Şimdi Ara

1.0.7 Ön İnceleme Tamamen Türkçe (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
0
Favori
5.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aranızda mayıstan bu yana üzerindekilere upgrade bi eşya düşüren var mı?
  • hee şimdi o kadar bekledik bekledik ptr mi getiriyorlar???

lan adamlar tam dalga geçiyorlar yaa.... ben duelli sistemi bu açıklanan 1,07yi sisteme koyup; 1,1 gerçek pvpyi ptrden test edecekler sanıyordum.... ben size diyim bu diablodan cacık olmazzzzz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dzurel

aranızda mayıstan bu yana üzerindekilere upgrade bi eşya düşüren var mı?

Çok oldu tabi ki taa Mayıs'tan beri soruyorsan çok fazla.

Son örnek (geçen hafta drop) profildeki sağ yüzük "Nemesis Star".
    28-57 av dmg
    71 int
    7ias
    37chd
    4cc
    408 Loh

Bundaki önceki de drop idi, satışta bekliyor: 21 int, 54 dex, 8 ias, 39chd, 5,5cc, 30 min dmg

İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 14 Ocak 2013; 15:19:11 >
  • ben Marrta aldım oyunu. Çıktığı gün saat 2 de girdim ve 2 ay boyunca günde min 10 saat oynadım. Daha sonra IAS nerfle birlikte tatsızlaşmaya başladı gitgide azaldı ve bıraktım. İlk zamanlar AH dende RMAH danda piyasaya göre bişeyler kazanılıyordu. Tabi o zamanlar 50m falan yapabilmiştim ki iyi paraydı. Drop rate gittikçe düştü ve tat vermemeye başladı. Mesela yaklaşık 2 aydır oynamıyorum. Şuan girsem birşey değiştiğini düşünmüyorum en fazla 2 saat oynarım. 5 çanta 63 lvl toplar açar hiçbir upgrade/5m üzeri değerde bir eşya bulamayıp çıkarım diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

aranızda mayıstan bu yana üzerindekilere upgrade bi eşya düşüren var mı?

Çok oldu tabi ki taa Mayıs'tan beri soruyorsan çok fazla.

Son örnek (geçen hafta drop) profildeki sağ yüzük "Nemesis Star".
    28-57 av dmg
    71 int
    7ias
    37chd
    4cc
    408 Loh

Bundaki önceki de drop idi, satışta bekliyor: 21 int, 54 dex, 8 ias, 39chd, 5,5cc, 30 min dmg

İyi oyunlar.

bu ringi bulduğunda mp kaçta oynuyordun ve üzerindeki MF kaçtı..gerçekten müthiş bi yüzükmüş

• Diablo III'e ısrarla, inatla ve hırsla devam etmek akıl karı değildir, şu ortamda. Gerçekten bu konuda görüş bildirenler haklı. Oyunda 1000 saat geçirrdikten sonra kafanıza dank etmesin birşeyler, ayık olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

Diablo III'e ısrarla, inatla ve hırsla devam etmek akıl karı değildir, şu ortamda. Gerçekten bu konuda görüş bildirenler haklı. Oyunda 1000 saat geçirrdikten sonra kafanıza dank etmesin birşeyler, ayık olun.

30 dakka oynadım az önce birşey var mı diye. 10 adet 63 drop 1 de lege item. Aynı tas aynı hamam çöp. Düzelecek belki, hep aynı umut =)
  • 5 turda bir en azında classa yarar item atsın 20 tur sonra imbalance olalım 25. turdada oyundan soğuyup bırakalım , zaten blizzardın stratejiside bu... Bi ton sıkıntı var oyunda evet sonuna kadar ancak adamlar bir şekilde kazanıyorlar.

1 saat farm yaptım item düşmedi bırakıyom lan oyunu diyenler çokda umurlarında değil adamların çünki bu da oyunu çok kısa süreli yapar...
  • Beni bayan sebeplerden biri de sürekli efektif farm yapacam diye aynı şeyi günlerce tekrarlamaktı. Xp artışı o stresi ortadan kaldırır güzel hamle. 2.si de act 1 den başlayıp oyunu 5 nephalemle bitirme olayı zaten başından beri olması gereken bir şeydi. Niye yoktu mazereti bile yok bence. O da iyi olacak. 1.0.7 bende heyecan yarattı açıkçası. Ama kısa sürer. Daha seri yamalar çıkarırlarsa bu rüzgar esip geçmeden yenisiyle devam ederlerse yani heyecanı diri tutarlarsa oyunun kurtuluşu bu olur bence.
  • Gördüğüm kadarıyla Uber Party tarzı yeni bir etkinlik yok sanırım değil mi?

