Şimdi Ara

09 FORMULA 1 2013 GERMAN GRAND PRIX (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
2.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ferrari bu taktikle ne yapacak çok merak ediyorum.
  • Ah Ferrari vah Ferrari bu ne arkadaş bir tek tur hızını geliştiremediniz inş. yarın strateji işe yarar.Bugün sadece son seansı izleyebildim Merco ve RBRler hızlı ama Lotuslar da gayet iyiler ve 4-5. sıralardalar ben yarın olası bir Rai galibiyeti için umutluyum hadi hayırlısı
  • Yarın neler olucak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kygt

Yarın neler olucak

Çok şey olcak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne olacak bu mclaren ın halı
  • McLaren'e bende acıyorum bir Ferrari taraftarı olarak. Saf yarış ruhuna sahip iki takım 4 yıldır saf dışı bırakıldı meşrubat racing tarafından.. Üzülerek seyrediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

ne olacak bu mclaren ın halı

ah ulan ah
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

McLaren'e bende acıyorum bir Ferrari taraftarı olarak. Saf yarış ruhuna sahip iki takım 4 yıldır saf dışı bırakıldı meşrubat racing tarafından.. Üzülerek seyrediyorum.

+1
  • Arkalardan fırlayacak Alonso ve Rosberg, öndeki gridi karıştırması pek muhtemel bir grosjean, rekabetçi bir araca sahip raikkonen, arkasında iki tane fırsat kollayan red bull ile hamilton, vettelin arkasından kalkacak webber ve kendi evinde yarışan parmak çocuk vettel...

Güzel bir yarış bizi bekliyor sanırım Webber'den bu yarışta çok ümitliyim, geçen haftaki formunu buraya da taşıyacaktır
  • Bugün zevkli bir yarış bizleri bekliyor. Mercedes ve Red Bull'un yanında rekabetçi Lotus ve Ferrari'ler ve arkalardan gelecek Rosberg ile iyi bir yarış olacağı izlenimi veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSmart'ta söylediler az önce Lewis Hamilton'ın aracında yakıt pompası sorunu mu ne varmış
    Mercedes halletmeye çalışıyormuş sorunu..
    Hay tüküreyim ben böyle şansa.
    Her zaman derim ; Hamilton biraz şanslı olaydı zaten şimdi belki de 3 Şampiyonluğu vardı...
  • Smartspor'daki programda da ne kadar itici tip varsa toplamışlar. Konu F1 olsa bile izlenmiyor.
  • Korhan Savran biraz itici gibi ama alıştım artık ben hem gayet de iyi bi spor yorumcusu kendisi, Erbatur Ergenekon'u severim açıkçası o yüzden programı da izliyorum da sunucu kız'la o gıcık bücür olmasa daha iyi olucak program açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

DSmart'ta söylediler az önce Lewis Hamilton'ın aracında yakıt pompası sorunu mu ne varmış
    Mercedes halletmeye çalışıyormuş sorunu..
    Hay tüküreyim ben böyle şansa.
    Her zaman derim ; Hamilton biraz şanslı olaydı zaten şimdi belki de 3 Şampiyonluğu vardı...

Bu Hamiltona da yazık ama bu ne böyle kendisini ilk yıllarında hiç sevmezdim ama artık daha bir aklı başında inş. sorun morun olmaz
  • türkçe yayın yapan bir arkadaş vardı forumda, artık yok sanırım. yine sky sportsdan izliyicez.
  • Sky sport candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Korhan Savran biraz itici gibi ama alıştım artık ben hem gayet de iyi bi spor yorumcusu kendisi, Erbatur Ergenekon'u severim açıkçası o yüzden programı da izliyorum da sunucu kız'la o gıcık bücür olmasa daha iyi olucak program açıkçası.

Erbatur konusunda sana katılıyorum. Ama o sunucu kadının iğrenç makyajı ve donuk bakışları yüzünden resmen F1'den soğuyacak duruma geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₲iampaolo

türkçe yayın yapan bir arkadaş vardı forumda, artık yok sanırım. yine sky sportsdan izliyicez.

Bende onun sitesindeyim ama ses soluk yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizede RTL yolu gözüktü

Edit:Beyler SKY Sport kaliteli mi ? ve nerden izliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 7 Temmuz 2013; 14:55:22 >
  • Serhan Acar Hamilton'ın sorununun düzeltildiğini söyledi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.