arkdaslar ımzamdakı sıstemle fıfa 09da 60 fps alıom bı anda 59a dusuo bıraz takılıo gıbıme gelıo ama hıc 63 falaln gormedım her oyunda en fazla 60 fraps alıom sızce neden
kullandıgın monıtor 60hz de ayarlı ıse ustune cıkamazsın bı de v sync dıe bı sey war atıde ne olarak gecıo bılmıorum o da acıksa 60 fps ye sabıtler makınayı ne kdr ıı ekran kartın olursa olsun
Monitör ayarlarını kontrol edin. 1 de refreshlock diye geçer , programı kullanın.
hayr 17 '' crt kullanıomda refreshlock ne oluo acabab ?
quote:
Orjinalden alıntı: anNKe
arkdaslar ımzamdakı sıstemle fıfa 09da 60 fps alıom bı anda 59a dusuo bıraz takılıo gıbıme gelıo ama hıc 63 falaln gormedım her oyunda en fazla 60 fraps alıom sızce neden
sistemin gayet iyi bence 60 olmaması gerek
refreshlock sayesinde fpsni arttırabilirsin
Pes yani 60 fps i begenmiyorsun ?
30 fps den sonra zagten goz algilamaz ,benim bildigim kadariyla
bu arada v-synci kapat fps yukselir
DEMMEKI ABILER FPS SADECE BI YANITMA YANI FPS ONEMLKII DIIL OZMN BN ONLA PEK KAFA BOZMMM DIMI 60 50 FARK ETMZ YANI OZMN BI DAHAH FRABS KULLANMICAM INSANLARI SITRESE SOKUO O YAW
fraps harbiden stres programı benmkide sabit 60 fps replay ve bazı şeylerde 2 fps oynuo oyunda,, oyun loading kısımlarında çok düşük
Geçin şunları yahu 4850 almışsınız FPS hesabı yapıyorsunuz o zaman hala 6600GT li olanlar ne yapsın bırakın yahu
Keyfine bak abicim.60 FPS de 50FPS de 40 FPS de akıcıdır gayet iyidir 30FPS de hatta crysis de 25FPS dahi akıcıdır.Boş kafanı yorma,canını sıkma
quote:
Orjinalden alıntı: reason666
Geçin şunları yahu 4850 almışsınız FPS hesabı yapıyorsunuz o zaman hala 6600GT li olanlar ne yapsın bırakın yahu
Keyfine bak abicim.60 FPS de 50FPS de 40 FPS de akıcıdır gayet iyidir 30FPS de hatta crysis de 25FPS dahi akıcıdır.Boş kafanı yorma,canını sıkma
haklısın birader. eğer oyun akıcı ve takılmadan oynanıyorsa fpsmiş cartmış curtmuş ne önemi var. bakın bide bize. min sistem özellikleri yetmiyorki fps ye kafa yoralım
WALLA ABI SINIR STRES RUH HASTASI EDER püre oynuom freestyle yappıom tam dagdan ucacam frabsa bakımderken cakılıom yere abı gozum oraya gıdıo hep nde karar aldım bıdaha frabs kullanmıcam
@ AnNke
dostum hemen kaldır frapsı pc'den bn yok ettim bile
LEGEN ABI TAWSIYENE UYGUM WE O LANET ILLET PROGRAMI KALDIRDIM WALLA
BI FRAPSMIS MIRASMIS YUKLERSEM
OYUNU SORUNSUZ OYNUOMMU OYNUOM GERISI HAWA CIWA
EN IYISINI YAPMISIN ABI KALDIRIP TAWSIYERINEZE UYUP BNDE KALDIRDIM
EWDEN ATILMASI GEREKENLER SEYTAN KUTUSU WE FRAPS
fraps kaç oluyor bilmem ama bu oyundaki titreme sorunu bana oyunu sildirdi..bu kadar yanlış optimizasyon olmz