Şimdi Ara

09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
1
Favori
8.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alonso çok iyi bir iş çıkardı gerçekten.yarın için büyük avantaj polde başlamak.yine webber ve schumi de harika turlar attılar.massa da iyi iş yaptı 5. sırayı alarak ki genelde yağışlı havalarda çok kötü performanslarına alışkın olduğumuz bir pilot.yarın oldukça keyifli ve olaylı bir yarış bizleri bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlieren33

quote:

Orijinalden alıntı: tylor

alonso Q2 turunu sarı bayraklar altında attı, normal şartlarda ceza gelmesi gerekiyor.

Tekrar izlediğinizde bariz bir yavaşlama olduğunu görürsünüz, ayrıca sarı bayraklar sallandığında Alonso virajı dönmüş geçiyordu bile fark etmemiş bile olabilir. Ama bakış açısı tabiki.

Zaten alonso inceleme sonucu Q3 e katilmasina izin verildi. Sari bayrak sallandiginda hizini dusurmus. Ceza almasi gerekseydi verirlerdi.
    Alonsoya tebrikler, kurallara da uyumu iyi bu siralar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanım benim (Alonso) son turundan sonra yerimden öyle bir fırladımki babam neredeyse dövüyordu En büyük alkış Alonso sonra Schumacher sonra webbere inşallah yarınki yarışıda kazanırız puan farkını iyice açarız FORZA ALONSO FORZA FERRARİ AVANTİ FER

• Yarin yagis olursa yaris saatinde, bu siralamanin hicbir onemi kalmaz. Oyle bir karambol olur ki cok sey degisir.

• güvenlik aracıyla başlamasın start yeter
  • Force India pilotu Nico Hulkenberg ve Marussia pilotu Charles Pic yaptıkları vites kutusu değişiklikleri nedeniyle 5 sıra grid cezası aldılar.
  • Alonso sarı bayrak olayından dolayı ceza almıyacaktır.
    Doğrusu da bu gibi geliyor bana zaten.
    Hee ama Hamilton aynı incelemede olsaydı şimdi çoktan cezayı almış hatta Q3e katılmasına izin bile verilmemişti tabi..
  • duygusal yaklasıyosun olaya hocam.
    kararlar kisilere gore verilmiyor.
  • quote:

quote:

alonso Q2 turunu sarı bayraklar altında attı, normal şartlarda ceza gelmesi gerekiyor.

Tekrar izlediğinizde bariz bir yavaşlama olduğunu görürsünüz, ayrıca sarı bayraklar sallandığında Alonso virajı dönmüş geçiyordu bile fark etmemiş bile olabilir. Ama bakış açısı tabiki.

09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX

son iki turuna göre daha iyi, en iyi sektör derecesiyle hemen hemen aynı dereceyi yapmış. ben burada pek bir yavaşlama göremedim.

ama Q3'e katılmasına izin verdiklerine göre ceza gelmez sanıyorum. sonuçta derece silinse di resta Q3 e katılacaktı.

kural eğer kendi sektör derecenden daha iyisini yapma yeter diyorsa hakikaten saçmalıkmış.

sonuç olarak sarı bayrakların sallandığı an pistteki ilk turun olabilir, veyahut yağışın arttığı bir bölüm olabilir. neye göre yavaşlanıyor charlie'den başka bir bilen var mı acaba :)

• @tylor
    yarısı su an yeniden izleme imkanım yok. kotam da az. yalnız ben alonso nun sarı bayraklar kalktıgı zaman, s3 deydi diye hatırlıyorum. yani diger turlarına gore zaman kazandigi yer s2, senin de resimde gosterdigin gibi. dolayısıyla s2 de kazandıgı avantaj sarı bayraklar sallanmazken oldugu icin onun dereceyi etkilemez diye dusunuyorum.
    s3 de zaten 33.3 yapmıs. daha onceki s3 lerini gecmemis. burda anormal bir durum yok.
    tabi izlemedim tekrar. hatırladıgım kadarı ile ve senin resme gore yorumluyorum
    yanlissa kusura bakmayın
    bakarız sonra yine
  • @Tylor
    Simdi dikkatimi cekti de, siz tatilde degil miydiniz. Ilk mesajda tahmini onceden yapmistiniz. Bakiyorum kopamamissiniz buralardan.

