Şimdi Ara

1.000 YTL ile MOTOSİKLET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar motosiklet almak istiorum 1000 ytl param var acaba nasıl bişi alabilir scooter tipi olabilir ya da daha spor bişi ( 1000ytlye ne kadar spor olucaksa) bütçem bu kadar lise 3 e geçtim gidiorum memleketen topladıgım para fln bu kadar etti . Ne önerirsiniz acaba ?

• 2.el çin malı alırsın
  • scooter dusunuyorsan maxi scooter olarak asya motorun var, cin mali gerci ama fena degil. temizleri 1250ytl civari internet fiyati var. ama cin mallari biraz sorun cikarabilir, haberin olsun.
  • İkinci el Keeway bakabilirsin.
    Bende de Arn 125 modeli var ikinci el aldım 1 sene oldu çok şükür sorun yok şimdiye kadar.
  • SAğolun başka mrka sunucak var m ?
  • marka soylemek birsey degil ki, girersin sahibinden.coma yazarsin para sınırını cikar bir suru marka/model arac.

onemli olan senin tam olarak ne istedigin (vitesli mi CVT mi, tipi? vb.) ve bakimlarini yaptirip yaptiramayacagin. sen oncelikle birkac tip begenip onun + ve - lerini sorsan daha iyi cevap alabilirsin kanimca.
  • Arkadaşım ilk motorun olucaksa scooter lara bak derim. bu fiyatada çin mallarını bulabilirsin. mondial kanuni ve meıduolara bak derim ikinci elde parçası en ucuz ve en rahat bulunabilen scooterlar bunlar.
  • Mondial 150 ZC bu motor çok begendim . Bu motorda bi sorun olur mu yokuş yukarı çıkarken fln nasıl bi motordur ? Ne gibi özellikler olması lazım ?
  • ben baska bir arkadasim icin bu motora bakmistim
    as125t adam belcikaya tasindigi icin satiyor sadece 900kmde ve iyibakimli, tek dezavantaji sanirim renginin pembe olmasi
    http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/40469-satilik-pembe-as125t-pembis.html

ama bence pembe bu model icin sempatik durabilir, gosteris aramiyorsan (kis gosteris motoru degil) kibar olsun, sevimli olsun hesabi alinabilir..
    sonucta gunumuzde erkekler pembe-mor vs gomlek giyiyor demekki bu motorada binilir

bence kmsine gore ve temiz kullanilmis olmasina gore bakinca fiyati iyi

kolaygelsin

• Eğer peşin varsa elinde ucuza kapatırsın,tabi plaka vs bunlar da var.Anladığım kadarıyla ehliyetin de yok...Neyse ehliyet konusuna hiç girmeyim.

Arkadaşım buradaki asya motorun bayisi,şikayet ettikleri nokta şu,müşteri motoru aldığı gibi gaza yükleniyor.Eğer motoru düzgün kullanacaksan asya motor iyidir,motoru üzmezsen o da seni üzmez
  • öncellikle 1000 ytl ye çok sağlam bi motorsiklet alman mümkün değil aldığını varsayalım sonra motorun masrafına nerden baksan motorun yarı parasını koyarsın en iyisi biraz daha biriktir sağlam bişe al
  • MOPED istersen kanuni turbo sport gxl var ben kullanıyorum ve satıyorum 2ileri vites kalite güzel alet istersen msnden ekle onuranamur@hotmail.com
  • 2.EL DERİM BEN CROSS MOTORLARI WARYA
  • bende asya 150 T1 var 1200'e veririm istersen. 2005 9700 km, yanında 2 kask ve çanta, ekzos modifiyeli, (bayagı büyük) problem yok şu an.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.