turbo sim ne sen kimsin ben kimim.öööööööö 4 saatten beri sitede geziyorum aynı başlık ve konu hakkında 10 tane topic var öldüm ya.sörf yapmak buna deniyor herhalde terledim ıslandım ya.biri dur desin buna.telefondan soğudum valla
Elimde satılık 2 adet stealthsim var ilgilenen mesaj atabilir. 150 ytlye almıstım. 100 ytl ye satıyorum :)
bu saatten sonra sim alan olmaz sanırım artık simsiz çalışıyor iphoneler tabi isteyen olursa bendeki xsimi 50 ytlye veririm
bendede 2 tane 4. Turbosim var tanesi 30ytl
Unlock yapılmış diyorsun sim alaıcam diyorsun ben hiç bişey anlamadım unlock yapılmışsa neden sim alıyorsun ?
quote:
Orjinalden alıntı: Pregnancy
Arkadaslar Gectigimiz günlerde 1.1.2 bir iphone aldım
unlock işlemi yapılmış ekranda instaler ve iworld var ve telefonumu calıstırmak ıcın bır sım kart almayı dusunuyorum askam ıs cıkısında
kadıköyde nerde bulabılırım veya alanlar ıstanbulda nerden temın ettıler yardımcı olursanız sevınırım
Birkaç gün sonra gelen edit : Alacaktım almadım bekliyorum. Alsam mı bilmiyorum
arkadaş unlock ile jailbreak i karıştırdı heralde
Elimde 5.jenerasyon X-sim bulunmaktadır. 2
Tüm Gsm (Abd ATT ve İngiltere O2 dahil) operatörleriyle güvenli bir şekilde kırıp çalıştırmaktadır.
2 hafta önce aynı kartı arkadaşım 110 Ytl almıştı aRKADAŞIMIN AVRUPADAN GERTİRDİĞİ İPHONU SADECE BU KART KIRMIŞTI. BAKIN BU KART DİĞERLERİNE BENZEMEZ.. 70 Ytl ye satıyorum... İsteyen arkadaş bana pm atsın.
Anadolu yakasında Kadıköydey Bostancıdayım . Elden verilecektir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme