Şimdi Ara

1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
31.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sturridge nin piyasasi 75-80K arasi bumu hidden gem? Hidden gem tarzinda oyuncular YASSINE CHİKKAOUİ gibidir ucuz ve yetenekli. Diger verdigin isimler gizlilikten cikali yillar oluyor.
  • Kelepce kullanıcısına yanıt
    Konunun başlığı zaten düzeltildi,o dedigin oyuncu ve başka bir sürü oyuncu zaten listede var.

Lacazette,Uche ve Muriel listeye dahil edildi,konu güncel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aranweable -- 3 Ekim 2014; 21:17:11 >
  • PSG bir kariyer açmıştım. 3 sezon oynadım ve denediğim oyuncuları yazayım.

Daniel Sturridge: İlk sene hemen almıştım. 3. sezonda 27 yaşında ve gücü 90 oldu. 75 Milyon€ değerine ulaştı ve 100 milyon euro üzerinde satabiliyorsunuz.

Memphis Depay: Bir sezon oynattım gücü çok fazla yükselmedi ama asist ve gol açısından harika istatistikler çıkarıyor. Biraz daha para verip Eden Hazard'ı almıştım.

Paul Pogba: Sturridge gibi ilk sezon kadroma kattığım harika ortasaha. 3. sezonda gücü 87 ve 93 milyon euro teklif geldi.

Marco Verratti: PSG'de bu adamı tutmalıyım demiştim ve 3. sezonda 84-85 gücü buldu.

Raphael Varane: Real Madrid'in elinden tahminimden ucuza 2. sezonda ancak alabildim ve 3. sezonda gücü 86 oldu.

Maximilian Meyer: Schalkenin 18 yaşındaki yeteneği. Ofansif yönlü ortasaha ve oynatırsanız çok rahat 2-3 sezonda 83-84 yapabilecek bir oyuncu

David Alaba: 3. sezonda gücü 87

Jon Flanagan: As sol beklerim yüzünden hep yedek kalan Flanagan ona rağmen 3. sezonda 79 güce ulaştı ve hala yükseliyor.

Mattia De Sciglio: İlk sezonda kadroma kattım ve 3. sezonda gücü 84 oldu.

Christian Eriksen: İlk sezon 35-40 arası size bırakıyorlar ve ertesi sezon 89'luk Götze ile (+ birazparaya) takas edebiliyorsunuz.

Veltman: Stoper bu arkadaşı Hollanda liginde buluyorsunuz 3. sezonda 81de tıkanıp kalıyor ama devamlı oynatma imkanı bulamadığım için de böyle kalmış olabilir.

Kurt Zouma: Keşke her maç 11 başlatabilsem de değerini 5e katlasa. Yedek kala kala 79u gördü.

3. sezondaki psg kadromu tamamen paylaşayım. Çok oyuncu geldi gitti. Hiç değişmeyecek dediğim Pogba, Veratti, Varane, Sturridge gibi isimler dışında Bale'ı verip Ronaldo'yu, Icardi'yi verip Zivkovici, Rabiot'u verip Emre Can'ı aldım. Takım simulate ederek lig ve şampiyonlar ligi şampiyonu olabiliyor.

1

• Demba Ba - Mandzukic 2 li forvet kesinlikle deneyin harika pres yapıyorlar kondisyonlarıda iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.