Ayrıca PTR ne zaman çıkıyor tarih hala belli değil sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Gördüğüm kadarıyla Uber Party tarzı yeni bir etkinlik yok sanırım değil mi?

Ayrıca PTR ne zaman çıkıyor tarih hala belli değil sanırım?

saat 3 teki maintance 7 saat sürecekmiş ptr çıkabilir diyorlar.
  • Beyler ruby nin yeni seviyesi silaha hem chc hem as vericekmiş... Ama ne kadar vericek? Düşünsenize 10 chc 10 as verdiğini? Bu durumda sürekli ağlayan (haklılar) dh ler otomatik çok fena bir şekilde buflanıcaklar? Ne alaka diyenler olursa tek 2 soketli item manticore 20 chc 20as soketten kendinden %100 krit +11 as ile toplamda 20 chc 100 chd 21as yaparki bu item denge değiştirir. Böylece dh ve wd ye neden buf gelmediğini anlamış oluruz.

Not : Bunlar sadece bir varsayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TouchOfSleep -- 15 Ocak 2013; 9:57:56 >
  • Güzel mantık. 2 soket olayını düşünmemiştim fakat şöyle de bir şey var pahalı olacakları kesin. E çok parası olan zaten bir şekilde bufflıyor kendini. Yani monklara gelen bufflar ücretsiz, DH ve WD ler ise parayı basmak zorunda kalacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TouchOfSleep

Beyler ruby nin yeni seviyesi silaha hem chc hem as vericekmiş...

Dün blizz forumunda rubynin as vermeyeceğini okudum bir bluepostta. Yani bildiğimiz "+X min - +X max damage" olayı aynen kalıyormuş. Adam sadece; "hydra gibi skiller chc ve chd'den yararlanmadığı için, bu skiller üzerine buildini oluşturmak isteyenler silahlarında emerald yerine ruby tercih edebilir vs vs" gibi birşeyler saçmalıyordu ama tam da okumadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okhay -- 15 Ocak 2013; 10:55:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askan505
    bu ringi bulduğunda mp kaçta oynuyordun ve üzerindeki MF kaçtı..gerçekten müthiş bi yüzükmüş

MP7 ya da 8'di Core Arreat goblin'den düştü. Anında açmazdım ben aslında ama bazen içime acayip doğar iyi çıkacağı o an öyle bir andı ve öncesinde 329m gold'a güzel bir yüzük satmıştım 440LoH 9ias 5cc av dmg unity katiliydi. "Yenisi geliyor yine 400+ Loh" ile diyerek açmıştım, o anı unutamam oyunda eheheh.
    Her şey dahil %500civarı MF oluyor bende MP7-8. MP10'da 570'e geliyor. MF etkili ama ironik durumlar da olmuyor değil; MP0'da exp run'da trifecta eldiven çıktı, azmodan leg yüzük attı falan filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 15 Ocak 2013; 11:40:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: askan505

MP7 ya da 8'di Core Arreat goblin'den düştü. Anında açmazdım ben aslında ama bazen içime acayip doğar iyi çıkacağı o an öyle bir andı ve öncesinde 329m gold'a güzel bir yüzük satmıştım 440LoH 9ias 5cc av dmg unity katiliydi. "Yenisi geliyor yine 400+ Loh" ile diyerek açmıştım, o anı unutamam oyunda eheheh.
    Her şey dahil %500civarı MF oluyor bende MP7-8. MP10'da 570'e geliyor. MF etkili ama ironik durumlar da olmuyor değil; MP0'da exp run'da trifecta eldiven çıktı, azmodan leg yüzük attı falan filan.

Çok şanslıymışsın, bazen benimde başıma geliyor beklentim olan bi parçayı açarken şu olsun bu olsun diyorum resmen nokta atışı yapıyorum ama hep birşeyler eksik oluyor şunuda söyleseymişim diyorum kendi kendime.

Aslında mp0' da hafife alınmamalı, iyi bir mf desteği ile seri farm yaparken veya exp kasarken şansta yanınızdaysa eğer muazzam parçalar elde edebiliyorsunuz. Paragon 30 lvl'den 100 lvl'e kadar 3 haftalık bir exp maratonundan sonra sadece toplayıp sattığım rare parçalardan elime geçen para 600m kadardı ve düşürdüğüm 2 parçayıda halâ kullanıyorum. Paragon lvl atladıkça mf yükseldikçe üstümdeki mf parçaları teker teker çıkardım, ama mf nephalem hariç %300 altına kesinlikle düşmedi.
    Paragon 98 veya 99'dum tam hatırlamıyorum ödül tadında bi drop aldım kendi kendime "paragon lvl kastığıma şimdi deydi" dedim. Demem o ki exp kasıcam diye kendinizi şartlamayın farm havasında exp kasın, seri kasıcam diye yerde dünyaları bırakanlar var. Belli başlı parçaları almayabilirsiniz ama bana kalırsa 1.0.5 patch 'inden sonra yerde 58 lvl eşya bile bırakılmaz. O kadar insan varki sadece legandary, takı ve bir kaç parça 63 lvl eşya toplayıp iyi stat yakalayamadıkları için "yine birşey düşmedi drop kalitesi çok düşük" yeni çıkacak her patch'e "drop kalitesini düzeltsinler" diyen, bence o beklenen şey 1.0.5 ile geldi ama halâ eski kafa farm atanlar olduğu için bu haykırışları yapan azınlık yine fazla.

