Şimdi Ara

0850 ile başlayan numaraları engellemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 0850 ile başlayan dolandırıcı ve reklamcılar arıyor engelliyorum. Tekrar 0850 ile başlayan farklı bir dolandırıcı arıyor.

Ben 0850 ile başlayan numaraları komple engellemek istiyorum. Bunun çözümü nedir?

• Kesin bir çözümü yok maalesef. Filtre uygulamaları var play store da. Onlara bakabilirsiniz dilerseniz.

• Benide aynı 0 850 den arayıp Telekom İnternete abone etmek için zorluyorlar. hepsi Telekom anlaşmalı firmalar..
  • Bütün 0850 li numaralar dolandırıcı değil. Belli firmalar ve superonline kullanıcıları da 0850 li hatlara geçiyor. Arayan numarayı engellersin olur biter.
  • Google'un telefon uygulaması var. Ondan istenmeyen numaraları filtre eklenebiliyor.
  • "Devlet destekli internet inanılmaz fiyata" diye her Allah'ın günü farklı numaralardan arıyorlar. Ben de illallah ettim.
  • Açın telefonu aranmak istemiyorsanız 2 ye basın diyor zaten o numaradan aramıyırlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0531... ile başlayan çağrılar
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iPhone kullananlar için AppStorede SpamBlocker diye bir uygulamayla var ve harika çalışıyor.

Uygulamada hazır listelerden engellemek istediğiniz numara grubunu seçip bu aramalardan tamamen kurtulabilirsiniz.

Hazır listele olayı çok başarılı. Kesinlikle tavsiye edilir.

app store
    ‎Spam Blocker - Block Scam Call
    https://apps.apple.com/app/apple-store/id6463420213

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.