• yarın yağmur yağarmı inşallah yağar müthiş bi yarış olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

@tylor
    yarısı su an yeniden izleme imkanım yok. kotam da az. yalnız ben alonso nun sarı bayraklar kalktıgı zaman, s3 deydi diye hatırlıyorum. yani diger turlarına gore zaman kazandigi yer s2, senin de resimde gosterdigin gibi. dolayısıyla s2 de kazandıgı avantaj sarı bayraklar sallanmazken oldugu icin onun dereceyi etkilemez diye dusunuyorum.
    s3 de zaten 33.3 yapmıs. daha onceki s3 lerini gecmemis. burda anormal bir durum yok.
    tabi izlemedim tekrar. hatırladıgım kadarı ile ve senin resme gore yorumluyorum
    yanlissa kusura bakmayın
    bakarız sonra yine

ben sadece s3 derecelerini kıyasladım. bir önceki turundan 0.1 daha iyi, en iyi zamanından binde derecelerle yavaş bir sektör derecesi elde etmiş. burada dikkatimi çeken nokta öyle aman aman yavaşlamamış gibi duruyor olması. ama hakemler yeterince yavaşladığına kanaat getirmiş üzerine çok uzun konuşmaya da gerek kalmadı. yine de bir kural boşluğu gibi geldi bana. alonso pistteki ilk turunu da atıyor olabilirdi, ne kadar yavaşlaması gerekirdi ?

tatil temmuz ortasına kadar sürecekti normal şartlarda, biraz erken dönmek zorunda kaldım. bu hafta içi tekrar ayrılacağım büyük ihtimal, almanya yarışı için de bir erken tahmin gelebilir :)

• quote:

quote:

quote:

09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX

son iki turuna göre daha iyi, en iyi sektör derecesiyle hemen hemen aynı dereceyi yapmış. ben burada pek bir yavaşlama göremedim.

ama Q3'e katılmasına izin verdiklerine göre ceza gelmez sanıyorum. sonuçta derece silinse di resta Q3 e katılacaktı.

kural eğer kendi sektör derecenden daha iyisini yapma yeter diyorsa hakikaten saçmalıkmış.

sonuç olarak sarı bayrakların sallandığı an pistteki ilk turun olabilir, veyahut yağışın arttığı bir bölüm olabilir. neye göre yavaşlanıyor charlie'den başka bir bilen var mı acaba :)

Charlie yorumunu katarak olayı çözüyor diyelim. Zaten bir kural konulamaz bence bu konuda. :)

• Fernando Alonso; bu polü, gectigimiz hafta agir bir kaza geciren ve hala durumu ciddi olan Marussia ispanyol test pilotu bayan MARIA DE VILLOTA ya hediye etmis.
    Anlamli ve zamaninda gelen bir pol pozisyonu.

• Bugün kırmızı bayrak esnasında Sky Canlı Yayını RedBull garajı röportajından bir kuple...

Muhabir : Pilotlarınızın durumu nedir?
    Helmut Marko : Sebastian aracında rahatlıyor, Mark da insani bir iş yapıyor.
    Muhabir : İnsani????
    Helmut Marko : Mark şu an tuvalette!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyle

Bugün kırmızı bayrak esnasında Sky Canlı Yayını RedBull garajı röportajından bir kuple...

Muhabir : Pilotlarınızın durumu nedir?
    Helmut Marko : Sebastian aracında rahatlıyor, Mark da insani bir iş yapıyor.
    Muhabir : İnsani????
    Helmut Marko : Mark şu an tuvalette!!!

bu kısımı kaçırmışım
  • Tahmin

1 Michael SCHUMACHER
    2 fernando alonso
    3 sebastian vettel
    4 lewis hamilton
    5 Kimi Raikkonen
    6 marc webber
    7 nico rosberg
    8 pastor maldonado
    9 kamui kobayashi
    10 paul di resta

IYD : vergne
    EHT : MSC
  • 1-Alonso
    2-Vettel
    3-Raikkonen
    4-Webber
    5-Hamilton
    6-Massa
    7-Maldonado
    8-Kobayashi
    9-Grosjean
    10-Hulkenberg

EHT: Vettel
    İYD: Button
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

duygusal yaklasıyosun olaya hocam.
    kararlar kisilere gore verilmiyor.

Optimus
    kesinlikle aynı fikirdeyim.
    Hyperion kusura bakma ama duygusal yaklaşıyorsun yer yer.
    üstelik Hami
    hakemlere yalan söylemekten başlayıp pistte her turlu uyanıklıkğı ve cambazlığı yapardı. verilen her cezayı haketti. haketmese haketmedi derdim. misal Valencia yarışı. Hami yarış dışı; Maldonado aldı mı cezasını aldı. Maldonavari hareketler yaptığında da Hami cezasını aldı. yani Hami ye karşı sanki olmayan bir cezalandırma politikası varmış gibi yazıp gündem yaratıyorsunuz. duygusal olmayalım diyorum. F1 i iyi takip ediyorum çünkü...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.