Şimdi Ara

0xc0000034 hata kodu aliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hata kodunu aliyorum ve bilgisayar acilmiyor esc ye basin diyor basiyorum bios menu feliyor ekrana fakat orda kaliyor ne yapmam lazimm win cd veya usbim yok :( ultrabook kullaniyorum hazir kurulu geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyu arastırdım ve bazı arkadaslar da da oldugunu ögremdimsanırım hatalı format dan dolayı oluyor
    format atmaya çalısırken olduysa eyer bazı dosyalar degismiyor olabilir tabi bu benim dusuncem biraz daha arastır
    sana tavsiyem bir pardus vb işletim sistemi kur ve dosyların tamamen silinir sonra win kur bi dene biraz uzun ama bu mantıkla ilerler isin
    pc virusde kalmaz :D

2.tür
    click reair your computer secenek var ise bi dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $layer -- 29 Ocak 2014; 18:03:44 >
  • $layer $ kullanıcısına yanıt
    Format atarken olamdi ya bilgisayar otomatik guncelleme yapti sonra kapattim bnde daha sonra bi actim bu ekran geldi bundan baskada ekran gelmiyor esc ye basiyorum bios menu geliyor ordada birsey yapamadim servise gondericem onlar ugrassin bari

• Her sorunda servise gönder me taraftagrı deyilim ama bence suan senin yaptıgın mantıglı..
  • $layer $ kullanıcısına yanıt
    Bende servise gonderme taraftari degilim aslinda da ben pek becerikli degilim bilgisayar konusunda hani basit birseyse yapayim dedim ama sıkıntılı bir durummus :s

• quote:

Orijinalden alıntı: meliii

Bu hata kodunu aliyorum ve bilgisayar acilmiyor esc ye basin diyor basiyorum bios menu feliyor ekrana fakat orda kaliyor ne yapmam lazimm win cd veya usbim yok :( ultrabook kullaniyorum hazir kurulu geldi

Ayni sorun bende de vardi win8.1 yukluydu acilista siyah ekran geliyodu bende format attim ilk basta bir sıkıntı yoktu sonra guncellestirmeleri yaptim yeniden baslattigimda mavi ekran fakat bende "0xc0000185" hatasi vardi benimki guvenli modu dahi acmiyordu surekli yeniden baslatiyo bende dayanamayip servise verdim

• Bende cuma servise birakicam artik ne yapayim

• Bu iletiyi daha sonradan bu sorunu yaşayıpta cevap bulamayanlar için yazıyorum.(Not:Windows 7 için geçerlidir.)
    -Bilgisayarınıza yüklemiş olduğunuz son güncellemelerden olan sp1 güncellemesini yükledeğinizde veya yüklendiğinde, bilgisayar teniden başladığı zaman windows yüklenirken çift işlem yapmaya çalışıyor ve başaramadığı için ibr türlü başlatılamıyor.
    -Komutlarda belirtilen Enter ve Esc tuşlarına ne kadarbasarsanız basın aynı yere gelip duracaksınız.
    -Eğer Hdd nizde önemli şeyleriniz varsa yapacak tek şey Hdd yi söküp başka bir bilgisayara verilerinizi aktarmak mantıklı olacak.
    -Bu burumda yapabileceğiniz tek şey format atmak ve güncelleştirmeleri yüklemeden önce Microsoft' un bu hata için yayımladığı güncelleştirmeyi bulup yüklemek ki
    bu link size yardım eder;

http://support.microsoft.com/kb/2533552/tr

Benim bir günüm gitti sizinki gitmesin.
    -Windows sitesinde belirtilen günceleştirmeyi yükledim sorun olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanas22 -- 28 Ekim 2014; 14:50:50 >

• Ne yaptın halletttın mı?Bende de aynı sorun var.Nasıl hallettın
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2122096/949ff248-1566-4061-8b47-218fe98259f7.jpg
  • sedrak kullanıcısına yanıt
    Servise gönderdim format atıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: meliii

Servise gönderdim format atıldı

Sağol hocam servis sorunsuz bakti mi

• sedrak kullanıcısına yanıt
    Problem etmediler güncelleme yaparken sorun olduğunu anlattım onlarda duzletip verdiler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.