1.0 karoq icin demistim ben. Daha da ağır bir araç olduğu icin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.0 dsg yakit tuketimi (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 19can841.0 karoq icin demistim ben. Daha da ağır bir araç olduğu icin.
1.0 karoq yok biliyorum 1.0 kamiq var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: huso25KM Ort Hız ile yuksek degil mi?
7.5-8.5 arası 0-20KM bence normal de 25KM hızda 11 yuksek geldi.
Alıntıları GösterHocam yuksek degil bayagi yuksek. Kamyon gibi yakiyor masallah
quote:
Orijinalden alıntı: OXMOXTOXHocam yuksek degil bayagi yuksek. Kamyon gibi yakiyor masallah
Alıntıları Gösterhocam ben anlamıyorum gercekten bir yazıyorlar 4.3 s ici, 4.6 s ici , 5.4 s ici
Arabasına gore degişmekle birlikte
0-20 KM arasında Turbo benzin S İcinde 7.5-8.5 Lt yakar.
Atmosferik 9-10 ve ustu yakar.
Dizel 1.5 DCI 90BG Manuel ile yazın 7 civarı kısın 7.5 lara kadar goruyoruz.
Turbo benzin olunca gidip bu hızlarda 5 lt yakmaz zaten 8 lt ort yakar.
uzun yolda da aracına ve hıza gore 5-6.5 yakar.Ha 150 ve ustu basarsan cosar da...
Sizde de orada 8.5 yazsa bana gore normal derim.Ama 11 yuksek gercekten...Servis ne diyor?
Hybrid leri bilmem.
Bu arada Seyhan da arac la giderken mis gibi portakal,limon kokuları aracın icine dolardı.Selamlar Adana ya da...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 31 Ağustos 2021; 0:36:59 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: husohocam ben anlamıyorum gercekten bir yazıyorlar 4.3 s ici, 4.6 s ici , 5.4 s ici
Arabasına gore degişmekle birlikte
0-20 KM arasında Turbo benzin S İcinde 7.5-8.5 Lt yakar.
Atmosferik 9-10 ve ustu yakar.
Dizel 1.5 DCI 90BG Manuel ile yazın 7 civarı kısın 7.5 lara kadar goruyoruz.
Turbo benzin olunca gidip bu hızlarda 5 lt yakmaz zaten 8 lt ort yakar.
uzun yolda da aracına ve hıza gore 5-6.5 yakar.Ha 150 ve ustu basarsan cosar da...
Sizde de orada 8.5 yazsa bana gore normal derim.Ama 11 yuksek gercekten...Servis ne diyor?
Hybrid leri bilmem.
Bu arada Seyhan da arac la giderken mis gibi portakal,limon kokuları aracın icine dolardı.Selamlar Adana ya da...
Alıntıları GösterHocam servise daha goturmedim. Bir seylerden emin olduktan sonra goturmek istedim. En kisa zamanda gidecegim. Sizlerin de fikrini almak istedim. Adanadan da size selamlar bu guzel sehre bekleriz😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: huso25KM Ort Hız ile yuksek degil mi?
7.5-8.5 arası 0-20KM bence normal de 25KM hızda 11 yuksek geldi.
Alıntıları Göster25 km/s ortalama hiz yogun olmayan sehir trafigi hizidir. Bu hizlarda 11 litre yakiyorsa yogun istanbul trafigi rahat 15 litre yakar. Ya herkes arabasini ovmek adina dogruyu soylemiyor ya da araçta bir bozukluk var. Bir arkadasim da nisan ayinda 0 km skoda scala 1.0 dsg premium aldi. Onun araci daha agir olmasina ragmen bu hizlarda 7.5-8 litre civarlari yakiyor. Ondan da foto isteyip buraya atacagim karsilastirmak adina.
-
Şu hibrit ve yarı hibritler tüm modellerde niye yaygınlaşmaz anlamadım gitti. Şu verimliliğe bakar mısınız?
Bir sonra ki aracım hibrit olur inşallah. Toyota hariç 😁.
quote:
Orijinalden alıntı: OXMOXTOX25 km/s ortalama hiz yogun olmayan sehir trafigi hizidir. Bu hizlarda 11 litre yakiyorsa yogun istanbul trafigi rahat 15 litre yakar. Ya herkes arabasini ovmek adina dogruyu soylemiyor ya da araçta bir bozukluk var. Bir arkadasim da nisan ayinda 0 km skoda scala 1.0 dsg premium aldi. Onun araci daha agir olmasina ragmen bu hizlarda 7.5-8 litre civarlari yakiyor. Ondan da foto isteyip buraya atacagim karsilastirmak adina.
Alıntıları Gösterİlk 2500km ortalaması ile şimdiki değer arasında ki fark kesinlikle normal değil.
Yolunda gitmeyen birşeyler var gibi görünüyor.
Servisten bişey çıkmaz. Aynı araçtan bulup kıyaslayın bence. Peş peşe sürüş filan yapın. Kesinlelirse servise gidin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ESER14İlk 2500km ortalaması ile şimdiki değer arasında ki fark kesinlikle normal değil.
Yolunda gitmeyen birşeyler var gibi görünüyor.
Servisten bişey çıkmaz. Aynı araçtan bulup kıyaslayın bence. Peş peşe sürüş filan yapın. Kesinlelirse servise gidin.
Alıntıları GösterHocam ilk 2500 km klima hic yok. Bu attigim yuksek degerler sadece klimali. Bir klima yakita bu kadar nasil etki edebilir. Guzergah hep ayni. Surucu ayni. Klima disinda etki eden neler var bilmiyorum. Bu aracin aynisi bulup kullanmak lazim dediginiz gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OXMOXTOX -- 31 Ağustos 2021; 11:7:12 >
-
25 binde 2019 1.0 tsi fabiam var.İstanbul trafiğin de 7 nin üstünü çok nadir gördüm.
-
İşte bu yüzden dizelin gözünü seveyim.
2.0 motor 240hp'lik araçla bile agresif kullanımda ancak 9-10 litreleri görebiliyorum.
Sakin kullanımda her halükarda 1.0 dan daha az yakıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: montaj3425 binde 2019 1.0 tsi fabiam var.İstanbul trafiğin de 7 nin üstünü çok nadir gördüm.
Dsg mi manuel mi hocam?
-
Foto da 38,5°C sıcaklık ayrıntısını yeni gördüm 🥵. Bu nedir arkadaş. Ağustos başı Bolu daydım. Gece yorgana sarılıp uyuyorduk. Klima hep LO modundaysa arabanın bütün gücünü sömürür haliyle. Başka türlü de soğumaz o sıcakta. Yakıt normal bu durumda.
Benzinli araç daha fazla düşmez.
Çok çok ekstra çaba sarf edersen düşük bir tüketim yakalarsın ama o da insanı canından bezdirir.
Bence gayet normal tüketimler.
Clio 5 CVT ile uzun yola gittik. Uzun yol ortalaması 6lt. Şehir içi 8 lt.
Kendi aracım dizel eat6 2008. Uzun yol ortalaması 4 lt. Şehir içi 5.5 lt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 31 Ağustos 2021; 12:42:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X