kullanan arkadaşlar dikkat edin, başka şehirdeki arkadaşlarınızla kullanmayın. ip nizden şehriniz öğrenilebiliyor
konuyla alakasını çözemedim
Onur abi teşekkürler...Sorunsuz bir teslimat aldım sm yi
yani diyoki bunu kullanırken *bnelik yapmayın bulurular diyor
@Wasted Years rezerve ettim.
Elimizde Sınırlı Sayıda var ... yavaştan gidiyor . Bugun 4Adet Satılmıştır. Bu gunluk Son Yarın Devam edecek
quote:
Orjinalden alıntı: MyBillabong
@Wasted Years rezerve ettim.
Elimizde Sınırlı Sayıda var ... yavaştan gidiyor . Bugun 4Adet Satılmıştır. Bu gunluk Son Yarın Devam edecek
Duruma göre bende yarın alıyorum bir adet
İnşallah Ayın 15 İne Kadar 1 tane Kalırda Alırım :D
WTS 58 LwL Bowman Char ^^
Arkadaslada Konustuk suan da YTL Yok Dedim Gittigidiyor.com dan Satıs Olsa Anında Kredi Kartıyla Cekecektim :D Ama Nasip Değilmis Bugun
Onur arkadaşım bitanede bana ayır msn yi ekledim ordan konuşuruz .
Onur kolay gelsin ekledim msn okahraman@.... ekle beni Antalyadayım.elden alıcam
Arkadaşlar Şuan icin elimizdeki Softmode Sayısı ARTTIRILMIŞTIR ... özellikle forum.donanimhaber.com -- silkroadmax ve extraloob sitelerinden cok fazla talep var
3Gun icinde 13Adet SoftMode satıldı .
Bugun icinde Başladı ... Siparişler icin lütfen msn Ekleyin ... Teşekkurler iyi günler
benım anlamadıgım bu ıd ve pw ler kac sureklı kullanıllabılıyormu sureklı sofmodd ındırebılıyormuyuz yoksa gecici bır ıd mı
quote:
Orjinalden alıntı: vezirTR_
benım anlamadıgım bu ıd ve pw ler kac sureklı kullanıllabılıyormu sureklı sofmodd ındırebılıyormuyuz yoksa gecici bır ıd mı
haftalığı 4$ yani 80ytl verdikten sonra genede kullanmak için para vericeksin.Sitesinde üye alımı kapalı olduğundan bu hesaplar elden ele satılıyo parayla
bosver o zaman tbot ve sro bot ii en azından uyelık ıstemıo
Haftalık 4$ Gibi cuzi bir miktar odeyerek Botumuzu aktif ediyoruz.
İstediginiz kadar kullanabiliyorsunuz.
3bilgisayar uzerınde aynı anda baglanabilir , istediginiz sayıda Bot acıp Char kasabilirsiniz
1Softmode daha Satıldı .
1tane daha Satıldı .
bana pm den tel bırak elden 3 adet +2 de opsıyonlu alıcaz buraya yonlendırmıssın sanırsam baslıhın burası..
SATIŞLARA ARA VERILMIŞTIR ...
eyvalla...
Msn i açabilirmisin Onur abi bi sorum varda
SM alıcam ulaşabilecegimiz bi adres varmı msn fln?
Orjinalden alıntı: C_nedra
SM alıcam ulaşabilecegimiz bi adres varmı msn fln?
Onur Abi deki Sm ler bitmiş şuan ancak 7 Aralıkta tekrardan satışa çıkarcak..ilk post u okursan
Msn adresini alabilirmiyim. Sm almayı düşünüyorum. En kısa zaman içinde cevaplarsan sevinirim.