Şimdi Ara

0xc0000005 Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün 5 saat uğraştım en son sabaha doğru 5.30 gibi yattım ama yok çözemedim bir türlü.
    Sorunum bu , Men Of War'ı aldım cd ile crack falan yaptım her şey tamam ama uygulamaya tıkladığımda bu hata geliyor.
     0xc0000005 Hatası

Spybot , combofix ve avast antivirüs programımla pc yi tarattım , oyunu sildim tekrar yükledim her hangi bir düzelme yok.
    Tüm forum ve yazılara baktım fakat herhangi bir kesin çözümü yok gibi görünüyor , bazıları virüs diyor , formatlasan bile kendisini geridönüşüm kutusuna falan yedekliyor ve hatta anakarta falan bile bulaşıp tekrar geliyor diyorlar.

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DiabolicaL_ -- 9 Şubat 2013; 15:19:00 >

• Up Up Yokmu bilgili bi arkadaş ?
  • İngilizce biliyorsan çözümün burda;http://www.improve-pc-tools.com/index.php/how-to-fix-0xc0000005-error-and-stop-it-forever/

sorunun virüs değil kayıt defteriyle alakalıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu_27 -- 9 Şubat 2013; 18:14:06 >
  • Arkadaşlar deliricem pc yi formatladım yine aynı hatayı veriyor :S
    Bu arada kardeş , dediğin yazıda anladığım kadarıyla ramin yerlerini değiştir falan yazıyor sanırsam , onuda yaptım yine aynı.
  • kayıtdefteri temizleyici-düzenleyici program indir netten ve çalıştır,sorunun kayıtdefteri ile alakalı ram ile değil

burdan programı indir;http://www.improve-pc-tools.com/index.php/registry-cleaners-reviews/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu_27 -- 11 Şubat 2013; 20:28:42 >
  • 2-3 tane kayıt defteri düzenleyici program indirdim alayıyla tarattırdım düzelttirdim olmuyor , combofix , spy programlarıyla falanda tarattırdım düzelttirdim yine olmadı :(
    Elemanlar service pack 3 kur düzelir demişller , bende zaten sp3 kurulu.Bir başkasıda bende sp3 vardı sildim düzeldi demiş , sp3 ümü silsem ne yapsam :) ?
  • Beyler bu arada sorun hala devam ediyor , çıldırıcam bir türlü oynayamadım şu oyunu -.-
    PC ye format attırdım ve şu an sp3 yüklü ama hala aynı hata , bi yardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WtFast Error Hatası
    8 yıl önce açıldı
    "BSLib Debug Module" Hatası
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.