Benim okuduğum,dinlediğim ve gördüğüm kadarıyla istikrarlı ve uzun süre bu işe kendini adayan insan hakettiğini alıyor. Bu iş 5-10 dk veya 1-2 saat yapıldıktan sonra sonuç alınamayıp kanaat getirilecek birşey değil, herkes istediğini bu kadar kısa sürede fazla çaba sarfetmeden elde etse bu seferde ah dolacak herkes düşürdüğü iyi parçanın beş para etmediğinden yakınacak.

İşte size bahsettiğim o ödül tadındaki drop
     1.0.7 Ön İnceleme Tamamen Türkçe

• quote:

Orijinalden alıntı: okhay

quote:

Orijinalden alıntı: TouchOfSleep

Beyler ruby nin yeni seviyesi silaha hem chc hem as vericekmiş...

Dün blizz forumunda rubynin as vermeyeceğini okudum bir bluepostta. Yani bildiğimiz "+X min - +X max damage" olayı aynen kalıyormuş. Adam sadece; "hydra gibi skiller chc ve chd'den yararlanmadığı için, bu skiller üzerine buildini oluşturmak isteyenler silahlarında emerald yerine ruby tercih edebilir vs vs" gibi birşeyler saçmalıyordu ama tam da okumadım.

Hocam benim anladığımda şu şekilde. Chc verecekmiş o kesin. üstüne ister as seçeneği ister hydra seçeneği olacakmış şeklindeydi. Hydra tam olarak nedir onuda görmek gerek ama kimsenin seçeceğini sanmam.

• quote:

Güzel mantık. 2 soket olayını düşünmemiştim fakat şöyle de bir şey var pahalı olacakları kesin. E çok parası olan zaten bir şekilde bufflıyor kendini. Yani monklara gelen bufflar ücretsiz, DH ve WD ler ise parayı basmak zorunda kalacaklar.

Mantığın yanlış parayı basma olayı... Neden dersen 1 katrilyon paran olsayda itemi takacak bir yerin yoksa o paran cebinde kalır. kısacası düşünsene atıyorum 200k dps li (manticore un soketleri boşken) bir adamın 2 tane slotu olucak chc ve as alabileceği. 150m 200m bile olsa gemler yinede çok sağlam bir buf olur... Sonuçta yüzüklerde chc chd den çoook daha tutulan bir stat. yüzüklerinde chd kas? Eğer böyle bişey olursa çok fena şeyler olur...
  • Ama sen olayı 1% lik kesime bile indirgemedin. Kaç kişide 1milyar para var?

Neyse patch den biraz leak yazayım.

New Gems
    ​cost: 20000000
    [Radiant Star (type of gem)]x3 [Tome of Secrets]x25 [Demonic Essence]x1
    Archon Gauntlets of [ Dexterity, Intelligence, Strength, Vitality]
    Quality: Rare
    Stats: (issue reading affix values atm, but will be one of the above)
    Random Props: 5
    Cost: 25000
    [Exquisite Essence]x50 [Tome of Secrets]x5 [Demonic Essence]x1
    Archon Spaulders of [ Dexterity, Intelligence, Strength, Vitality]
    Cost: 50000
    [Tome of Secrets]x10 [Demonic Essence]x1
    Archon Armor of [ Dexterity, Intelligence, Strength, Vitality]
    Cost: 75000
    [Tome of Secrets]x2 [Demonic Essence]x1
    Razorspikes of [ Dexterity, Intelligence, Strength, Vitality]
    Quality: ------
    Cost: 25000
    [Iridescent Tear]x25 [Tome of Secrets]x5 [Demonic Essence]x1
    Amulet of [ Dexterity, Intelligence, Strength, Vitality]
    Quality: -----
    Stats: (issue reading affix values atm, but will be one of the above at least)
    Cost: 100000
    [Perfect Square [Gem typed based on amulet type]x1 [Fiery Brimstone]x1 [Demonic Essence]x1

• craft abanılcak ilk çıktığında son yazdığımı iyi okuyun matları falan ona göre yatırım bile yapılabilinir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.