Şimdi Ara

1.1.2 iphone ile installer 3.0'dan bişey kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 1.1.2 OTB bir cihaz var. dün installer'ı 3.0 a yükselttim. ancak neredeyse hiçbişey yükleyemiyorum. satrançta bile hata veriyor.
    acaba bir problem mi var?

• arkadas comman sourcesi yukle duzelir
    installerde install bolumu var oradan sources klsoru olucak orada comman sources olmasi lazim eger yoksa install in yaninda update var orada olmasi lazim
  • onu da yüklemiyo

quote:

Orjinalden alıntı: fredi_nlo

arkadas comman sourcesi yukle duzelir
    installerde install bolumu var oradan sources klsoru olucak orada comman sources olmasi lazim eger yoksa install in yaninda update var orada olmasi lazim
  • yok mu basina gelen?
    derdimin dermanini bilen?
    biri bana yardim etsin...
  • merhaba yasinnn,
    aynı problem bende de var. Benim de telefon 1.1.2 otb ve şuan 1.1.2 versiyonunda. ben de senin dediğin gibi oyunların hiçbirini yükleyemiyorum....
    quote:

Orjinalden alıntı: yasinnn

yok mu basina gelen?
    derdimin dermanini bilen?
    biri bana yardim etsin...

• wi-fi yi kapatip ac aynen modemide kapat ac..daha sonra installerdan tekrar bir dosyayi down etmeyi dene,birde baska bir wi-fi baglanti uzerinden baglanmayi dene yada wi-fi ayarini resetle baktin olmuyo installeri yeniden yukle (bunun icin mac yada pc ye ihtiyacin olacak, installeri silmeden once bunu bi dusun)..installer da Community Source diye bir dosya var onu yukle,butür problem yasayanlarin %95i bu dosyayi yukleyince installerin bu problemi cozulmustu,bilgine.
  • fredi_nlo'nun dediği gibi community sources ı yükledim problem çözüldü gibi. Çünkü tavlayı yükleyemiyordum daha demin yükledim ve oynuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.