Şimdi Ara

1 (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.471
Cevap
785
Favori
320.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
221 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

6.adım güncellendi.
    Merhabalar hocam uğraşmakta olduğunuz eğitim setinin kesin bir çıkış tarihi varmı dır sabırsızlıkla beklemekteyiz, yakın zamanda çıkacak ise bekleyip yeni metot dan başlamayı düşünüyorum emekleriniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker43

Merhabalar hocam uğraşmakta olduğunuz eğitim setinin kesin bir çıkış tarihi varmı dır sabırsızlıkla beklemekteyiz, yakın zamanda çıkacak ise bekleyip yeni metot dan başlamayı düşünüyorum emekleriniz için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Üstte birisi de sormuş ama cevap alamamış. Sanırım bu sorulara cevap gelmiyor diyerekten yazıyorum.

Hafızam beni yanıltmıyorsa 1.5-2 yıl önce dosyaları hazırladım programı yapacak arkadaşıma verdim, ne zaman biterse demişti diye hatırlıyorum. Bir aksaklık çıktığı belli, programı beklemeyin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mofire

Üstte birisi de sormuş ama cevap alamamış. Sanırım bu sorulara cevap gelmiyor diyerekten yazıyorum.

Hafızam beni yanıltmıyorsa 1.5-2 yıl önce dosyaları hazırladım programı yapacak arkadaşıma verdim, ne zaman biterse demişti diye hatırlıyorum. Bir aksaklık çıktığı belli, programı beklemeyin hocam.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam, ben bu konudaki adımlarla başlıyayım o halde, bu zaman zarfında set çıkacak olursa ona göre bir yol izlerim artık, konunun takipçisiyim teşekkürler.
  • Arkadaşlar daha önce yazmıştım eski mesajları incelerseniz görürsünüz.
    Sonradan derslere ek olarak deyimsel fiiller ve deyimleri tek tek çevirerek ve örnek cümle verip örnek cümleleri de çevirerek eklenecek yazdım.Bu da süreyi çok uzattı fakat kapsamlı bir şey olması için bunların da eklenmesi gerektiğini düşündüm.
    Çünkü konuşma dilinde çok sık geçen deyimsel fiiller ve kısmen geçen deyimler İngilizce öğrenenler için gerekli.
    Şuan tam sayıyı unuttum ama deyimsel fiil ve deyim sayısı 4000'i geçti diye hatırlıyorum.Bunları çevirmek bile bazen çok vakit alıyor.
    Yine daha önce yazdığım gibi bunlara ait örnekler alınırken siteye mesaj atılıyor onay verirlerse ekleniyor.Bazen cevap vermeleri bile 1 hafta sürüyor bazen cevap gelmiyor.Vakit bu yüzden daha da uzuyor.Çünkü her cümleyi kafanıza göre alıp ekleyemezsiniz.Telif hakları var.İzin almak zorundasınız.Şuan program yapım aşamasında arkadaş vakti olduğunda uğraşıyor.Bedava yaptığı için çabuk ol diyemiyorum.Bittiğinde siteye eklenecek.

• quote:

Arkadaşlar daha önce yazmıştım eski mesajları incelerseniz görürsünüz.
    Sonradan derslere ek olarak deyimsel fiiller ve deyimleri tek tek çevirerek ve örnek cümle verip örnek cümleleri de çevirerek eklenecek yazdım.Bu da süreyi çok uzattı fakat kapsamlı bir şey olması için bunların da eklenmesi gerektiğini düşündüm.
    Çünkü konuşma dilinde çok sık geçen deyimsel fiiller ve kısmen geçen deyimler İngilizce öğrenenler için gerekli.
    Şuan tam sayıyı unuttum ama deyimsel fiil ve deyim sayısı 4000'i geçti diye hatırlıyorum.Bunları çevirmek bile bazen çok vakit alıyor.
    Yine daha önce yazdığım gibi bunlara ait örnekler alınırken siteye mesaj atılıyor onay verirlerse ekleniyor.Bazen cevap vermeleri bile 1 hafta sürüyor bazen cevap gelmiyor.Vakit bu yüzden daha da uzuyor.Çünkü her cümleyi kafanıza göre alıp ekleyemezsiniz.Telif hakları var.İzin almak zorundasınız.Şuan program yapım aşamasında arkadaş vakti olduğunda uğraşıyor.Bedava yaptığı için çabuk ol diyemiyorum.Bittiğinde siteye eklenecek.
    İnşallah elini çabuk tutar diyelim o halde :) Sen yine de ara sıra sor hocam, boş vermesin. :D

Mesaja da + veriyorum, en beğenilenlerde dursun da gözüksün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birhacettepeli -- 24 Eylül 2018; 22:50:19 >
  • Hocam boş zamanlarımda grameri tekrar etmek istiyorum. Önerebileceğiniz online bir kaynak var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi London_ -- 24 Eylül 2018; 21:56:32 >
  • birhacettepeli kullanıcısına yanıt
    Gireceğiniz sınava uygun bir kitap alıp çalışın.Tabiki öncesinde gramer çalışmak gerek.
  • Online kaynaklar çok yeterli değil.Kitaptan çalışın.
    Grammar in Use olabilir.
    English for Everyone Grammar olabilir.
    English An Essential Grammar olabilir.
  • Hocam proficiency sınavları için grammer in use serisi ve look aheadi önerir misiniz işe yarar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamilinsanadayi K kullanıcısına yanıt
    1.sayfada uyarı bölümünde yazdım.Sınavlar için hazırlanan kitaplara çalışın daha etkili olur.
    Bunlar ancak yardımcı kaynak olur.
  • quote:

Online kaynaklar çok yeterli değil.Kitaptan çalışın.
    Grammar in Use olabilir.
    English for Everyone Grammar olabilir.
    English An Essential Grammar olabilir.
    Hocam ''English for Everyone English Grammar Guide'' bunu alacağım öyleyse. Bu uygun mudur?

• Evet o.Konular görsel şekilde anlatılıyor.Güzel bir kitap.
    Fiyatı artmış biraz.Unutmadan kitap anlatım dili İngilizce.Grammar in Use gibi.
  • hocam look ahead derslerinden sonra grammer için mesela grammar in use kitabını önermişsiniz ama ingilizcem o kitabı anlayacak düzeyde bile değil, ne yapmamı önerirsiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hippasus H kullanıcısına yanıt
    Türkçe anlatımlı İngilizce gramer sitelerine çalışın.Temel kelimeleri öğrenin.
    Bana sorarsan bunları yapmak yerine direk 1.kitaptan başla.Kelimeleri ve grameri öğren.Zaten çok basit.
    Bilmediğin kelimeleri öğrenerek ilerlersin.
  • Hocam preposition ları karıştırıyorum cümle içinde okuma çalışmalarına mı yoğulaşmalıyım napsam etkili olur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cém kullanıcısına yanıt
    Ezberleyip hemen geçmek yerine bir edatı birçok örnek içinde irdeleyip daha verimli bir çalışma elde edebilirsiniz.
    Fraze.it sitesinden ilgili edatı yazarak birçok örnek cümle görebilirsiniz.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Hocam paylaştınız mı ?
  • üstadım +100 sayfa olmuş daha önce sorulduysa kusura bakma
    iyi bir üniversitede Beginner olarak hazırlığım 8.40 - 15.30 arası 5 saatlik aktif dersimiz var geri kalan vakitte senin önerdiğin yöntemlerle mi ilerle mi yoksa okuldaki hocaya kitapalara vs mi bağlı kalmalı
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.