kamerasının tek dez avantajı zaten flaşın led olması
quote:
Orjinalden alıntı: Mnr980
çok merak ettım bu fıyat krıterlerınde alacagın telefonun ucretını sen kendı paranlamı alıcan yoksa baba parasıylamı
kendi paramla alcam
i900 omniayı eledim innova8 ile n95 8gb arasındayım fakat duygularım innova dior 1-2 yorum sonra kararımı vercem
Samsung innov8 modelini alırdım yerinde olsam.
arkadaş telefonu ister kendi parası ile ister baba parası ile ister eşdost desteği ile alır. İnsanlar neden başkasının aldığı bir şey olduğunda kendi paranlamı alıcan yada ailenden para alıpta öğlemii satın allacan diye sorarlar çok merak ediyorum.
Şimdi baba parası ile alır yarın bir gün gelir o kendi kazandığı para ile babasına çok daha değerli bir şey alır. Sonuçta insanlar bazi şeyleri alırken başkalarından destek görürler zamanı gelincede onlar kendilerine destek olanlara birşeyler alırlar. Sonuç olarak arkadaşın alcağı telefonu nasıl alacağı onu ve ailesini ilgilendirir bizi bağlamaz.
Mesele ben 60 yaşına gelmiş kendi parasını kazanan ama bazi şeyleri alırken annesinden yada babasından destek alan çok insan tanıyorum ve o insanlar aldıkları bu desteği bir şekilde anne ve babalarına ödüyolar sonra.
Hayatta en gıcık olduğum laftır baba parası ilemi aldın veya alacan lafı. Bu bu lafı edenlerin çoğuda emin olun en başta kendileri bir şeyler alırken anne ve babalarından destek görüyolardır.
O yüzden hayatım boyunca kimseye bir şey alırken sormadım kendi paranlamı alacan anne yada baba parası ilemi diye. Sonuçta beni veya bizleri ilgilendirmez o insanların kendi aralarındaki aile içi meseledir. Yarın baba oğluna yada kızına bir şey alır zamanı gelir oğlu veya kızı babasına bir şey alır yada destek çıkar.
N95 8 qb Akar...! öneririm sakın ha Iphone faLan aLma hıcbır ıse yaramıyor
n96 nasıl samsung Innov8'i göre
N96 kamerası 5 MP. TV özelliği var ancak Türkiyede çalışmıyor 3 sene sonra gelcek deniyor türkiyede onu çalışmasını saylayacak olan karasal yayın. kimi arkadaş 3G başlayınca onla tv izlersin diyebilir ama bu seni yanıtmasın çünkü 3g başladığında 3g olan tüm telefonlarda zaten tv izleyebilceksin.
Karasal yayın ise bedava ama ülkemizde yok o yüzden N96 tv özelliği için alınmaz. N96 ucuz olsa al derdim ama palı ona o kadar para verene kadar kamerası daha üstün olan İnnov8 almak daha mantıklı seçim olur ama ginede sen bilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Berkcan TÜTER
N95 8 qb Akar...! öneririm sakın ha Iphone faLan aLma hıcbır ıse yaramıyor
Arkadaşın şölediği şartlara göre alıncak telefon listesine İphone giremez zaten. Kamerası iyi olacak diyor. İphone kamerası 2 MP yani arkadaşın şartlarına uymuyor
burada akraba oldugum telefonculardan erdal abiden i850 innova8 i 999tl ye almıs bulunmaktayım yardım eden arkadaslara tesekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: arda89
burada akraba oldugum telefonculardan erdal abiden i850 innova8 i 999tl ye almıs bulunmaktayım yardım eden arkadaslara tesekkürler
Hayırlı Olsun En İyisini Yapmışsın
TEŞEKKÜRLER....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme