Şimdi Ara

1.02D Exp Bugı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.02 versionunda Experience da bug var. Benim denediğim versiyonlarda en azından ..
    65535 in üzerinde exp alınca size
    Aldığınız Exp - 65535 kadar exp geliyor. Örn: 70000(aldınız) - 65535 = Size eklenen Exp (4456) oluyor!
    Bunu para oranıyla doğrulayabilirsiniz! :)
    para = exp + 7 her zaman

Yani 65535 ten fazla exp alamıyorsunuz! Max exp 65535 isterseniz serveri 9999x yapın!

Bunu gidermeyi başaran varsa, paylaşırsa sevinirim..

• 8000 agility yi geçince Speedimiz çok yüksek olduğundan, Evil spirit gibi buyuleri atamıyoruz!

Bunu gidermenin yolu nedir :)
    Data\Player\Player.bmd

Düzgün bir player.bmd bunu çözüyor :) benden duymuş olmayın.

Player.bmd
    speedi
    karakterin hareketlerini vs vs bir çok şeyi kontrol ediyor. Çok önemli :)
    Editörü icad edilmedi henüz yada ben bilmiyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ELF_ -- 15 Mart 2006; 3:47:41 >
  • 219$+KDV ye 1024 kbps. co-location(barındırma) veren hosting var.
  • CREATE TRIGGER [prevent_DL] ON [dbo].[Character]  
    FOR INSERT
    AS
    DECLARE @Acc varchar(10), @Max INT, @Min INT
    SET @Min = 300
    DECLARE LISTA CURSOR LOCAL FOR
    SELECT AccountID FROM INSERTED
    WHERE (Class=64)
    OPEN LISTA
    FETCH NEXT FROM LISTA INTO @Acc
    WHILE @@FETCH_STATUS = 0
    BEGIN
    SET @Max = (SELECT MAX(cLevel) FROM [Character] WHERE (AccountID=@Acc))
    IF (@Max < @Min)BEGIN
    ROLLBACK TRANSACTION
    END
    FETCH NEXT FROM LISTA INTO @Acc
    END
    CLOSE LISTA
    DEALLOCATE LISTA

SET @Min = 300 //size kalmış 

300 de DL açtırma SqL triggeri. Bi forumdan alıntıdır!
  • bikere o exp bugu deildir.+ sadece 1.02d lerde değil butun versıonlarda wardır atıyorum serverın expı full ıse yere dusen para 1 kestıgın adamdan 1 m e yakın para duser.+ bnu engellemenın yolu expı dusurmektır gercek exp e gore para duserse x1 de oyna :D
    Ve BMD editor adında bı program ıle ıtemları kımın kullancagını benden solemesı hacke gırer bu yapabılen kral olur.Atıyorum ıtem.bmd yı edıtlıceksın MG phonıx set gıyebılecek speed hack te player.bmd nın edıtlenmesı sonucu olmustur.:D
  • sanane kardeş yanlışın var ben item.bmd yi editleyebiliyorum ama bunu kullanabilmen için server dosyalarındaki item.bmd ile aynı olması lazım denedim ordan biliyorum yane
    ama player.bmd oluyo 15000 agi ile vuruyon :D
  • wallaha :D black mu dıe bı server kasıoduk benım arkads gıtmıs bala kute 1 yerden clıent ındırmıs oyunda hıc bı mg bk kanadı takamıor bızımkı dark phonıx set bk kanadı ıle dolasıo :Dmıllet soruo buna nasıl yapıorsun dıe :D bızımkıde garıbım cakmıo bıseyden kanadı al tak dıo :D ehhe :D demekkı server ızın verıorda bızde yoktu o ıtem.bmd :Dhe player.bmd edıtlenıor japonca olsa az bıraz cok ıı edıtlıcezde :D anlamıom hcı bısey.
  • server daki hack tools ile ilgili bunun bir katsayisi war orn 2.01%=bu 15 bin agi basabilrsn demek dusurdukce agi basabilme orani yukselio.ama cok ta az yaparsan speed hack yaparlar en iyi deger 1.1%
    30 bin agi basabilrsn demek benden bukadar....
  • 50 - 100 x te hangi akıllı hack yapar ki ? Amacı eğlenmek olmayan yapabilir tabii.
    Biz globalde bile hack yapmadık.

Hmm dedigin yöntemi bir deyeyim.

Bu arada FMG 1.02d MGExGS.dll Source Code u dağıtılıyor.
  • arkadsım yazmısınkı agi 8000 den sonra evıl calısmıyor o zaman ne yap bılıyon mu benden sana tavsıye.al bi dinorant ona bın bak nasıl calısıyo.aynıs banada oldu ancak dinoranta calısıyor melet
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.