Merhaba arkadaşlar, ortalama bir buzdolabı arıyorum, A+ olması az gürültülü çalışması derin dondurucu olması tercih meselesidir, indesit baan 40 fnf wd modeline baktım, 1.199 tl bimekste, bu modelin altında derin donrucusu ve üst tarafında 3 literlik su koyma kapasiteli sebili var, tavsiye eder misiniz? Veya samsung falan gibi markaları mı tavsiye edersiniz, dijital ekranlı 1.300 tl civarında samsung modelleri de var Darty de. Konuyla ilgili bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Teşekkürler.
baya olmuş konuyu açalı ama bir sorayım. buzdolabını aldınız mı? aldıysanız memnun musunuz? bizde öğrenci evine almayı düşünüyoruz, fiyatı çok iyi özellikleride birde üstün normal altın dondurucu olması daha kullanışlı.
quote:
Orijinalden alıntı: FERROKROM
Merhaba arkadaşlar, ortalama bir buzdolabı arıyorum, A+ olması az gürültülü çalışması derin dondurucu olması tercih meselesidir, indesit baan 40 fnf wd modeline baktım, 1.199 tl bimekste, bu modelin altında derin donrucusu ve üst tarafında 3 literlik su koyma kapasiteli sebili var, tavsiye eder misiniz? Veya samsung falan gibi markaları mı tavsiye edersiniz, dijital ekranlı 1.300 tl civarında samsung modelleri de var Darty de. Konuyla ilgili bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Teşekkürler.
gronje 500 litrelik kaliteli cihazdır no frost 980 tl metro gros merketlerde var adana da var 5442375778 candoğan62 ye sor o bilir iyi cihazdır.
yada profilo low frost 514 litre 990 tl ye bulabilirsiniz iyi cihazdır candoğan 62 ye sor o bilir.
her iki cihazda iyidir iş görür yıllarca sorunsuz kullanırsınız tabiki elektronik işi şans işidir.birazda şans faktörü etkendir
Hotpoint-Ariston MTM 0821 F (TK)HA A+ Enerji Sınıfı 374 buzdolabını aldım arkadaşlar 800 tl ye geldi 6 taksitle 2 haftadır kullanıyorum ve şu ana kdr gayet memnunum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme