
  • Felipe: "Bu yarışta sezonun sekizinci kazananı ben olabilirim"

Massa bunu dedi ya seri kesin bu yarışta bozulacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: τorero

Felipe: "Bu yarışta sezonun sekizinci kazananı ben olabilirim"

Massa bunu dedi ya seri kesin bu yarışta bozulacak.

Bu performans ile çok zor.Kanadada durup dururken spin attı.Valencia'da kim bilir neler olur.

quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

Neden sevmiyorsunuz ya ben gayet seviyorum burayı F1 2011'de ilk podyumumu gördüm ben bu pistte

Bende F1 2010 da ilk yarışımı burada kazanmıştım.

• WEB, P1'in son dk.sında ve son virajda kendisini yavaşlatan kankası ALO'ya bozuk attı
  • P1 sonunda ilk 13, sadece ve sadece 1 sn. içinde... Yarın çok sıkı bir Q3 bizi bekliyor, demedi demeyin, hele ki Valencia gibi geçişin zor olduğu pistlerden birinde :)
  • Yarın nasipse bir sünnet cemiyetimiz var.
    Oğlum sünnet olacak. Çok yüksek ihtimalle sıralamayı izleyemiyeceğim.
    Bakalım Pazar günü'ne bir iş çıkacak mı? Sıralamanın üstüne bir de yarışı kaçırmayalım: )
  • 2. Antremanlar Vettel zirvede.

08-2012 FORMULA 1 GRAND PRIX OF EUROPE
  • 1 saniye icerisinde 16 pilot var.
    Keyifli bir pole mucadelesi olacak gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımlar da birbirine çok yakın. Sıralamalarda McL, Ferrari veya RB dışında başka bir isim olursa şaşırtıcı olmaz. Umarım yarış keyifli geçer. Malum Valencia :(
  • sıralama turunu vettel 1 nci tamamlar mı sizce iddaa oynıcam da?
  • Rüyamda podyumu gördüm.

1. Alonso 2. Perez 3. Hamilton
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

sıralama turunu vettel 1 nci tamamlar mı sizce iddaa oynıcam da?

vettel alır; kanada da ki gibi strateji hatası yapmazlar artık

quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

Rüyamda podyumu gördüm.

malezyayı izlemişindir olur böyle şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

Rüyamda podyumu gördüm.

malezyayı izlemişindir olur böyle şeyler

evet izledim malezyayı.

ve yarın bunun olmasıda imkansız değil.
  • haklısın. inş. diyeyim. J.Button da Honda da iken hangi yarış bilmem ama 2006 da Pol Pozisyonu alacağını rüyamda görmüştüm. de get dedim. ertesi gün pol pozisyonunu gerçekten aldı. şaştım kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

haklısın. inş. diyeyim. J.Button da Honda da iken hangi yarış bilmem ama 2006 da Pol Pozisyonu alacağını rüyamda görmüştüm. de get dedim. ertesi gün pol pozisyonunu gerçekten aldı. şaştım kaldım.

bende o yüzden buraya yazıyorum ki. tutarsa hep birlikte şaşıp kalalım

tabi mantıken tahminim ise. vettel, hamilton, rosberg, button yarışı bunlardan biri kazanacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.