Şimdi Ara

1.0.8 Yama Notları(v.1.0.8.16416-güncel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shruikan

Kafa değil de parmaklar dumanlı galiba

yaa dostum 2. buyuk ortalarinda yazdim bunlari hemde ipadde.... olcak okadar sabaha yada yarin aksama bir duzeltme cakarim.... sevgi pitirciklari beni bekliyor(pattes kizartmasi)
  • nezaman gelecek bu yama çok uzattılar
  • Amerika server 'ına gelmiş pacth. yarın da bize gelir...
  • Sonuç büyük bir hüsran oyuncu cekecek veya canlandıracak hiç bir şey göremedim yazıklar olsun blizzard diablo gibi efsane oyunun içine ettiniz madem beceremeyecektiniz hiç yapmasaydınız ya telifini satıp bu kadar insanı magdur etmeyecek birilerine işi bıraksaydınız
  • Su yaratık yoğunluğu güzel olur inşallah, ekran dolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler brawling için match making system tarzı bişi gelicek diyorlardı ne oldu o olay

public game e girerken brawling partysine falan girebilicektik 1.0.8 de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoloSwag

beyler brawling için match making system tarzı bişi gelicek diyorlardı ne oldu o olay

public game e girerken brawling partysine falan girebilicektik 1.0.8 de ?

yarina geliyor patch... yarin test edersin:)
  • patch geldi ama server kapalı
  • Tüh hevesle girdim serverlar kapalı daha.
  • Bu yoğunluğu ayarlama seçeneğimiz yok mu?
  • Amerika serverındayım. Ahdeyken itemin üzerine gelince kullanmakta olduğunuz itemle kıyaslaması dışında pek bir yenilik göremedim. Bir tane bracer düşürdüm patchden sonra çöp çıktı
  • Witch doctor için "cloud of bats" çok iyi olmuş şahsen ZB yerine kullanıyorum. Özellikle mp8 ve sonrasında. 3m crit görüyorum elitlerde soul harvest ve 5 stack gruesome ile kesinlikle deneyin şu an bence zombie bearsdan daha iyi.
  • Beyler update yaparken hata veriyor sabahtan beri biriniz yardım edin allahını seven şu yeni updateyi mediafireye upload etsin deliricem durmadan hata veriyor.Arkadaşlar Lütfen!

Bu arada yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Not:Updateler Diablo 3 MPQ klasörünün base klasöründe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 8 Mayıs 2013; 20:57:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk mesaj güncellendi..
  • Action house da aradığımız itemin üzerine gelince bize kattığı özellikleri direk görmek iyi olmuş nihayet yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog

Action house da aradığımız itemin üzerine gelince bize kattığı özellikleri direk görmek iyi olmuş nihayet yapmışlar.

Aynen. Ayrıca elit görüp temas ettiğimizde chatten v1gor şu eliti gördü gibi bir otomatik mesaj atmasıda güzel olmuş "e" "w" yazmaktan kurtultuk :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.