Şimdi Ara

09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
1
Favori
8.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: odyle

quote:

Orijinalden alıntı: fenerlieren33

Yağmur ilk seanstan itibaren başladı Böyle devam etmesi dileğiyle

Yağmur'un bir yarışa keyif verebilmesi için, ayarlı yağması gerek bence
    Bu haftaki yağmur umarım ayarı kaçırmaz ve keyifli bir yarış izleriz.

Tabi yani örneğin geçen seneki Kanada hiç başlamasaydı çok sıkıcı bir yarış olacaktı, dozu kaçmaz umarım

• quote:

quote:

çok doğru bir yorum malezyadaki gibi yarım bırakmasın yarışı ama heyecan olsun.

• İki damla yagmur yagar hemen yaris durur. İyice cocuk oyunu yaptilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: logann

quote:

quote:

çok doğru bir yorum malezyadaki gibi yarım bırakmasın yarışı ama heyecan olsun.

Yarin Ingiltere'de senenin en yagisli gunlerinden biri olmasi bekleniyor. Bu sebeple bircok organizasyon iptal edilmis.Yarisin ya da siralamalarin ertelenmesi gundemde. Silverstone pist müdürü, biletli seyircileri dahi yarisi evlerinden izlemesi konusunda uyarmis.
    Ayarsiz bir yagmur geliyor yani.

• Şu 3 set yağmur lastiği kuralı yüzünden takımlar antrenman turları bile atamıyorlar. Bu FIA'yı gerçekten anlamıyorum.
  • 3 set lastikle tasarruf mu olur
  • Massa'dan spin rekoru kırdığı yağmurlu Silverstone'da yine drift show bekliyorum.
  • 3 set yoğun yağmur lastiği çok yetersiz, pirelli saçma bir kural koyuyor FİA da sesini çıkartmıyor, gerçekten bende anlamıyorum şu FİA'yı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massathebest -- 7 Temmuz 2012; 11:48:15 >
  • Smart Spor 3. antrenmanları yayınlıyordu şimdi onu da vermiyor.
  • işin içine yağmur girerse schumi süpriz yapabilir.
  • 3.antreman kuru gecmis sanirim. Bakarsiniz yagmur pas da gecebilir siralama ve yarista. Yalniz arada bir bastirirsa karambol yaris olur.

• Schumi nin bundan sonra yaris almasi veya podyumda olmasi surpriz olmaz. Bir sefer gördü podyumu devami gelebilir.

• Kan kokusunu alan MSC'den şov bekliyorum yağmur altında
    Geçen yarışı izlemedim podyuma çıktı bu sefer hem sıralamayı hemde yarışı izlemeyimde adam rahat rahat kazansın yarışı :)
  • Gecen yarisi izlemediysen cok sey kacirmissin.
    Kesinlikle izle derim.
    Gecenlerde torent den bbc one hd nin serhan acarli anlatimini indirip tekrar izledim. Ses senkranizasyonu biraz uyumsuzdu ama serhan acari ozlemisim. Alman rtl de surunmeye devam ediyoruz.

• Yarışı sonradan izledim sadece canlı izlemedim nazarım değiyo oyüzden izlemeyeceğim bugünde
  • Ferrari Alonso ile yeni arka kanat deniyor, ve hem antreanman dereceleri hem de eski kanatı kullanan Massa ile arasındaki farka bakacak olursak ( Massa ile farkı sadece kanat değil tabi) yeni kanat oldukça işe yaramış görünüyor.
    RedBull Valencia'daki hızını koruyabilmiş görünmüyor, tabi Vettel'in sıralama performansına da bakmak lazım.
    Button'da kıpırtılar var. Mclaren sıralamalarda en şanslı takım görüntüsünde. Hamilton benim bugünkü pole adayım.
    Lotus'lar da çok hızlı görünüyor.
    Ancak bu hafta sonu yarışın kaderini hızdan çok yağmur ve buna bağlı olarak belirlenecek stratejiler belirleyecek.
    Güzel bir yarış izlemememiz dileğiyle.

09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX

• Pirelli 3 setlik yağmur lastiği eleştirilerine yanıt vermiş, her bir set 60 tur dayaniyor diye. Tamam da arkadaş tüm h.sonu boyunca yağarsa yine de yetecek mi, yetmeyecek tabi ki!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglemania -- 7 Temmuz 2012; 15:15:29 >
  • Almancam olmadığı için anlayamadım ama algıladığım kadarıyla pist iyice ıslanmaya başladı ve dereceler düştü.
  • Button ilk 2 sektörde iyiydi ama yine de elendi.
  • BUT'ın ilk 2 sektörü baya iyiydi Q1 sonunda, 3. sektörde noldu da elendi...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.